a co tam prepisat a patche netreba nic take ? pls poradte chcem to hraaatAXO napísal:no a kde chces hrat ? ved ak nemas orig. medium na ktorom to mas, alebo orig KEY, tak si na ofiku nezahras.... a na free potrebujes sa regnut, a potom prepisat v hre realmlist
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
beta uz bola davno ... cize ludia co robia s emulatormy maly cas sa na to pripravit, cize max. do konca roka by mohlo byt aj na free ... 
ale musi sa uznat, je to pecka ... zatial som hral len tak na skusku, ale bola to pecka ... vidiet ludi ktorych ste obzeraly ze musia expit a pod ... haluz
len sa mi jedno nepaci ... a to ze pri tolkej mase ludi pokope ( Borean Tundra ) mi to laguje jak prasa

ale musi sa uznat, je to pecka ... zatial som hral len tak na skusku, ale bola to pecka ... vidiet ludi ktorych ste obzeraly ze musia expit a pod ... haluz
len sa mi jedno nepaci ... a to ze pri tolkej mase ludi pokope ( Borean Tundra ) mi to laguje jak prasa
-
Wishmaster
Medium Professional
Ludia, na svete je prva 80tka 
Kód: Vybrať všetko
World First LVL 80 Explained - Interview with NymhKód: Vybrať všetko
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=26499.0-
Wishmaster
Medium Professional
No, a chlapik to dal za 27 hodin
)
Kód: Vybrať všetko
MMO-Champion: You reached the max level 27 hours after the european servers went online, that's pretty fast even if you spend all your time leveling ... Could you tell us how you achieved that ?
Nymh: The idea first came up when I saw this post from Jynxx. The idea looked nice and I decided to run a few tests on beta servers. It took about 3 hours to level from 78 to 79 and considering that it was one of the longest level, it seemed good enough to use this strategy to powerlevel at the release.-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,ma niekto podobny problem ako ja?objednal som si wotlk po kurierovi,dnes mi to doniesol.Dal som mu peniaze,pridem hore otvorim a pozrem wtf nemam kluc.Okamzite som volal do progamingu ze co to je za srandu,tak tam ma jedna zena prepojila na typka ktory mi dal potom icq,pisali sme asi 2 minuty,teda on mi odpisal tusim 2x ano a poslal nejaky link,potom som volal treti krat a povedala mi ze odbehol do skladu ale ze sa mi dnes urcite ozve.Potom,teda ak to bol on sa mi po dvoch hodinach ozval so slovami "tak ja uz idem,doriesime v utorok".Toto mi vyrazilo dych,ja som zaplatil 1200sk za to aby som cakal do utorka,lebo pan si zmyslel.Neviem pochopit ako moze mat niekto takyto pristup ku praci.Viem ze to je asi blizzard fail ze nepribalili kluc ku hre.Ale aby mi z firmy odkial som si to objednal,napisali par blbych slov a doriesime to v utorok mi pride trocha nefer,ked uz maju moje peniaze...
cawte zasa som sa dosal do takej blbej situacie expil som stridal som to vsetko v poho visiel som so STV a mal som 44 lvl. potom som isiel do TANARISU porobil som tam vsetky q co sa dali na moj lvl. mal som 45 a potom sme isli Zul'Farrak a tam som spravil asi 5 q cele sme to precistili a dal som lvl. 46
mam lvl. 46 a neviem kam mam ist teraz expit pls poradte mi nejaku dobru lokaciu kde sa dobre expi od 46 a potom este pls nejaky popis ako napr.
STV do 44 potom TANARIA 45-46 potom tam a tam DIK
este spomenie drtim na servery 1x ofik
mam lvl. 46 a neviem kam mam ist teraz expit pls poradte mi nejaku dobru lokaciu kde sa dobre expi od 46 a potom este pls nejaky popis ako napr.
STV do 44 potom TANARIA 45-46 potom tam a tam DIK
este spomenie drtim na servery 1x ofik