Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

AXO napísal:no a kde chces hrat ? ved ak nemas orig. medium na ktorom to mas, alebo orig KEY, tak si na ofiku nezahras.... a na free potrebujes sa regnut, a potom prepisat v hre realmlist
a co tam prepisat a patche netreba nic take ? pls poradte chcem to hraaat
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

pri kazdom slusnejsom free srvy by mal byt niekde na webe aj navod
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

neviete kedy bude lich king asi na free serveroch???
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

3-6 rokov jak to vidim
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ty odbornik radsej sa nepozeraj...do noveho roka na kvalitnych serveroch by sa mal ako tak rozbehnut...dokonca uz je aj beta ale neni to moc hratelne
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

beta uz bola davno ... cize ludia co robia s emulatormy maly cas sa na to pripravit, cize max. do konca roka by mohlo byt aj na free ... :)

ale musi sa uznat, je to pecka ... zatial som hral len tak na skusku, ale bola to pecka ... vidiet ludi ktorych ste obzeraly ze musia expit a pod ... haluz :D

len sa mi jedno nepaci ... a to ze pri tolkej mase ludi pokope ( Borean Tundra ) mi to laguje jak prasa :smt009 :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som dnes urobil celu Borean tunfru, 2x presiel Nexus, dal lvl 72 a idem do do Dragonblihtu, ale pokracovat budem az v nedelu, zajtra skola a potom na chatu...vsetci ma predbehnu :cry: ale nevadi, nebudem uprednostnovat hru pred spolocenskym zivotom :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

posledna rozhodna otazka, da sa platit pomocou trvaleho prikazu v banke, aby posielali kazdy mesiac/dva, alebo kolko na ich ucet ? potom oni mi poslu na mail ten key ci ako to je ? mne sa to nechce platit cez tie time cards :(
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nie, plati sa bud cez game time kupon, alebo kreditnou kartou, ty si na ich webe zadas kreditku cislo meno atd atd a oni si sami kazdy mesiac strhnu lowe, resp podla toho ako si to nastavis...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ludia, na svete je prva 80tka :D

Kód: Vybrať všetko

World First LVL 80 Explained - Interview with Nymh

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=26499.0
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

blazni to ludia :) ja som vcera hral cely den aby som dal dva lvly :shock:
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

No, a chlapik to dal za 27 hodin :))

MMO-Champion: You reached the max level 27 hours after the european servers went online, that's pretty fast even if you spend all your time leveling ... Could you tell us how you achieved that ?
Nymh: The idea first came up when I saw this post from Jynxx. The idea looked nice and I decided to run a few tests on beta servers. It took about 3 hours to level from 78 to 79 and considering that it was one of the longest level, it seemed good enough to use this strategy to powerlevel at the release.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Problem:P
uz som to doinstaloval, no ono to nainstalovalo aj na druhu verziu co mam (narnias tam hra tata, tam to bezi na 2.43 ci kolko, pls ako to vratim naspat? viem ze tam treba vymazat mpq subor a sputit repair ale ktory presne ten mpq je ich tam viac... pls co najrychlejsie dik :wink:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pokial viem tak stacilo vymazal wow.exe a dat reapir, tak to ficalo este za cias ked som hraval na free :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

mireccko napísal:neviete kedy bude lich king asi na free serveroch???
wotlk bude podla mna na freeckach v takej forme ze sa to bude dat hrat, cize pojdu q, pojdu dungy, pojdu ostatne nove veci za pol az tristvrte roka, BCku to trvalo tak isto kym to bolo v hratelnej forme
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

No najprv sa dungy a ostatne vecicky musia prejst na offiku tak to zatial potrva :) ...ale ktovie mozno Burlex ci MaNGoS team nieco vukutaju :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Zdravim,ma niekto podobny problem ako ja?objednal som si wotlk po kurierovi,dnes mi to doniesol.Dal som mu peniaze,pridem hore otvorim a pozrem wtf nemam kluc.Okamzite som volal do progamingu ze co to je za srandu,tak tam ma jedna zena prepojila na typka ktory mi dal potom icq,pisali sme asi 2 minuty,teda on mi odpisal tusim 2x ano a poslal nejaky link,potom som volal treti krat a povedala mi ze odbehol do skladu ale ze sa mi dnes urcite ozve.Potom,teda ak to bol on sa mi po dvoch hodinach ozval so slovami "tak ja uz idem,doriesime v utorok".Toto mi vyrazilo dych,ja som zaplatil 1200sk za to aby som cakal do utorka,lebo pan si zmyslel.Neviem pochopit ako moze mat niekto takyto pristup ku praci.Viem ze to je asi blizzard fail ze nepribalili kluc ku hre.Ale aby mi z firmy odkial som si to objednal,napisali par blbych slov a doriesime to v utorok mi pride trocha nefer,ked uz maju moje peniaze...
dzolas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzolas »

cawte zasa som sa dosal do takej blbej situacie expil som stridal som to vsetko v poho visiel som so STV a mal som 44 lvl. potom som isiel do TANARISU porobil som tam vsetky q co sa dali na moj lvl. mal som 45 a potom sme isli Zul'Farrak a tam som spravil asi 5 q cele sme to precistili a dal som lvl. 46

mam lvl. 46 a neviem kam mam ist teraz expit pls poradte mi nejaku dobru lokaciu kde sa dobre expi od 46 a potom este pls nejaky popis ako napr.

STV do 44 potom TANARIA 45-46 potom tam a tam DIK

este spomenie drtim na servery 1x ofik
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

feralas a hinterlands, tu das aj 49 ak sa ti bude darit a mozes ist un goro alebo felwood
dzolas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzolas »

no vo feralase uz nemam moc moznosti skoro ziadne tak este nieco to co si spomynal a este nieco je dobre na exp do 49 mas z niecim skusenost DIK
Napísať odpoveď