CS 1.6 Server hojko.com
ukaze vobec demo aimbota? nikdy som cheaty nepouzival a ani sa nechystam, ale mam pocit, ze demo je len zaznam, co robil dany hrac. nevyuzivaju sa pri tom aj textury aj vsetko ostatne prave take, ake to ma nastavene ten, co pozera to demo? inymi slovami... mam iny skin na m4a1 a spravim si demo. demo si pozrie admin a uvidi tam skin aky ma on (cize napriklad defaultny)?. ak ano, tak neviem ako sa tymto da nieco odhalit. doteraz som sa nad tym ani nejako nezamyslal...
btw steamistov urcite potesil novy protokol 48. dnes po velmi dlhej dobe som sa siel konecne pripojit na hojko CS server a vypisalo mi krasnu hlasku, ze server pouziva iny protokol. takze koniec steamu na NS serveroch. pre viac info: http://www.cs.zonazabavy.cz/?Novinky:Ko ... rveroch%3F
najblizsiu dobu bude CS asi maximalne obmedzene. hlavne co sa tyka steamu. velka motivacia kupovat nieco original...
btw steamistov urcite potesil novy protokol 48. dnes po velmi dlhej dobe som sa siel konecne pripojit na hojko CS server a vypisalo mi krasnu hlasku, ze server pouziva iny protokol. takze koniec steamu na NS serveroch. pre viac info: http://www.cs.zonazabavy.cz/?Novinky:Ko ... rveroch%3F
najblizsiu dobu bude CS asi maximalne obmedzene. hlavne co sa tyka steamu. velka motivacia kupovat nieco original...
-
lekoklatik
VIP
Calligen09: Ospravedlňujem sa. BAN si nedostal zámerne. Nejak to na chvíľu zblblo a ty si mal tú smolu že si to vybralo teba a nie toho čo cheaty skutočne mal. Bol to nejaký jardo. Keďźe to nejak nefungovalo, učil som ho lietať. hehe sa prizeral 
takže poprosím aj ja o UNBAN. Ban má neprávom.
Ešte raz sa hlboko ospravedlňujem.
Avšak tento pán má BAN právom
(príloha)
takže poprosím aj ja o UNBAN. Ban má neprávom.
Ešte raz sa hlboko ospravedlňujem.
Avšak tento pán má BAN právom
(príloha)
- Prílohy
-
- assasin.rar
- (994.44 KiB) 59 stiahnutí
turtlak69: áno, demo je presný záznam toho čo robil daný hráč. S modelmi aké sú na PC na kt. demo pozeráš. A je predsa uplne jedno aký máš model zbrane. Aimbot poznáš podľa neprirodzeného ( trhaného, "strojového" ) mierenia. A je predsa jedno aký ma človek kt. to demo pozerá model zbrane. Veď s modelom za vlastnosti zbrane nemenia, mení sa iba skin
Čo s týka WH, jeho rozpoznanie je už tažie ( samozrejme pokiaľ sa nebavíme o ľudoch kt. sa spravaju ako keby tam tie steny ani neboli
), preto sa zvyčajne demá s podozrením na WH pozerajú tiež zo zapnutým walhackom, kedy je rozhodovanie o poznanie ľahšie. Nakoľko vidíš presne to čo videl on ( pokiaľ mal wh ) a z jeho reakcí to už podľa toho zvyčajne vieš usúdiť. Väčšina ľudí reaguje s WH úplne neprirodzene, takže ich "dolapenie"je ľahké. Ale aby si WH vedel fakt dobre zakryť chce to tréning 
Čo s týka WH, jeho rozpoznanie je už tažie ( samozrejme pokiaľ sa nebavíme o ľudoch kt. sa spravaju ako keby tam tie steny ani neboli
-
lekoklatik
VIP
lekoklatik napísal:kks no super dávaj im rady
Tak trénujte trénujte. Snáď nás oklamete
http://www.bside.sk/index.php?page=Rozh ... mcheaterom
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim. Dnes, asi o tej siedmej som dosiel na server. Vsetko bolo vpohode, bol de_dust2 myslim. Potom sa nahodilo de_inferno. Asi 10min pred koncom... zacal nejaky tipek co mal v mene "B()NG" so zatvorkami pisat zelenou farbou do chatu... potom prisla ale ta vec co mi vrta v hlave. Inmate 11. Mam taky dojem, ze nejaky admin mal taky nick. T dali bombu. Eur0 defusoval. Ja som si bol spravit jest a [Daviz] zatial robil co chcel (tiez hra na Hojku), tak prv dal Eur0-vi taku fajnu palku jak defusoval, ze defusne on. Zrazu som sa prepadol pod zem do takej chodby, nick sa mi zmenil na Inmate 11, pisalo daco s jailom. Tu je screen. Viete o co mohlo ist? WTF? Inmate 11 hned potom odisiel a moj nick _[mo0sha]_ sa zmenil spat.
-
blazer
Professional
Ved to je obycane vezenie na 45 sekund za teamkill. Zmeni sa nick na inmate a hodi ta to na kazdej mape do vselijakych miest, odkial sa neda vyjst. Za 45 sekund ta to vrati a zmeni ti nick naspat. Ak to buglo a nevrati ta to, tak si das reconnect a vsetko bude ok.
A ten zeleny chat je bug, je to jednoduche aj ked malo ludi to vie ide to na kazdom servery skoro.
A ten zeleny chat je bug, je to jednoduche aj ked malo ludi to vie ide to na kazdom servery skoro.
-
blazer
Professional
Valve s tym nepocitalo, proste ten kto modeloval tu mapu, spravil mensiu chybu a z objektov ktore pouzil pri modelovani mapy vznikol maly priestor po mapou. Konkretne na cestne na Becko pod bananom v inferne. Na D2 sa ako jail pouziva ten priestor na Becku za krabicami kam sa normalne nedostanes, ale teleportom ano a uz teda ani nevyjdes. A ano, teleportuje to plugin. Tvorca pluginu proste tieto miesta vyuzil ako vezeniedodo.gold napísal:lol jaka haluz to akoze valve pocital s tymto ? ale treba na to aj nejaky mod aby ta tam teleportlo a zmenilo meno ne ?
Filipito ma predbehol
Len ma neserte... aj ja raz budem adminom... dufam. 
Su tam vulgarizmy, ak som niekoho urazil, sorry a pod K- nech sa podpise. Dakujem.
http://www.acapela-group.com/Greetings/ ... 0ad4543db8
Su tam vulgarizmy, ak som niekoho urazil, sorry a pod K- nech sa podpise. Dakujem.
http://www.acapela-group.com/Greetings/ ... 0ad4543db8
-
Dinoso
Medium Expert
plugin
Mal by som taku otazocku na vas ci by sa nedal dat plugin , ze ked niekoho zabijem a ma granaty aby som ich mohol zobrat , myslim , ze sa vola real nade drops, myslim ze to nebude prepluginovane len o jeden plugin viac a je to celkom fajn plugin a myslim ze zlepsi hru na servery no.. pls vyjadrite sa