PC Windovs Vista
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
PC Windovs Vista
Cavte pls chcme sa vas opitat kupil som PC v obchode Nay Elektrodom POPRAD z 32 Bitovim operacnym systemov Windows Vista .Ale ja ten windows nechcem tak som im tam volal ci si mozem dat XP a dufam ze povedali hovadinu ze na Viste su robene ovladace tak ze XP sa tam uz nikdy nebude dat . Je to pravda alebo ma len oddrbali ak sa neda dat XP tak vam ten PC predam za 10 000
4 GB Ram
GIGABYTE GF 280GTX, 1GB DDR3, 512bit, 2xDVI / TVout, PCI-e - graficka karta
procesor athlon 6800 + 4 jadra
PLS ja chcem XP da sa dat ?
4 GB Ram
-
asterix3691
Medium Star
dik
Dobre takze ze sa to da ma odrbavali ty v nayke svine . Dobre dakuejm vam vsetkym . Ja uz som volal ujkovi on ma Fesi Copm ze ovladace sa daju bez akychkolvek problemov preinstalovat a uplne zmenit . DIK ja chcem XP lebo vista neberie 99 % hier podla mna ma vista vyhodu iba v tom ze podporuje DirectX 10 . Prajem vsetkym pekny den
Nechcem vytvárať novú temu, napíšem sem.
Momentálne mám XP, ale pôjdem v najbližšej dobe preinštalovať komp. Chcel som sa teda opýtať aký OS mi doporučujete. Či mám zostať pri XP alebo Vistu a akú verziu. Nemám vo zvyku často preinštalovávať PC. Toto mám rok a win je tam od kúpy, ešte nebol preinštalovaný. Tak či sa viac oplatí už dať Vistu.
Moje PC:
AMD Athlon 64 X2 Dual
Core Processor 5200+
2.61 GHz, 2GB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT (256MB)
Momentálne mám XP, ale pôjdem v najbližšej dobe preinštalovať komp. Chcel som sa teda opýtať aký OS mi doporučujete. Či mám zostať pri XP alebo Vistu a akú verziu. Nemám vo zvyku často preinštalovávať PC. Toto mám rok a win je tam od kúpy, ešte nebol preinštalovaný. Tak či sa viac oplatí už dať Vistu.
Moje PC:
AMD Athlon 64 X2 Dual
Core Processor 5200+
2.61 GHz, 2GB RAM
-
Soviet
Darca
Kazdemu podla chuti..Jednemu sa paci Vista a nevymenil by ju viac za XP a inemu sa paci XP a na Vistu nadava..Sprav si vlastny nazor..radek21 napísal:Nechcem vytvárať novú temu, napíšem sem.
Moje PC:
AMD Athlon 64 X2 Dual
Core Processor 5200+
2.61 GHz, 2GB RAM
Re: PC Windovs Vista
tak v tom pripade to nepojde. kupim za 10kasterix3691 napísal:Cavte pls chcme sa vas opitat kupil som PC v obchode Nay Elektrodom POPRAD z 32 Bitovim operacnym systemov Windows Vista .Ale ja ten windows nechcem tak som im tam volal ci si mozem dat XP a dufam ze povedali hovadinu ze na Viste su robene ovladace tak ze XP sa tam uz nikdy nebude dat . Je to pravda alebo ma len oddrbali ak sa neda dat XP tak vam ten PC predam za 10 000
4 GB Ram
real: taku hovadinu som uz dlho nepocul, ze by nebolo mozne nainstalovat XP namiesto visty. mozes si tam dat aj vistu aj xp aj obe naraz. na tvojom mieste si dobre rozdelim disk a skusim oba systemy. btw 32b verzia ku 4GB ram svedci o absolutnej debilite ITckarov v nay. takze rady od nich by som bral doveryhodne asi ako z noveho casu. na tvojom mieste by ma skor zaujimalo ako sa da zbavit 32b visty uz zakupenej a mat z toho aspon nejake peniaze. 32b system nema prostriedky na vyuzitie 4GB ram (jeden z dovodov preco prejst na 64b).
Re: PC Windovs Vista
hociaky OS nainstalujes to nebude problem, problem nastane ked pre xp nezozenie ovladaceturtlak69 napísal:tak v tom pripade to nepojde. kupim za 10k
real: taku hovadinu som uz dlho nepocul, ze by nebolo mozne nainstalovat XP namiesto visty. mozes si tam dat aj vistu aj xp aj obe naraz. na tvojom mieste si dobre rozdelim disk a skusim oba systemy. btw 32b verzia ku 4GB ram svedci o absolutnej debilite ITckarov v nay. takze rady od nich by som bral doveryhodne asi ako z noveho casu. na tvojom mieste by ma skor zaujimalo ako sa da zbavit 32b visty uz zakupenej a mat z toho aspon nejake peniaze. 32b system nema prostriedky na vyuzitie 4GB ram (jeden z dovodov preco prejst na 64b).