PC Windovs Vista

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PC Windovs Vista

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Cavte pls chcme sa vas opitat kupil som PC v obchode Nay Elektrodom POPRAD z 32 Bitovim operacnym systemov Windows Vista .Ale ja ten windows nechcem tak som im tam volal ci si mozem dat XP a dufam ze povedali hovadinu ze na Viste su robene ovladace tak ze XP sa tam uz nikdy nebude dat . Je to pravda alebo ma len oddrbali ak sa neda dat XP tak vam ten PC predam za 10 000

4 GB Ram

GIGABYTE GF 280GTX, 1GB DDR3, 512bit, 2xDVI / TVout, PCI-e - graficka karta

procesor athlon 6800 + 4 jadra

PLS ja chcem XP da sa dat ?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uz len to ze tam mas 4GB RAM a 32bit Vistu svedci o urovni ITckarov v NAYke :roll:
ovladace na Viste mozes mat ake chces, lebo ked ju sformatujes, nezostane po nej takmer ani stopy a mozes dat XP. ja osobne by som tam nahodil 64bit Vistu kvoli lepsiemu vyuzitiu RAM a som vysmiaty :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. 64bit Vista na tom kompe sedí jak riť na šerbel.. používanie iného operačného systému by sa dalo nazvať už sklonom k masochizmu..
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dik

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Dobre takze ze sa to da ma odrbavali ty v nayke svine . Dobre dakuejm vam vsetkym . Ja uz som volal ujkovi on ma Fesi Copm ze ovladace sa daju bez akychkolvek problemov preinstalovat a uplne zmenit . DIK ja chcem XP lebo vista neberie 99 % hier podla mna ma vista vyhodu iba v tom ze podporuje DirectX 10 . Prajem vsetkym pekny den
mi-chau
Darca
Darca

Re: dik

Príspevok od používateľa mi-chau »

asterix3691 napísal:...ja chcem XP lebo vista neberie 99 % hier ...
To si cital v novom case??
goten
VIP
VIP

Re: dik

Príspevok od používateľa goten »

asterix3691 napísal:...ja chcem XP lebo vista neberie 99 % hier podla mna ma vista vyhodu iba v tom ze podporuje DirectX 10 .
Kravina. O Viste nič nevieš.
brm
Darca
Darca

Pokiaľ hrávaš hry, ktoré Ti neberie Vista, tak si zbytočne vyhodil toľké peniaze za toto tu.. stačil by Ti aj komp za polovičnú cenu. Môžem Ti garantovať, že do roka a do dňa budeš kvôli hrám, ktoré nepôjdu na XP, zháňať práve Vistu.. ;)

Inak veľa šťastia.. :)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

no mne zatial vista zobrala vsetky hry co isli aj pod xp...ono si to chce ten system najprv vyskusat
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

A keď už XP, tak 64bitové kôli využitiu všetkcýh 4gb
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ked uz 64bit, tak urcite vistu - od XP ruky prec. .. co ja som si uzil... (sice odvtedy sa to mohlo zmenit k lepsiemu, ale averzia ostala)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nechcem vytvárať novú temu, napíšem sem.

Momentálne mám XP, ale pôjdem v najbližšej dobe preinštalovať komp. Chcel som sa teda opýtať aký OS mi doporučujete. Či mám zostať pri XP alebo Vistu a akú verziu. Nemám vo zvyku často preinštalovávať PC. Toto mám rok a win je tam od kúpy, ešte nebol preinštalovaný. Tak či sa viac oplatí už dať Vistu.

Moje PC:
AMD Athlon 64 X2 Dual
Core Processor 5200+
2.61 GHz, 2GB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT (256MB)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

radek21 napísal:Nechcem vytvárať novú temu, napíšem sem.

Momentálne mám XP, ale pôjdem v najbližšej dobe preinštalovať komp. Chcel som sa teda opýtať aký OS mi doporučujete. Či mám zostať pri XP alebo Vistu a akú verziu. Nemám vo zvyku často preinštalovávať PC. Toto mám rok a win je tam od kúpy, ešte nebol preinštalovaný. Tak či sa viac oplatí už dať Vistu.

