Co by ste privitali nove na fore???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jamess: Samozrejme, tu su prepinace: topic=id_temy, f=forum_id, t=1 (len nove temy), atom (generuje Atom 0.3)...
V praxi to vyzera asi takto:
RSS len pre vtipy: http://www.hojko.com/rss.php?f=16
RSS pre tuto temu: http://www.hojko.com/rss.php?topic=3221
Ak by si niecomu nechapal, tak napis, skusim to blizsie vysvetlit.
-
jamess
Light Professional
vdaka funguje dostatocnehojko napísal:jamess: Samozrejme, tu su prepinace: topic=id_temy, f=forum_id, t=1 (len nove temy), atom (generuje Atom 0.3)...
-
fikotek
King
Vite vy co mi tady dost chybi??
ANKETY myslim jako v hlavnich temach jako jsou "Vtipy, Volna diskuze, Pomoc .. atd. tak nekde ke konci by mohla byt tema Ankety.
Vite co nekdo si chce udelat pruzkum tak sup to do Anket. Nic by se do te tem nepsalo jen by se hlasovalo. A bylo by u toho jen jedno pravidlo. Anketu by mohl zalozit pouze Admin nebo moderator.
Clovek by nekomu z vedeni poslal instrukce co by v te ankete meli byt za moznosti a Admin nebo mod by to schvalil nebo by rekl ne takova anketa tu proste nebude a smitec.
Nebo druha moznost bylo by to volne a kazdy by si tam mohl zakladat ankety jake by chtel.
Taky bych chtel rict ze tohle je jen navrh a nemusite se ho nutne drzet. Muzete ho pozmenit necim vylepsit .. atd.
Vim kazdy si muze zalozit anketu ve svem prispevku ale takhle by to bylo zase pohromade a clovek by se v tom lip vyznal.
Doufam ze se najde zase nejaky clovek ktery me zje*e za to ze tu davam zase jeden pitomy navrh
Vite co nekdo si chce udelat pruzkum tak sup to do Anket. Nic by se do te tem nepsalo jen by se hlasovalo. A bylo by u toho jen jedno pravidlo. Anketu by mohl zalozit pouze Admin nebo moderator.
Clovek by nekomu z vedeni poslal instrukce co by v te ankete meli byt za moznosti a Admin nebo mod by to schvalil nebo by rekl ne takova anketa tu proste nebude a smitec.
Nebo druha moznost bylo by to volne a kazdy by si tam mohl zakladat ankety jake by chtel.
Taky bych chtel rict ze tohle je jen navrh a nemusite se ho nutne drzet. Muzete ho pozmenit necim vylepsit .. atd.
Vim kazdy si muze zalozit anketu ve svem prispevku ale takhle by to bylo zase pohromade a clovek by se v tom lip vyznal.
Doufam ze se najde zase nejaky clovek ktery me zje*e za to ze tu davam zase jeden pitomy navrh
-
Začiatok Konca
Professional
Ja ťa teda nezje*em...
ale robiť zbytočnú sekciu len kvôli anketám, ktoré sú častokrát ani nepoužiteľné... Poviem ti aj prečo.. napr. ja veľmi nechápem veciam, o ktorých ste sa tu bavili... a keby je to tam vysvetlené profi, tak to polovica userov nepochopí, no napriek tomu môžu a pravdepodobne aj budú hlasovať... Keby sa spraví len jedna téma.. a bolo by možné pridávať ankety na návrhy, ktoré by boli zrozumiteľne vysvetlené a mohli by ich pridávať len modi, po spoločnom schválení, či sa im s tým chce vôbec robiť a tak.. Bolo by to zložitejšie, no možno by s tým mali aj menej roboty, keby náhodou nejakú možnosť väčšina userov nebude používať a bude sa jej zdať za zbytočnú...
Aj tak si myslím, že je to celé zbytočné. Tých pár ľudí, ktorí sa ako tak rozumejú prispievajú sem... tu, v tejto téme sa diskutuje a upravuje.. Poprípade ak má niekto fakt dobrý nápad, tak sa to aj vytvorí...
Dúfam, že sa chápeme..
Aj tak si myslím, že je to celé zbytočné. Tých pár ľudí, ktorí sa ako tak rozumejú prispievajú sem... tu, v tejto téme sa diskutuje a upravuje.. Poprípade ak má niekto fakt dobrý nápad, tak sa to aj vytvorí...
Dúfam, že sa chápeme..
