8-ročný vrah z USA: Prokurátor chce trest smrti!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Filipito napísal:musha ze ty chces byt sudca a mat vlastny stat :D
Nejak nechapem a ziadne omamne latky nepozival :D .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

moosha napísal:10 rokov basa. Potom nejake testy, na rok ho dat von a sledovat vsetko co robi. Ak nebude robit zle, pustit ho ale dat nejake obmedzenia. Ak ano, smrt/5400 rokov basa :D .
Somarine...ved kus porozmyslajte.....keby skoncil ako 8 rocny vo vazani...co by sa z neho stalo? Bol by tam asi najmladasi, su tam drogy a kadejake svinstva, bitky a podobne.....podla mna by skocnil este horsie....figu by si uvedomil, a keby ho pustili tak by mohol spravit dalsi zlocin....
No nezavidim sudcovi, ktory dostal tento pripad.....ten asi tiez skonci na psychiatrii.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ze 8 rocne decko si neuvedomi co je trest smrti? A vsak o to ani nikomu nejde - ani 50 rocni si po smrti nic neuvedomuju. Ma sluzit ako odstrasujuci priklad pre ostatnych sopliakov.

Osobne som nazoru toho, ze kto zavrazdi (schvalne nepisem usmrti, lebo moze byt aj nehoda za ktoru clovek kolkokrat vazne nemoze), mal by zomriet presne tym istym sposobom. Ked zavrazdi viac osob tym istym stylom, tak 2x sadistickejsie (4 naboje v pripade tohto hajzlika, pricom prve tri by boli len tak)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Určite by to bolo odstrašujúce, ale neviem, ktorý človek by mal na to žalúdok.. A toto by sa malo robiť ľuďom, ktorí za to fakt môžu, nie deťom(tým som nepovedal, že on za to nemôže) .. k tomu tvojmu trestu. A čo nespravodlivo odsúdení, ktorí boli odsúdení napr. aj na trest smrti a po ich smrti sa prišlo na to, že sú nevinní?.. myslíš, že ospravedlnenie rodine za to, že človek kruto trpel(podľa teba) a dokonca to nespáchal, že to pomôže?... :?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

God bless america! (ironicky samozrejme:D) Ja neviem o co im ide... asi videl Sharka tak ten prokurator chce byt tiez drsny...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

moosha napísal:10 rokov basa. Potom nejake testy, na rok ho dat von a sledovat vsetko co robi. Ak nebude robit zle, pustit ho ale dat nejake obmedzenia. Ak ano, smrt/5400 rokov basa :D .
Ak das dietatu v tak nizkom veku basu, tak z neho uz normalny clovek NIKDY nevyrastie.
Trest smrti je adekvatny, vdaka tomu, ze uz chodili polovat urcite vedel, co sposobi zasah z pusky, takze ospravedlnenie neexistuje. Navyse musel po kazdej strele znova nabit.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

GothaR napísal:Ak das dietatu v tak nizkom veku basu, tak z neho uz normalny clovek NIKDY nevyrastie.
Trest smrti je adekvatny, vdaka tomu, ze uz chodili polovat urcite vedel, co sposobi zasah z pusky, takze ospravedlnenie neexistuje. Navyse musel po kazdej strele znova nabit.
Hm... tak to je pravda Goťar... vo vazeni su kadejak krypli.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

moosha napísal:Hm... tak to je pravda Goťar... vo vazeni su kadejak krypli.
Ja byt Gotharom by som ti naje*al :lol:
Vazenie nieje pre 8rocneho ... to ho zmeni este viac ...
Pozrite si co sa deje s deckom po niekolkych rokoch na zakladke ...
Prcek sa zacina uci klamat, nadavat ... proste to s nim ide dole vodou.
Skuste si tipnut co by sa s nim stalo v lochu. A ako hovoria ostatny ... Uz len kvoli tomu ze 4x prebil by som to nebral ako to ze si nebol vedomy co robi.
Storm Keeper napísal:asi videl Sharka tak ten prokurator chce byt tiez drsny...
ha ha ... asi ste chceli byt vtipny. Ooo prepacte velicenstvo ale degenerovanym vtipom sa nikto nesmeje :roll:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Ja by som tomu prokuratorovi dal basu uz len za ten napad trest smrti pre decko... A ze preventivne omg :aasmile10: Kam to ten svet speje...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tam, kde 8 rocni sopliaci budu zabijat svojich rodicov, presne tam spejeme.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

