imho k ludom ktory to nepozeraju po poradi, tiez nechapem ako tomu chapete, resp. chapete asi 70% z filmu.. treba pozret po poradi
SAW 5
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm vzdy ked sa spravi z nejakeho fimlu 2.cast tak uz ocakavam oslabenie deja a mensie napatie.... a aj tu sa mi to potvrdzuje... no vzdy ma dalsia cast prijemne prekvapila ze bola celkom zaujimava a ina ako predosla... sice dej ostava rovnaky (jadro) ale ostatok sa meni..... neviem ani ako to nazvat lebo trilogia to asi neni.... ale nemam problem pozret V. ked bude cas pozrem si to...
imho k ludom ktory to nepozeraju po poradi, tiez nechapem ako tomu chapete, resp. chapete asi 70% z filmu.. treba pozret po poradi
-
.:M4jco:.
Medium Star
Videl som, zamyslel som sa a povedal som si že už to stratilo dych...už nechcem viacej SAW. KEdysi som bol uplne zažraný do tohto filmu, ale teraz už mi to pripadá ako získanie peňazí z niečoho, čo je dá sa povedať nič. JEdnotka bola uplne najlepšia, musim uznať, dvojka tiež. Úplne naj bola Trojka, a štvorka mala byť už posledná a najlepšia, ale nejako sa to pokakalo a furt to ide 
tak nerobilo mi to problem sledovat....nejake veci(hlavne zaciatok)som si domyslel...to mas ako jamesa Bonda.....tiez nemusis sledovat vsetkych 20 casti...ale saw5 si kuknem.....som zvedavySoviet napísal:Hmm akoze pozerat SAW4 bez zhliadnutia predoslych casti je dost odvaha..
Kedze nemas paru o tom "masovom" vrahovi.a tak aj dej musi byt zaujimave sledovat,ked vlastne nevies preco sa urcite veci tak vyvyjaju ako sa vyvyjaju.
-
Jerry
Light Star
neda sa presne urcit, ktory diel bol najlepsi...proste cim dalej tym viac sa to zamotava...a Jigsaw to ma proste naplanovane aj po jeho smrti...
najviac ma na tychto filmoch fascinuje to,ze az na konci filmu zistite,ze ake drobnosti ste v celom filme uplne ignorovali.
Skor ako si sosnem SAW V,tak som si spatne pososal vsetky diely dozadu a pokukal...osviezena pamat..mozem sa do toho pustit...
SAW=spickova seria filmov,ale niekedy to uz musi skoncit
PS:najvacsia prca je na tom to ze kazdy rok do davaju na halloween...to maju velke plus
najviac ma na tychto filmoch fascinuje to,ze az na konci filmu zistite,ze ake drobnosti ste v celom filme uplne ignorovali.
Skor ako si sosnem SAW V,tak som si spatne pososal vsetky diely dozadu a pokukal...osviezena pamat..mozem sa do toho pustit...
SAW=spickova seria filmov,ale niekedy to uz musi skoncit
PS:najvacsia prca je na tom to ze kazdy rok do davaju na halloween...to maju velke plus