CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Tailor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Ahojte, neviete preco mi vypisuje ze mate server verzie 27 a ja mam 28.

PS: Mam steam..
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

HOJKO.COM - CHEATER ?

Dnes o cca 21:10 som zapol CS ze daco zahram. Bola awp_india, moja vecne nenavidena mapa, hodili sme RTV, isiel de_aztec, zasa RTV a potom de_nuke. Team: T (PTB). Uz sa mi velmi nechcelo hrat ani po prvej runde, tak som zobral Glocka a kusa zalamil. Zrazu pridem ku dveram (strieborne, vrzgaju) pri bomobovisku A. Dakto do nich len tak zrazu napali dobru dvaciatku nabojov z M4A1... hovorim si, ciste WH. Tak som hodil spectate mod a natocil demo. Mozno lucker, mozno cheater. Posudte sami.
Prílohy
HOJKO.COM.FUTURAMA.CHEATER.rar
futurama
(955.54 KiB) 63 stiahnutí
ffforce
Amateur
Amateur

lol

Príspevok od používateľa ffforce »

hh bol som cheathuntrom a ten mal stastie len a tie dvere su castimmiestom na dierovanie a pisal som stim chalanom a ye mu pisete ye ma ab tak staci si mierit nad hlavu a hs padaju ako nic ak hrate cs 2rocky jak on tak sa naucte rozpoznat citera a potom neco hovorte
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

nj futurama neni cheater, ak je, tak ziadny dokaz v tom deme som nenasiel, dakujeme za snahu, better luck next time :)

//ale ako vidim fruxo to uz banom vyriesil :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nvm, mne sa futurama zdá byť normálny.
Tiež som na tom deme nič zvláštne nevidel. Je fajn že si natočil demo keď si mal nejaké podozrenie. Tak to má byť. Nie vybľakovať na neho že je cheater. Pekne ísť do spec a točiť. Hodiť to sem a my už budeme vedieť čo s ním. k+ :wink:
ffforce
Amateur
Amateur

lol

us som ho dnes vzdel na serverz takye ma un ban
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

ffforce - Nema unban, ale ma dynamicku IP.
ffforce
Amateur
Amateur

OK

A to ti vadi ze je niekto lepsi ako ty ak jj tak to si riadna lamca
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: lol

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

vcera hral na servery a mal taky smooth aimbot.. tak som mu capol ban, cisty nebol ...

//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2008, 16:26 )
ffforce napísal:hh bol som cheathuntrom a ten mal stastie len a tie dvere su castimmiestom na dierovanie a pisal som stim chalanom a ye mu pisete ye ma ab tak staci si mierit nad hlavu a hs padaju ako nic ak hrate cs 2rocky jak on tak sa naucte rozpoznat citera a potom neco hovorte
hrajem 5 rocky, a uz som zazil horsie veci ako tento trapny futurama s aimbotom
ffforce
Amateur
Amateur

lol

sak nemal nic som ho aj ja kukal vcera este pred tzm banom to ked nekto da 4-5 hlavkz yasebou uvas ma hnet ab ja hram š a pol roka csko a ten chalan hra ľ aj daco sak som snim stale hral na steme asi mu napisem nech nehra na tom servery lebo vydim ze admin je tam lamca co nevie hrat som vzdel jak hras jak lama no len tolko ti poviem ked hras 5 rokou tak hraj castejsie lebo si lama
lekoklatik
VIP
VIP

ffforce: máš pocit že keď máš v nicku cs portál si preborník v CS? Do fruxa sa mi nikto navážať nebude. Keď nevieš, nerieš. Nauč sa písať. Píš pomaly a sleduj monitor, nie len klávesnicu. Ak mu dal fruxo BAN tak BAN má. Sám si lama. Keďže má BAN a na servery sa objavil znovu, nie je o čom. Ďalší BAN. A ďalší a ďalší. Alebo na neho pošleme Blazera :D

