ciliar napísal:ok vdaka ked budem mat cas skusim prave som tam dostal 1 film takze uspech.inac konvertujem cez program FREE VIDEO TO IPHONE .aky pouzivate ostatny ? a ake rozlisenie dporucite ?
Tiez pouzivam FVT iPhone. Zda sa mi najlepsi. Pouzivam klasiku, defaultne - 480 x 320 s tokom 128kb/s. Je to optimalne, obraz je nadherny.
D!eSel_78 napísal:Este doplnim, ze pri moznosti None (Credit Card) musis zadat americku adresu, vlastne mozes nacmarat hocico, len daj napr. PSC 100 11 a mesto New York. Tak taham ja a vsetko ide
to nie je rpavda.. ja som sa registroval zo slovneska so svojou adresou a kludne si taham..
na konverziu pouzivam Total Video Converter...
Vzdy nastavim prislsnu straanu vide a druhu podla pomeru...
20FPS... daju sa vlozit aj titulky.. ale potom pri prehravani nejako nesedia.. musim zistit ci sa to neda nejako nastavit...
ludia za tu cenu to urcite berte. vyplati sa. od kedy ho mam /mimochodom mna stal $499/ tak nenosim so sebou iTune, fotoaparat, a GPS. ten phone je uzasny.je v nom vsetko.
marika napísal:ludia za tu cenu to urcite berte. vyplati sa. od kedy ho mam /mimochodom mna stal $499/ tak nenosim so sebou iTune, fotoaparat, a GPS. ten phone je uzasny.je v nom vsetko.
A predtym si nosila so sebou GPS, fotak bezne? Zaujimave.
nemozem donho dostat hudbu ,skonvertujem pesnicku dam ju do itunes a pri synchronizacii hu nenajde .nedaju sa don dostat aj mapy cize by iphone fungoval ako autoatlas ?
lenze clovek nemoze byt furt na nete kazdopadne som uz niekde videl app na ukladanie urcitej casti mapy, ale vraj tie obrazky strasne vela zaberaju takze moc toho clovek neulozi
no ale pokial nechces urcovat svoju polohu tak net nepotrebujes, teda aspon co som mal ja docinenia s ajfonom, tak som si prezeral mapu, vyhladaval ulice bez pristupu na net
marika napísal:ludia za tu cenu to urcite berte. vyplati sa. od kedy ho mam /mimochodom mna stal $499/ tak nenosim so sebou iTune, fotoaparat, a GPS. ten phone je uzasny.je v nom vsetko.
Ja som dal zanho 817,- v T-Mobile na 100Viac
najlepsia kupa aku som urobil
mchcem sa opytat kamarat mic he poslat iphone 3G z USA ako darcek
nasiel som chlapika kt. to vie odblokovat ale pis eze len neviazena telefony
on mi chce poslat iphone 3g za 199$ co tam amici maju neviete ci stym bude nejaky problem a ci to oni viazuu?
dik za odpoved
si si isty ze to vie odblokovat? vygoogli si iphone dev team, oni makaju par mesiacov na odbloku 3G a stale nic a to su dost zname kapacity co sa iphonov tyka, pocul som ze sa to da cez nejaku yessim ale bohvie ci to funguje
ta "yessim" funguje na takom principe, ze sa to da na klasicku SIM, ktora nie je telefonom podporovana a "yessim" ma za nasledok to, ze telefon tu simku zhltne, avsak telefon sa tym trvalo neodblokuje (teda vobec sa neodblokuje )
Cus, chcel by som sa opytat... nasiel som na internete rozne inzeraty na Omniu alebo iPhone... a cena je dobra... len by som sa chcel opytat, ze ci to je pravda alebo su to nejake odrby... ak ma niekto s tym skusenost pls napiste, thx
je vysokopravdepodobne ze 3G iPhone dostanem ako darcek. viem, ze som tejto teme na neho dost nakydal bez toho aby som ho pouzil, co je na moju hambu, ale chcel by som sa opytat pomerne dolezitu vec: 2GB pusal od Pomarancu je dostatocny na prezeranie si for, mailov, chatov atd? Dalsia vec: exstiju pre iPhone nieco icq, ci dokonca miranda?
ku 2GB: malo by to stacit, kedysi som mal taky net na notase a vystacil som si ked som nic netahal (aj tak vraj da tahanie dost zabrat iphonu, sam som stiahol len par rarov)
a tych ICQ alternativ je pozehnane, vcetne viacerych zdarma
jackb napísal:je vysokopravdepodobne ze 3G iPhone dostanem ako darcek. viem, ze som tejto teme na neho dost nakydal bez toho aby som ho pouzil, co je na moju hambu, ale chcel by som sa opytat pomerne dolezitu vec: 2GB pusal od Pomarancu je dostatocny na prezeranie si for, mailov, chatov atd? Dalsia vec: exstiju pre iPhone nieco icq, ci dokonca miranda?
no tak T-mobile ma za 99,- 1GB a to dostacuje uplne, mylsim si ze na bezne prezeranie staci aj 100 MB ale tak niekedy sa moze zist viac... Net na tom telefone strasne rychlo zerie baterku tak aj preto sa to snazim obmedzovat...