Stretko
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
makaveli
King
myslel som tu na kounicovej, co je hned pri tych presklennych garazach ci co to je, to je asi ta pri internationale.. ak dame zraz pod hodinami, tak to je blizsie..t0m4s3 napísal:Daj to na 19.30 do Ruze, akurat do ktorej? K internationalu alebo pod lekarnou?
ok, tak ked pride bus neskor mozes dojst rovno tam potom..nordkapp_pb napísal:Brno -> ok ked to bude vecer tak uz by som mal byt v brne ( este nevim ) .. jako mi pojde bus, predbezne ale so mnou pocitajte.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
makaveli
King
hm, nieco vymyslime.. napisem v utorok co budem mat asi na sebe alebo co, to je detail..nordkapp_pb napísal:poznavacie znamenie ?
no hej, ale dam k tomu internationalu teda.. ak este nebude obsadene, dam na to ucko co je pri pokladni pri bare, taka akoby samotna miestnost mensia, ak viete ktory stol myslim..t0m4s3 napísal:Oki tak k Internationalu, oni su beztak obe od seba vzdialene dve ulice
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
makaveli
King
jasne, ved som napisal ze to pojdem zabookovat, to neni problem.. ja mam fotak, mozem zobrat..Maki napísal:makaveli - proste tam skoc a zabookuj to, byvas na kounicke, nemas to zas az tak daleko(ok viem ze mas ale neva) urco blizsie ako ja z vinariek..... a niekto by mohol doniest daky fotak ak ma, nech sa zasa ludia mozu pobavit na tych ksichtoch
//t0m4s3 -- ja mam tiez len canon powershot a510, ale postaci hadam
-
fikus-kukis
Guru wannabe
uz sa tesim, este som tam nebol, tak aspon vyskusam
o 19:30 pod hodinami a znamenie bude ako za 2. sv. vojny v normandii: flash a odpoved je thunder
moja foto je na nejakej 25-26 strane v teme foto na fore (mal som tam aj prsty, ale niekto zmazal
), budem mat na sebe zelenu bundu a na hlave modru siltovku (a v ruke ruzu
)