CS 1.6 Server hojko.com
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
HOJKO.COM - CHEATER ?
Dnes o cca 21:10 som zapol CS ze daco zahram. Bola awp_india, moja vecne nenavidena mapa, hodili sme RTV, isiel de_aztec, zasa RTV a potom de_nuke. Team: T (PTB). Uz sa mi velmi nechcelo hrat ani po prvej runde, tak som zobral Glocka a kusa zalamil. Zrazu pridem ku dveram (strieborne, vrzgaju) pri bomobovisku A. Dakto do nich len tak zrazu napali dobru dvaciatku nabojov z M4A1... hovorim si, ciste WH. Tak som hodil spectate mod a natocil demo. Mozno lucker, mozno cheater. Posudte sami.
Dnes o cca 21:10 som zapol CS ze daco zahram. Bola awp_india, moja vecne nenavidena mapa, hodili sme RTV, isiel de_aztec, zasa RTV a potom de_nuke. Team: T (PTB). Uz sa mi velmi nechcelo hrat ani po prvej runde, tak som zobral Glocka a kusa zalamil. Zrazu pridem ku dveram (strieborne, vrzgaju) pri bomobovisku A. Dakto do nich len tak zrazu napali dobru dvaciatku nabojov z M4A1... hovorim si, ciste WH. Tak som hodil spectate mod a natocil demo. Mozno lucker, mozno cheater. Posudte sami.
- Prílohy
-
- HOJKO.COM.FUTURAMA.CHEATER.rar
- futurama
- (955.54 KiB) 63 stiahnutí
lol
hh bol som cheathuntrom a ten mal stastie len a tie dvere su castimmiestom na dierovanie a pisal som stim chalanom a ye mu pisete ye ma ab tak staci si mierit nad hlavu a hs padaju ako nic ak hrate cs 2rocky jak on tak sa naucte rozpoznat citera a potom neco hovorte
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Re: lol
vcera hral na servery a mal taky smooth aimbot.. tak som mu capol ban, cisty nebol ...
//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2008, 16:26 )
//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2008, 16:26 )
hrajem 5 rocky, a uz som zazil horsie veci ako tento trapny futurama s aimbotomffforce napísal:hh bol som cheathuntrom a ten mal stastie len a tie dvere su castimmiestom na dierovanie a pisal som stim chalanom a ye mu pisete ye ma ab tak staci si mierit nad hlavu a hs padaju ako nic ak hrate cs 2rocky jak on tak sa naucte rozpoznat citera a potom neco hovorte
lol
sak nemal nic som ho aj ja kukal vcera este pred tzm banom to ked nekto da 4-5 hlavkz yasebou uvas ma hnet ab ja hram š a pol roka csko a ten chalan hra ľ aj daco sak som snim stale hral na steme asi mu napisem nech nehra na tom servery lebo vydim ze admin je tam lamca co nevie hrat som vzdel jak hras jak lama no len tolko ti poviem ked hras 5 rokou tak hraj castejsie lebo si lama
-
lekoklatik
VIP
ffforce: máš pocit že keď máš v nicku cs portál si preborník v CS? Do fruxa sa mi nikto navážať nebude. Keď nevieš, nerieš. Nauč sa písať. Píš pomaly a sleduj monitor, nie len klávesnicu. Ak mu dal fruxo BAN tak BAN má. Sám si lama. Keďže má BAN a na servery sa objavil znovu, nie je o čom. Ďalší BAN. A ďalší a ďalší. Alebo na neho pošleme Blazera 
Vy deti si myslíte že keď máte zakúpený steam, ste nenormálne prasce v CS. Hovno ste. Pokiaľ nebudem vidieť ako hráš, si hovno. btw nesledoval si náhodou mňa? Nepomýlil si si ma s fruxom?
Vy deti si myslíte že keď máte zakúpený steam, ste nenormálne prasce v CS. Hovno ste. Pokiaľ nebudem vidieť ako hráš, si hovno. btw nesledoval si náhodou mňa? Nepomýlil si si ma s fruxom?
