CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ukaze vobec demo aimbota? nikdy som cheaty nepouzival a ani sa nechystam, ale mam pocit, ze demo je len zaznam, co robil dany hrac. nevyuzivaju sa pri tom aj textury aj vsetko ostatne prave take, ake to ma nastavene ten, co pozera to demo? inymi slovami... mam iny skin na m4a1 a spravim si demo. demo si pozrie admin a uvidi tam skin aky ma on (cize napriklad defaultny)?. ak ano, tak neviem ako sa tymto da nieco odhalit. doteraz som sa nad tym ani nejako nezamyslal...
btw steamistov urcite potesil novy protokol 48. dnes po velmi dlhej dobe som sa siel konecne pripojit na hojko CS server a vypisalo mi krasnu hlasku, ze server pouziva iny protokol. takze koniec steamu na NS serveroch. pre viac info: http://www.cs.zonazabavy.cz/?Novinky:Ko ... rveroch%3F
najblizsiu dobu bude CS asi maximalne obmedzene. hlavne co sa tyka steamu. velka motivacia kupovat nieco original...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Calligen09: Ospravedlňujem sa. BAN si nedostal zámerne. Nejak to na chvíľu zblblo a ty si mal tú smolu že si to vybralo teba a nie toho čo cheaty skutočne mal. Bol to nejaký jardo. Keďźe to nejak nefungovalo, učil som ho lietať. hehe sa prizeral :D
takže poprosím aj ja o UNBAN. Ban má neprávom.
Ešte raz sa hlboko ospravedlňujem.

Avšak tento pán má BAN právom :-P
(príloha)
Prílohy
assasin.rar
(994.44 KiB) 59 stiahnutí
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

A mame tu zvyseny playercap na 23.

max players 18 > max players 23

Dakujeme Hojko!
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

turtlak69: áno, demo je presný záznam toho čo robil daný hráč. S modelmi aké sú na PC na kt. demo pozeráš. A je predsa uplne jedno aký máš model zbrane. Aimbot poznáš podľa neprirodzeného ( trhaného, "strojového" ) mierenia. A je predsa jedno aký ma človek kt. to demo pozerá model zbrane. Veď s modelom za vlastnosti zbrane nemenia, mení sa iba skin :)

Čo s týka WH, jeho rozpoznanie je už tažie ( samozrejme pokiaľ sa nebavíme o ľudoch kt. sa spravaju ako keby tam tie steny ani neboli :D ), preto sa zvyčajne demá s podozrením na WH pozerajú tiež zo zapnutým walhackom, kedy je rozhodovanie o poznanie ľahšie. Nakoľko vidíš presne to čo videl on ( pokiaľ mal wh ) a z jeho reakcí to už podľa toho zvyčajne vieš usúdiť. Väčšina ľudí reaguje s WH úplne neprirodzene, takže ich "dolapenie"je ľahké. Ale aby si WH vedel fakt dobre zakryť chce to tréning :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Lord_3D napísal:Ale aby si WH vedel fakt dobre zakryť chce to tréning :)
kks no super dávaj im rady :)
Tak trénujte trénujte. Snáď nás oklamete :-P
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

lekoklatik napísal:kks no super dávaj im rady :)
Tak trénujte trénujte. Snáď nás oklamete :-P
:) Je oveľa lahšie hrať dobre bez WH ako hrať s WH aby si to vedel dobre skryť. Nakoľko zo zapnutým WH už vopred vieš o polohe hráča, a v tejto situácii chce to chce naozaj "skill" aby si reagoval prirodzene ( ako keby si wh nemal ).

:arrow: Vcelku pekný rohovor:
http://www.bside.sk/index.php?page=Rozh ... mcheaterom
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zdravim. Dnes, asi o tej siedmej som dosiel na server. Vsetko bolo vpohode, bol de_dust2 myslim. Potom sa nahodilo de_inferno. Asi 10min pred koncom... zacal nejaky tipek co mal v mene "B()NG" so zatvorkami pisat zelenou farbou do chatu... potom prisla ale ta vec co mi vrta v hlave. Inmate 11. Mam taky dojem, ze nejaky admin mal taky nick. T dali bombu. Eur0 defusoval. Ja som si bol spravit jest a [Daviz] zatial robil co chcel (tiez hra na Hojku), tak prv dal Eur0-vi taku fajnu palku jak defusoval, ze defusne on. Zrazu som sa prepadol pod zem do takej chodby, nick sa mi zmenil na Inmate 11, pisalo daco s jailom. Tu je screen. Viete o co mohlo ist? WTF? Inmate 11 hned potom odisiel a moj nick _[mo0sha]_ sa zmenil spat.
Prílohy
??
??
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

dal si TY predtym niekomu TK?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No moj nick dal. Ja nie, robil som si chlieb s telacou pastetov a pigi cajom. Je u mna [Daviz], hra tiez na Hojkovi tak on sa hral. Cize JA som dal.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ved to je obycane vezenie na 45 sekund za teamkill. Zmeni sa nick na inmate a hodi ta to na kazdej mape do vselijakych miest, odkial sa neda vyjst. Za 45 sekund ta to vrati a zmeni ti nick naspat. Ak to buglo a nevrati ta to, tak si das reconnect a vsetko bude ok.

A ten zeleny chat je bug, je to jednoduche aj ked malo ludi to vie ide to na kazdom servery skoro.
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

hh

Príspevok od používateľa Eur0 »

moosha ty si ma dal a ja som ti dal jayl to je basa pod zemou hh jak si ma tk :lol: :lol: ale ten zo zelenim nma nasral
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

cooo jail na dd2 ???? :D jaka haluz to som este nevidel..to je akoze integrovane v mape ? pochybujem, je na to mod ?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Je to v mape. V de_inferno. Ja chodim s free-look ked som dead tak to poznam.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

lol jaka haluz to akoze valve pocital s tymto ? ale treba na to aj nejaky mod aby ta tam teleportlo a zmenilo meno ne ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na dd2 je vazenieza tymi bednami v B ked budes dead daj si free look
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

dodo.gold napísal:lol jaka haluz to akoze valve pocital s tymto ? ale treba na to aj nejaky mod aby ta tam teleportlo a zmenilo meno ne ?
Valve s tym nepocitalo, proste ten kto modeloval tu mapu, spravil mensiu chybu a z objektov ktore pouzil pri modelovani mapy vznikol maly priestor po mapou. Konkretne na cestne na Becko pod bananom v inferne. Na D2 sa ako jail pouziva ten priestor na Becku za krabicami kam sa normalne nedostanes, ale teleportom ano a uz teda ani nevyjdes. A ano, teleportuje to plugin. Tvorca pluginu proste tieto miesta vyuzil ako vezenie :wink:

Filipito ma predbehol :D
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

aha super dik za vysvetlenie.
tralala
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tralala »

Curtis Svk mal dnes sh+wh.
Prílohy
curtis.rar
curtis cheater
(2.23 MiB) 63 stiahnutí
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Len ma neserte... aj ja raz budem adminom... dufam. :)

Su tam vulgarizmy, ak som niekoho urazil, sorry a pod K- nech sa podpise. Dakujem.

http://www.acapela-group.com/Greetings/ ... 0ad4543db8
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

plugin

Príspevok od používateľa Dinoso »

Mal by som taku otazocku na vas ci by sa nedal dat plugin , ze ked niekoho zabijem a ma granaty aby som ich mohol zobrat , myslim , ze sa vola real nade drops, myslim ze to nebude prepluginovane len o jeden plugin viac a je to celkom fajn plugin a myslim ze zlepsi hru na servery no.. pls vyjadrite sa
Zamknuté