Vy deti si myslíte že keď máte zakúpený steam, ste nenormálne prasce v CS. Hovno ste. Pokiaľ nebudem vidieť ako hráš, si hovno. btw nesledoval si náhodou mňa? Nepomýlil si si ma s fruxom? :D
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

ffforce napísal:sak nemal nic som ho aj ja kukal vcera este pred tzm banom to ked nekto da 4-5 hlavkz yasebou uvas ma hnet ab ja hram š a pol roka csko a ten chalan hra ľ aj daco sak som snim stale hral na steme asi mu napisem nech nehra na tom servery lebo vydim ze admin je tam lamca co nevie hrat som vzdel jak hras jak lama no len tolko ti poviem ked hras 5 rokou tak hraj castejsie lebo si lama
ja som dnes videl futuramu hrat a ban som mu nedal, ale v ziadnom pripade si nedovolim neverit fruxovi, ze vcera ci kedy ban dostal nieco mal
ffforce
Amateur
Amateur

lol

no vydis ty si obranujes kamosa ja ok nechajme to tak nechcem sa hadat ja chem vychadzat skazdym dobre tak serme na futuramu a niesom decko oka
lekoklatik
VIP
VIP

Aj tak na neho pošlem Blazera. Bude rád. Šak ja mu doprajem :D

Ak nie si decko, prestaň sa tak správať.
stiahni si futuramu kam kceš.
ffforce
Amateur
Amateur

hh

on sa boji :D:D:D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

A toto ma kántrovi serie najviac. Kopa deti (mozno aj starsich) ludi si mysli, ze ked si do favs daju FFForce, U2 alebo ine l33tsk1ll4zz servre, ze su pani. Potom si este kupia steam a chlapec si mysli, ze si moze dovolovat na admina... Ja steam nemam ani si ho nekupim, hram mozno s myskou za viac ako tisic korun (ja som ju nechcel ani som si ju nekupil) a QcK-ackom (ktore ma ajtak kazdy) ale proste nesnazim sa naznacit ze proste STE LAMKY lebo ja som viac. Je to HRA, takze sa tam hrate a nemalo by vas srat ostatne. Ranky, hardware, lama-nelama. Na servri su admini, a ci sa vam to paci ci nie, oni si robia co chcu. A robia to excelentne. Jasne, aj mna sere ked Blazie zmeni len tak mapu - ale on to moze. Ty nie. Uvedomte si to a respektujte to. Inak dopadnete bud s bananom, alebo za vami pride Blazer (prve je lepsie). PLAY4FUN, GUYZ!

A Blazer je ajtak pozer xD

A nezabudnite povedat ze som n00b, nic o tom neviem a pisem hluposti. :wink: .
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ffforce napísal:sak nemal nic som ho aj ja kukal vcera este pred tzm banom to ked nekto da 4-5 hlavkz yasebou uvas ma hnet ab ja hram š a pol roka csko a ten chalan hra ľ aj daco sak som snim stale hral na steme asi mu napisem nech nehra na tom servery lebo vydim ze admin je tam lamca co nevie hrat som vzdel jak hras jak lama no len tolko ti poviem ked hras 5 rokou tak hraj castejsie lebo si lama
uz prestan vymyslat, mal cheaty ma ban... jediny hrac tu na hojku ktoremu respektujem aj 8 hlavky za sebou je 'Iz you Happy?' teda Sippo... a nie nejaky futurama co hra so sipkami :) (metafora)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Premazane...
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Super... Minule mi to slo... A bol som vraj cheater :D

Dnes mi to moc neslo, na dust2... A neviem aky chytry admin mi dal BAN za aimbota. Aha bol to leko... Akoze... Ked si myslis, ze tych 10-20 sekund, co som triasol myskou, bol aimbot, tak ja uz potom fakt neviem co su podla teba cheaty :D LOL nic som nemal a ani nebudem mat. Nepatrim ku komunite lamiek, ktore to nevedia (akoze nie zeby ja som vedel) a preto cheatuju...

Cize ziadam o unBan :roll:

Pripadne by som rad videl demo, ktore by ukazalo moj "aimbot".
Zamknuté