Fibernet ?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
zlatko zapni box,daj menu-moja tv a tam mas krasne kolonku "nahravanie" ...na orange webe som nasiel o tom info,ale zatial to v ba nie je dostupne...tak sa pytam ci niekto komu to ide(zilina..) to uz skusal...SpermoS napísal:Poskytuje FiberTV službu nahrávanie programov ? sám mám Klasik a ešte som sa s tým nestretol..ani reklama, že niečo také chcú aktivovať
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Chcel by som sa opýtať, čo sa dá všetko na tej "oranžovej" krabičke nastaviť z hľadiska siete a systému. Zaujímajú ma nastavenia ohľadom uplinku, ethernetu (čiže položky "internetu"). Veci sa majú tak, že mám dohovorenú fušku u kamaráta na istú neštandardnú konfiguráciu a ja som tu škatuľu pod rukami v živote nemal a nechcem sa s tým potupne zoznamovať na mieste u neho v obyváku.
Ideálne by som poprosil priamo nejaký manuál od výrobcu na ten box, až niečo také existuje.
Ideálne by som poprosil priamo nejaký manuál od výrobcu na ten box, až niečo také existuje.
-
JumperLjuk
Amateur
-
JumperLjuk
Amateur
zdravim, este pred tym ako budem kontaktovat orange, mal uz niekto problem v rychlosti ked mal mat napriklad 30/2 Mbits a mal nizsiu.. ci nieco netreba nastavit v routri.. torrenty mi idu max 1,4 MBs co ma vplyv kolko seedov je ale ked dam meranie (dsl.sk, speedtest.net) tak rychlost je taka ista ako pri torrentoch - 10-13 Mbitov co je o tretinu menej ako ma byt kedze mam program klasik (30/2).. instalovali mi ho pred tyzdnom..
-
Hellboy248
Guru wannabe
no praveze mne osobne po zapojeni isiel rychlejsie ako mal ist, mam program klasik 30/2 a islo mi to aj 70 ...pri torrentoch si nastav up na 200kB/s a vyskoci ti dl na max ...inak v routri nemusis nic nastavovat ...skus dat stahovat cez prehladac(rapid, uloz.to ...) ci ti to aj tam pojde pomaly ...doteraz som sa este nestretol s nikim komu by fibernet isiel pomalsie ako ma, skor naopak vacsine ide rychlejsie ako ma 
Re: Fibernet ?
Ma niekto Fibernet 250/250 ? Ake mate realne rychlosti hlavne toho uploadu?