ako sa prestat hanbit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Odvaha... videl niekto školu zavadzania? =) tam to bolo riešenie pomocou konfliktou... ale je vela sposobou ako ju nabrat len pomocou alkoholu to nieje zrovna spravné =)) najviac to asi suvisi zo sebavedomim.. ak si sebavedomi nemas problem sa do niecoho odvazneho pustit... to si myslim ja takze zbieraj sebavedomie =))
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

zelovoc napísal:tak nebal a pride sama. ja chcem len take dievcata, ktore chcu mna.
jj dobre ti radí... čakaj... možno ked budeš mať 69r. nejaka ti zaklope na dvere :lol:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Take pekne rady sa tu objavuju, ze treba nabrat odvahu, ze staci len prist a oslovit.... ale TO je prave ta odvaha, tu je tazko niekde najst na ulici pohodenu, ta sa da najst len v cloveku a ked v nom nieje, tak?....

Ja mam tiez podobny hanblivy problem; ked vidim dievcata na diskoteke, co same a smutne tancuju, ze by sa im niekto hodil do spolocnosti, resp. k nim pride drevo, ktore poslu doprdele, tak by som k nim tiez siel ich povzbudit do zivota, len mam taky podobny blok, ze mi nieco brani sa za nimi vydat, ani neviem co.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak stym problem ja zasa nemam, skor ma odradza nieco take ze uz su zadane, proste ked pridem na dnb tak tam su setky asi zadane ako pozeram alebo neviem uz :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Odvahu musis naberat, po kusickoch. Skus serial z qark.net tam to ma postupne rozpisane, zacinas odburavat stres tym ze sa pytas nahodnych okoloiducich na cas, a postupne to stupnujes az sa na konci prihovoris peknemu dievcatu s cielom ziskat cislo.
qwerty-xyz

Re: ako sa prestat hanbit

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Majko666 napísal:takze chcel by som si najst daku dievku ale...
hanblivost jesilnejsia ako sa prestat hanbit a zbalit nejaku dievku??? :?
viem ze v tomto obore som total lama takze privitam kazdu radku :)
velmi dlho som mal podobny problem,odporucam sa riadit nasledovnym JUST DO IT :wink: jednoducho si pri nej tak ju oslov,proste hned bez dlheho rozmyslania. :lol: Ja som to spravil na hodine anglictiny pretoze sme tam viacere skupiny a vyslo to . . . (viac menej . . . )
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ved sa neni coho bat . pozri sa nato takto , keby ze babe nedas najavo ze sa ti paci a o nejaky cas ju uvidis s nejakym inym typkom urcite si to neodpustis , ked jej das najavo ze sa ti paci , niekedy netreba ani rozpravat tak najhorsie co sa stane povie ze nie a zivot ide dalej , ale ked sa jej poriadne zadivas do oci a potom sa jemne pousmejes , neni prakticky mozne aby odmietla :D
Napísať odpoveď