SAW 5

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora cast sa vam najviac pacila?

SAW 1
21
40%
SAW 2
8
15%
SAW 3
5
10%
SAW 4
6
12%
Ani jednu z tychto casti som nevidel
12
23%

Celkom hlasov: 52

wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm vzdy ked sa spravi z nejakeho fimlu 2.cast tak uz ocakavam oslabenie deja a mensie napatie.... a aj tu sa mi to potvrdzuje... no vzdy ma dalsia cast prijemne prekvapila ze bola celkom zaujimava a ina ako predosla... sice dej ostava rovnaky (jadro) ale ostatok sa meni..... neviem ani ako to nazvat lebo trilogia to asi neni.... ale nemam problem pozret V. ked bude cas pozrem si to...

imho k ludom ktory to nepozeraju po poradi, tiez nechapem ako tomu chapete, resp. chapete asi 70% z filmu.. treba pozret po poradi :wink:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Videl som, zamyslel som sa a povedal som si že už to stratilo dych...už nechcem viacej SAW. KEdysi som bol uplne zažraný do tohto filmu, ale teraz už mi to pripadá ako získanie peňazí z niečoho, čo je dá sa povedať nič. JEdnotka bola uplne najlepšia, musim uznať, dvojka tiež. Úplne naj bola Trojka, a štvorka mala byť už posledná a najlepšia, ale nejako sa to pokakalo a furt to ide :?
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

Soviet napísal:Hmm akoze pozerat SAW4 bez zhliadnutia predoslych casti je dost odvaha..
Kedze nemas paru o tom "masovom" vrahovi. :? a tak aj dej musi byt zaujimave sledovat,ked vlastne nevies preco sa urcite veci tak vyvyjaju ako sa vyvyjaju.
tak nerobilo mi to problem sledovat....nejake veci(hlavne zaciatok)som si domyslel...to mas ako jamesa Bonda.....tiez nemusis sledovat vsetkych 20 casti...ale saw5 si kuknem.....som zvedavy
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

A7X napísal:to mas ako jamesa Bonda.....tiez nemusis sledovat vsetkych 20 casti...
tak to je nieco dost odlisne..
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Keď chceš mať plný pôžitok z tohto filmu tak si to pozri všetko, inak to bude pre teba úplne béčkovy film.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

wolodo napísal:hmm vzdy ked sa spravi z nejakeho fimlu 2.cast tak uz ocakavam oslabenie deja a mensie napatie.... a aj tu sa mi to potvrdzuje...
A čo tak Terminator 1 VS Terminator 2 ? :)

Saw 1 bola DA BEST a zvyšné už nemohli priniesť nič orginálne tak vsádzali na čoraz desivejšie zabíjanie. Trapas.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tesim sa tesim sa :wink:
jasan3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jasan3 »

Saw 5 bola dobra.Bolo to riadne drsne a dobry koniec.U mna vedie Saw 1 a Saw 4.
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

neda sa presne urcit, ktory diel bol najlepsi...proste cim dalej tym viac sa to zamotava...a Jigsaw to ma proste naplanovane aj po jeho smrti...

najviac ma na tychto filmoch fascinuje to,ze az na konci filmu zistite,ze ake drobnosti ste v celom filme uplne ignorovali.
Skor ako si sosnem SAW V,tak som si spatne pososal vsetky diely dozadu a pokukal...osviezena pamat..mozem sa do toho pustit...

SAW=spickova seria filmov,ale niekedy to uz musi skoncit :lol:

PS:najvacsia prca je na tom to ze kazdy rok do davaju na halloween...to maju velke plus 8)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm konecne som sa dostal k tomuto, kedze uz prisiel DVDrip...Tak moje ocakavania to splnilo, kedze kazde SAWko ma nieco doseba..Ten koniec ma dost prekvapil, ale to v SAW byvalo zvykom..:) Vypada to na 6ku ale uvidime :) stoji za zhliadnutie pre tych ktory si radi SAW zhliadnu..
Napísať odpoveď