Ja som bol v RK naposledy pár dní v júni ale faktom je že v samotnom meste nie je nič, žiadne centrum, žiadne historickejšie veci ok príroda v okolí je pekná, ale mesto nestojí za veľa
nuz podla mna je najkrajsie mesto na slovensku Presov. je primerane velke na slovenske pomery, centrum mesta je nadherny a aj zivot je tu dobry. takze na prvom mieste Presov. Moje poradie:
Mne sa paci Zilina. Ano, mam tam sice trvaly pobyt, ale ma pekne a rozsiahle historicke centrum s mnozstvom teras a vybornych podnikov. Je tam super biliard klub a nachadza sa v horskej kotline, kde vsade naokolo su krasne kopce. Cez zimu staci sadnut na MHD, na vystupnej zastavke si obut lyze a spustit sa k vleku...
Co mi ale vadi v poslednom case su neustale prestavby a budovania novych opach v Ziline (napr. Aupark priamo v centre, ten mrakodrap na Boriku zasa zbytocne vytrca).
Dalej sa mi velmi pacil Trencin.
pekne je aj v BB.
LM, BA, Trnava, KE ... na mna dojem spravili skor negativny.
Samozrejme este, pekne su aj mensie kupelne mestecka ako napriklad Turcianske Teplice, Sklene Teplice ...
no tak co ja viem.. men sa paci odkial som - snv a este pp, sice mensie mesta.. ale ket to porovnavam s inymi mestami (lm, pd, bb, rk, ma etc.., o velkych mestach ani nehovoriac) tak akoze snv s popradom jednoznacne vedu u mna..
Mne sa velmi paci PRESOV, zaroven je to mesto v ktorom zijem a v ktorom som sa narodil, mame naozaj pekne centrum. Som tu spokojny.
A este dalsie velmi pekne mesto su KOSICE ...
pochodil som par miest na Slovensku... a Martin ma fakt daco do seba... vsade okolo hory a priroda,aj kultura je tu dostatocne obsadena, nemozem povedat ani jedno zle slovo. Ale to ma napadlo az ked som z Martina dhlsie prec najprv som myslel na Bansku Stiavnicu, Kremnicu, Michalovce- tieto mesta cisto centrami (i ked Michalovce este potrebuju cas na romach obchodov potom to bude uplne ok)... a este ked cestujem tak urcite maju do seba okolite mesta alebo ako to nazvat.. jednoducho poprad, strba atd. co su pri tatrach a maju na ne vyhlad
Pre mna je nakrajsie mesto Trencin, mam v nom krasne spomienky a ten hrad je nadherny. A Bojnice maju tiez svoje caro. Na Slovensku je vela krasnych miest, len skoda , ze clovek nici vystavbou velkych centier ... historicke casti mesta a v niektorych mestach mi tiez chyba viac zelene.
Jednoznačne Poloniny, asi najmenej zasiahnute uzemie Slovenska, najmenej prechodene turistami a s obrovskym množstvom nadhernych panoramatickych scenérii...