No a verte , ze ktomu pomaha "bling bling b*tch money f*ck street" americky hiphop ... Konkretne tie ich texty vseliake, ale to aj na svk. Bezne stretnete maleho 8 rocneho chalana "gangstera".
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

piton napísal:Ja by som tomu prokuratorovi dal basu uz len za ten napad trest smrti pre decko... A ze preventivne omg :aasmile10: Kam to ten svet speje...
Tak sa vyjadri za aky trest si ty? Za par rokov vazania?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mňa by zaujimalo ake to je ked na teba miery tvoj vlastny 8ročny syn .........ja by som ho poslal na vojnu tam je vojna od 11 či od kolko rokov ........tam by si ho prevychovali .....................................hh by som sa zasmial keby 8 ročneho dali do normalnej vaznice medzi dospelich .......ako by skončil
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Zaxman, to by sa však určite nestalo.. A ako by skončil?.. najskôr, ako prositútka... aj keď som počul, že keď v USA zatvoria pedofilov, tak to majú aj policajti zakázané hovoriť, a ten pedofil si to proste nejako vymýšla, lebo keby sa na to prišlo, alebo by sa prišlo na to (vo väznici), že nejako týral deti, alebo proste im nejak ubližoval, že by skončil veľmi rýchlo.. Proste tam majú deti nejakú "ochranu", alebo ako to nazvať, akoby ten, kto im niečo spraví, bude ešte znovu dosť potrestaný.... fakt neviem.. :? od samotných väzňov.. Potom v telke dávali rozhovor s jedným pedofilom, ktorého vo väznici dobili, aký bol.. že teraz sa bojí chodiť von a tak všetko...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Lub0$ napísal:Tak sa vyjadri za aky trest si ty? Za par rokov vazania?
Dlheee posedenie u psychiatra... A myslite, ze kto je vinny, za to, ze 8 rocne decko zabije niekoho? Urcite rodina nesie velky podiel viny...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Psychiater/psycholog su "placebo doktori" pre pretazenych ludi ktori potrebuju mat svojho "dovernika". Ked je raz niekdo naozaj naruseny nepomozu mu ani oni a ani lieky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

piton: ano, moze za to rodina, ale to jeho cin neospravedlnuje. To by potom mohli pustit kazdeho psychicky choreho vraha. Chcel by si niekho takeho za suseda? Prijal by si take dieta k sebe do rodiny?
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

ak som precital niektore tie vase prispeky, fajn vase nazory, ale podla mna tu pisete strasne bludy, ved 8 rocne dieta nemoze byt ani tresne stihane tobôž odsudene. a trest smrti? neviem neviem kto by si trufol zabit dieta.
v 8 nevie co je zle a dobre, a vinu na tomto vsetko ma jedine rodina.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ZitePunkom napísal:Zaxman, to by sa však určite nestalo.. A ako by skončil?.. najskôr, ako prositútka... aj keď som počul, že keď v USA zatvoria pedofilov, tak to majú aj policajti zakázané hovoriť, a ten pedofil si to proste nejako vymýšla, lebo keby sa na to prišlo, alebo by sa prišlo na to (vo väznici), že nejako týral deti, alebo proste im nejak ubližoval, že by skončil veľmi rýchlo.. Proste tam majú deti nejakú "ochranu", alebo ako to nazvať, akoby ten, kto im niečo spraví, bude ešte znovu dosť potrestaný.... fakt neviem.. :? od samotných väzňov.. Potom v telke dávali rozhovor s jedným pedofilom, ktorého vo väznici dobili, aký bol.. že teraz sa bojí chodiť von a tak všetko...
pokial viem tak osemročne dieťa do vazenia isť nemože ide do napravneho a od 18 nastupuje svoj trest ?? nie ??? ..................a mno nvm ale spolužiakov oco pracuje ako bachar a mi vravel zze ked tam pridu mlade 20 vyholene hlavy že to vetšinou na viac ako 2 roky nechodia že to su ty taky čo sa robia frajery tak že sa dosť často stava ze sa musi zohnuť pre mydlo .........že odtial vetšinou chodia ty grazli ako novy a slušny chlapci ..................
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Ujo Marky napísal:8 rocne decko si neuvedomi co je trest smrti.
no vsak radsej nech mu daju trest smrti nez aby vyrastal vo vaznici alebo neviem v neakou dome pre tych zabijakov.. to kebyze tak v 50 ho pustia na slobodu tak si to vazne neviem predstavit ako by zacal zivot..urcite by si povedal ze ma v pi*i a spacha este nieco horsie..

takze prokuratori sa urcite dobre rozhodli..
Napísať odpoveď