Fibernet ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus si prestudovat toto http://www.hojko.com/fibernet-t83020.html

//audiotrack: témy spojené
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Diky, všimol som si aj túto temu ale to som už išiel k doktorovy :? .

Pozrel som si to tu, ako vydím tak bez obmedzenia ale nikde nemôžem zistiť kde všade je to dostupné. Niekde som čítal že aj v Novom Meste nad Váhom, ale tá dostupnosť im nejak nejde...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Neviete niekto ako je to s tym nahravanim pri FiberTV? pribudlo mi tam uz nahravanie,zatial len pre niektore mesta(ba tam neni) ...chcel by som vediet ci sa da nahrat nejaky program a potom ho dat do pc ...dakujem
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Poskytuje FiberTV službu nahrávanie programov ? sám mám Klasik a ešte som sa s tým nestretol..ani reklama, že niečo také chcú aktivovať
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SpermoS napísal:Poskytuje FiberTV službu nahrávanie programov ? sám mám Klasik a ešte som sa s tým nestretol..ani reklama, že niečo také chcú aktivovať
zlatko zapni box,daj menu-moja tv a tam mas krasne kolonku "nahravanie" ...na orange webe som nasiel o tom info,ale zatial to v ba nie je dostupne...tak sa pytam ci niekto komu to ide(zilina..) to uz skusal...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Chcel by som sa opýtať, čo sa dá všetko na tej "oranžovej" krabičke nastaviť z hľadiska siete a systému. Zaujímajú ma nastavenia ohľadom uplinku, ethernetu (čiže položky "internetu"). Veci sa majú tak, že mám dohovorenú fušku u kamaráta na istú neštandardnú konfiguráciu a ja som tu škatuľu pod rukami v živote nemal a nechcem sa s tým potupne zoznamovať na mieste u neho v obyváku.

Ideálne by som poprosil priamo nejaký manuál od výrobcu na ten box, až niečo také existuje.
JumperLjuk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JumperLjuk »

Neviete kedy budu rozširovať FIBERNET ? Akože na viac územii.Alebo aspoň kedy bude v Partizánskom,je to celkom velke mesto tak by tu mohol byť tak pls potrebujem to vedieť kedy bude aj v PE.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

JumperLjuk napísal:Neviete kedy budu rozširovať FIBERNET ? Akože na viac územii.Alebo aspoň kedy bude v Partizánskom,je to celkom velke mesto tak by tu mohol byť tak pls potrebujem to vedieť kedy bude aj v PE.
Skusal si sa namiesto hojka spytat napriklad v Orangei ?
JumperLjuk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JumperLjuk »

Indigo napísal:Skusal si sa namiesto hojka spytat napriklad v Orangei ?
Mám to na pláne isť do orange ale či neviet nahodou vy? :oops:
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

zdravim, este pred tym ako budem kontaktovat orange, mal uz niekto problem v rychlosti ked mal mat napriklad 30/2 Mbits a mal nizsiu.. ci nieco netreba nastavit v routri.. torrenty mi idu max 1,4 MBs co ma vplyv kolko seedov je ale ked dam meranie (dsl.sk, speedtest.net) tak rychlost je taka ista ako pri torrentoch - 10-13 Mbitov co je o tretinu menej ako ma byt kedze mam program klasik (30/2).. instalovali mi ho pred tyzdnom..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no praveze mne osobne po zapojeni isiel rychlejsie ako mal ist, mam program klasik 30/2 a islo mi to aj 70 ...pri torrentoch si nastav up na 200kB/s a vyskoci ti dl na max ...inak v routri nemusis nic nastavovat ...skus dat stahovat cez prehladac(rapid, uloz.to ...) ci ti to aj tam pojde pomaly ...doteraz som sa este nestretol s nikim komu by fibernet isiel pomalsie ako ma, skor naopak vacsine ide rychlejsie ako ma :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

JumperLjuk napísal:Neviete kedy budu rozširovať FIBERNET ? Akože na viac územii.Alebo aspoň kedy bude v Partizánskom,je to celkom velke mesto tak by tu mohol byť tak pls potrebujem to vedieť kedy bude aj v PE.
fibernet nie je poriadne ani v bratislave a nie este v dedinach :D
Dedomil
King
King

Re: Fibernet ?

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ma niekto Fibernet 250/250 ? Ake mate realne rychlosti hlavne toho uploadu?
Napísať odpoveď