-
audiotrack
VIP
pps, ppt ako aj doc a xls sú zakázané kôli makrám, kludne ich sem môžeš dať ak ich zozipuješ alebo zraruješ. Myslím že tieto prípony nenájdeš povolené na žiadnom fore
ak sa môžem ešte vyjadriť k tým anketám: nedá sa spraviť viac ankiet do jednej témy. Čiže výsledok by bol rovnaký ako teraz - čo anketa, to téma. Preto si kludne založ tému kde dáš (zmysluplnú) anketu ak potrebuješ spraviť prieskum, a stačí napísať niekomu z vedenia a aj do prvého postu že si želáš aby sa ludia nevyjadrovali. Potom sa bude všetko mazať (ale tvoja téma bude neaktuálnosťou klesať a vela hlasov nezískaš). Niekoľko takých prieskumov tu už bolo, a myslím že ľuďom sa celkom pomohlo, nazbierali vyše 100 hlasov. Boli to nejaké veci ohladom mobilných služieb čo niekto potreboval na bakalárku a ešte niečo o neviem čom
ak sa môžem ešte vyjadriť k tým anketám: nedá sa spraviť viac ankiet do jednej témy. Čiže výsledok by bol rovnaký ako teraz - čo anketa, to téma. Preto si kludne založ tému kde dáš (zmysluplnú) anketu ak potrebuješ spraviť prieskum, a stačí napísať niekomu z vedenia a aj do prvého postu že si želáš aby sa ludia nevyjadrovali. Potom sa bude všetko mazať (ale tvoja téma bude neaktuálnosťou klesať a vela hlasov nezískaš). Niekoľko takých prieskumov tu už bolo, a myslím že ľuďom sa celkom pomohlo, nazbierali vyše 100 hlasov. Boli to nejaké veci ohladom mobilných služieb čo niekto potreboval na bakalárku a ešte niečo o neviem čom
-
fikotek
King
audiotrack: Tak bych te poprosil jestli by si tu moji anketu co mam ve volne diskuzi presunul do v tipu
pac mi prijde vtipna "zajimava" a vysledek muze byt taky zajimavy. A proc by mela byt smysluplna?? To ze se tobe nelibi nemusi nutne znamenat ze je na kkt. Ja chci znat vysledek tohoto pruzkumu.
Proc neudelat samotnou sekci pro Ankety .. treba by tam lidi vymysleli i vtipne ankety "zajimave" Mohli by tam byt ankety dne .. treba se neco udalo ve svete tak by se tam zalozila anketa "souhlasite s tim ze ... atd" Uz to chapes?? Kua tady neni zadna benevolentnost. Pokud by to neobstalo tak by se to jednoduse zrusilo. Nemusite nikde zasahovat do kodu .. nikdo to nemusi programovat a hotove je to za 3min "zrusene za 20 vterin" tak v cem je problem??
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 9:58 )
konyk87 zajimavy je na tom ten vysledek. To jestli da clovek ano nebo ne. Pokud si nepochopil tak jednoduchou anketu tak uz fakt nevim
Proc neudelat samotnou sekci pro Ankety .. treba by tam lidi vymysleli i vtipne ankety "zajimave" Mohli by tam byt ankety dne .. treba se neco udalo ve svete tak by se tam zalozila anketa "souhlasite s tim ze ... atd" Uz to chapes?? Kua tady neni zadna benevolentnost. Pokud by to neobstalo tak by se to jednoduse zrusilo. Nemusite nikde zasahovat do kodu .. nikdo to nemusi programovat a hotove je to za 3min "zrusene za 20 vterin" tak v cem je problem??
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 9:58 )
konyk87 zajimavy je na tom ten vysledek. To jestli da clovek ano nebo ne. Pokud si nepochopil tak jednoduchou anketu tak uz fakt nevim
Ja by som zaviedol možnosť nastavenia avatara z nejakej konkrétnej URL adresy, napr. by som chcel nejaké GIF - ko, ktoré má však 100 Kb, takže by som si ho nemohol dať cez načítanie obrázka z počítača, ale išlo by to cez konkrétne zadaný link. Určite by to veľa ľuďom pomohlo.
Dúfam, že by to mohlo byť zrealizované
P.S. : Alebo by sa mohol zvýšiť limit maximálnej veľkosti obrázka
Dúfam, že by to mohlo byť zrealizované
P.S. : Alebo by sa mohol zvýšiť limit maximálnej veľkosti obrázka
-
audiotrack
VIP
to obmedzenie tu nie je preto že by nebolo miesto na serveri, ale preto že niektorí sa pripájajú aj cez PDA a mobilné dátové balíčky kde je každý kB dobrý. Tým že bude obrázok niekde inde ako na hojko.com sa nič nevyrieši, treba ho načítať aj tak. Takto je zabezpečené že keď pôjdem cez mobil na net, nebude mi ťahať megový obrázok.
To je hneď odpoveď aj na to PS.
To je hneď odpoveď aj na to PS.
nie?yazoo napísal:No neviem o akom megovom avatare sa bavime ked do takeho rozlisenia sa ani 1MB nevojde.
ak by mal niekti chut rypat, ze je to userbar - rozlisenie 350x19 = 6650px, pri rozliseni avataru 96x96 = 9216px...