Moje PC:
AMD Athlon 64 X2 Dual
Core Processor 5200+
2.61 GHz, 2GB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT (256MB)
Kazdemu podla chuti..Jednemu sa paci Vista a nevymenil by ju viac za XP a inemu sa paci XP a na Vistu nadava..Sprav si vlastny nazor..:)
brm
Darca
Darca

radek21.. Vista Ti na tom pôjde v pohode.. takže minimálne za vyskúšanie Visty (32bit alebo 64bit) to určite stojí..

:)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja mam vistu cca rok,a nemozem na nu povedat kriveho slova ,reci tipu to nejde ,nejdu na tom vsetky hry ,je to narocne a podobne sa mi zdaju byt docela dost smiesne pri tych konfiguraciach co na to nadavaju :roll:
mozem rovno povedat ze xpcko mi padalo a mrzlo ovela castejsie ako aktualizovana vista
turtlak69
Guru
Guru

Re: PC Windovs Vista

Príspevok od používateľa turtlak69 »

asterix3691 napísal:Cavte pls chcme sa vas opitat kupil som PC v obchode Nay Elektrodom POPRAD z 32 Bitovim operacnym systemov Windows Vista .Ale ja ten windows nechcem tak som im tam volal ci si mozem dat XP a dufam ze povedali hovadinu ze na Viste su robene ovladace tak ze XP sa tam uz nikdy nebude dat . Je to pravda alebo ma len oddrbali ak sa neda dat XP tak vam ten PC predam za 10 000

4 GB Ram

GIGABYTE GF 280GTX, 1GB DDR3, 512bit, 2xDVI / TVout, PCI-e - graficka karta

procesor athlon 6800 + 4 jadra

PLS ja chcem XP da sa dat ?
tak v tom pripade to nepojde. kupim za 10k :D
real: taku hovadinu som uz dlho nepocul, ze by nebolo mozne nainstalovat XP namiesto visty. mozes si tam dat aj vistu aj xp aj obe naraz. na tvojom mieste si dobre rozdelim disk a skusim oba systemy. btw 32b verzia ku 4GB ram svedci o absolutnej debilite ITckarov v nay. takze rady od nich by som bral doveryhodne asi ako z noveho casu. na tvojom mieste by ma skor zaujimalo ako sa da zbavit 32b visty uz zakupenej a mat z toho aspon nejake peniaze. 32b system nema prostriedky na vyuzitie 4GB ram (jeden z dovodov preco prejst na 64b).
sundevil
VIP
VIP

Re: PC Windovs Vista

Príspevok od používateľa sundevil »

turtlak69 napísal:tak v tom pripade to nepojde. kupim za 10k :D
real: taku hovadinu som uz dlho nepocul, ze by nebolo mozne nainstalovat XP namiesto visty. mozes si tam dat aj vistu aj xp aj obe naraz. na tvojom mieste si dobre rozdelim disk a skusim oba systemy. btw 32b verzia ku 4GB ram svedci o absolutnej debilite ITckarov v nay. takze rady od nich by som bral doveryhodne asi ako z noveho casu. na tvojom mieste by ma skor zaujimalo ako sa da zbavit 32b visty uz zakupenej a mat z toho aspon nejake peniaze. 32b system nema prostriedky na vyuzitie 4GB ram (jeden z dovodov preco prejst na 64b).
hociaky OS nainstalujes to nebude problem, problem nastane ked pre xp nezozenie ovladace
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

turtlak69, preco mam pocit, ze tvoj prispevok je iba zlozeny z nasich predchadzajucich? :D :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Kibo napísal:turtlak69, preco mam pocit, ze tvoj prispevok je iba zlozeny z nasich predchadzajucich? :D :P
taky pocit mam aj ja :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

sry, trosku som neprecital celu diskusiu :oops: (ale zbezne ano)
sundevil: na XP zozenie ovladace urcite skor ako na vistu. zatial som sa nestretol s niecim takym, ze by ovladace boli len na vistu a nie na XP. na taku situaciu si imho pockame este hodnu chvilu.
Napísať odpoveď