-
blazer
Professional
ja som dnes videl futuramu hrat a ban som mu nedal, ale v ziadnom pripade si nedovolim neverit fruxovi, ze vcera ci kedy ban dostal nieco malffforce napísal:sak nemal nic som ho aj ja kukal vcera este pred tzm banom to ked nekto da 4-5 hlavkz yasebou uvas ma hnet ab ja hram š a pol roka csko a ten chalan hra ľ aj daco sak som snim stale hral na steme asi mu napisem nech nehra na tom servery lebo vydim ze admin je tam lamca co nevie hrat som vzdel jak hras jak lama no len tolko ti poviem ked hras 5 rokou tak hraj castejsie lebo si lama
-
lekoklatik
VIP
-
moosha
Darca
A toto ma kántrovi serie najviac. Kopa deti (mozno aj starsich) ludi si mysli, ze ked si do favs daju FFForce, U2 alebo ine l33tsk1ll4zz servre, ze su pani. Potom si este kupia steam a chlapec si mysli, ze si moze dovolovat na admina... Ja steam nemam ani si ho nekupim, hram mozno s myskou za viac ako tisic korun (ja som ju nechcel ani som si ju nekupil) a QcK-ackom (ktore ma ajtak kazdy) ale proste nesnazim sa naznacit ze proste STE LAMKY lebo ja som viac. Je to HRA, takze sa tam hrate a nemalo by vas srat ostatne. Ranky, hardware, lama-nelama. Na servri su admini, a ci sa vam to paci ci nie, oni si robia co chcu. A robia to excelentne. Jasne, aj mna sere ked Blazie zmeni len tak mapu - ale on to moze. Ty nie. Uvedomte si to a respektujte to. Inak dopadnete bud s bananom, alebo za vami pride Blazer (prve je lepsie). PLAY4FUN, GUYZ!
A Blazer je ajtak pozer xD
A nezabudnite povedat ze som n00b, nic o tom neviem a pisem hluposti.
.
A Blazer je ajtak pozer xD
A nezabudnite povedat ze som n00b, nic o tom neviem a pisem hluposti.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
uz prestan vymyslat, mal cheaty ma ban... jediny hrac tu na hojku ktoremu respektujem aj 8 hlavky za sebou je 'Iz you Happy?' teda Sippo... a nie nejaky futurama co hra so sipkamiffforce napísal:sak nemal nic som ho aj ja kukal vcera este pred tzm banom to ked nekto da 4-5 hlavkz yasebou uvas ma hnet ab ja hram š a pol roka csko a ten chalan hra ľ aj daco sak som snim stale hral na steme asi mu napisem nech nehra na tom servery lebo vydim ze admin je tam lamca co nevie hrat som vzdel jak hras jak lama no len tolko ti poviem ked hras 5 rokou tak hraj castejsie lebo si lama
Super... Minule mi to slo... A bol som vraj cheater 
Dnes mi to moc neslo, na dust2... A neviem aky chytry admin mi dal BAN za aimbota. Aha bol to leko... Akoze... Ked si myslis, ze tych 10-20 sekund, co som triasol myskou, bol aimbot, tak ja uz potom fakt neviem co su podla teba cheaty
LOL nic som nemal a ani nebudem mat. Nepatrim ku komunite lamiek, ktore to nevedia (akoze nie zeby ja som vedel) a preto cheatuju...
Cize ziadam o unBan
Pripadne by som rad videl demo, ktore by ukazalo moj "aimbot".
Dnes mi to moc neslo, na dust2... A neviem aky chytry admin mi dal BAN za aimbota. Aha bol to leko... Akoze... Ked si myslis, ze tych 10-20 sekund, co som triasol myskou, bol aimbot, tak ja uz potom fakt neviem co su podla teba cheaty
Cize ziadam o unBan
Pripadne by som rad videl demo, ktore by ukazalo moj "aimbot".