Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

lebo ma tu istu schopnost ako policajtov otec...ten tiez vedel ked ho Moly hladala ze sa ho snazi najst :wink:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Bastian0389 napísal:Dostal sa tam vdaka Petrovej schopnosti...
a Peter ju mal od Hira :)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Retne napísal:Bodla cast, aspon sa nieco vysvetlitlo
imo, sylar ma ake take sance proti tomuto
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mensi flashback...
pacilo sa mi to prepojenie, useky kde sa stretli postavy s druhymi, ktori neskor medzi sebou ci uz bojovali, alebo spolupracovali.. perfektne...

pekny zasah do minulosti, aby pribeh este viac rozsirili..

toto nebude mat podla mna konca.. stale je tam nieco nove, akoze je to ok, ale zas cele desatrocia budem sledovat jeden serial ? dalsi dallas ?? hehe ale toto je lepsie... aspon sme sa konecne dozvedeli co to o peterovom a celkovo aj nathanovom otcovi... co to bol a co chcel... a preco bol na tom lozku.. lenze nechapem, odkial zobral schopnost brat inym schopnosti.. skor by som povedal, ze mal schopnost podobnu ako matt a jeho otec...

nech je to ako chce... momentalne je podla mna najsilnejsia postava Pan Petrelli...

dobry diel.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No podľa mňa to bol jeden z nudnejších dielov...Proste som už videl aj lepšie. Príliš ma nezaujali tie flashbacky z minulosti - akurát z toho vieme, že Nathanov otec je asi zmrd a chce dosiahnuť svoj cieľ za každú cenu, a tak sa pokúsil zabiť aj Nathana. Koniec bol možno trochu zaujímavejší a uvidíme, ako sa Hiro dostane zo "zapeklitej" situácie, do ktorej sa dostal.

Takže dúfam, že ďalší diel bude (aspoň pre mňa) zaujímavejší a hlavne akčnejší :)
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

nudnejsi diel ale koniec bol zase taky ze sa neviem dockat dalsej casti...
inak s heroes som riadne spokojny podla mna si drzia standart stale je naco pozerat nie ako ostatne serialy :-D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Na rozdiel od predchádzajúceho dielu bol tento veľmi dobrý a myslím si, že jeden z najlepších zo 4. série. Nastali tam pekné zvraty a najviac sa mi ľúbil 10 - ročný Hiro :lol:
Koniec už lepší ani nemohli vymyslieť :shock:
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

No už vieme, ako to bude rozdelené :) 1 pozitívna vec..niekto sa tu nájde kto mi vysvetlí čo ma Angela za schopnosť a donútila ho ju pustit...Neverím, že len tá láska...:D inak Sylar no nvm nvm pôsobil ako dobrák ale vždy je na strane seniora Petreliho...Aj keď sám povedal, že matka mu nedala možnosť byť normálnym avšak myslím, že tým myslel Angelu...Čiže asi bude na strane Otca...Všetko mi vyhovuje, až na to, že PETER NEMÁ SCHOPNOSTI.. :!: :!: Inak by to bolo veľmo super...Napadla ma vec istá...čo ak Angela zrieši seniora...aby vrátil Petrovi schopnosti ?:P a čo sa stalo s Hirom no neviem...Policajt hraje v tejto sérií dôjsť dôležitú úlohu...a môžno, že Hiro sa ešte preberie v čas a všetko da ako ma byť...Lebo vieme dobre, že starý Hiro nechcel ísť s5 do minulosti :) nový je ako malé decko čiže bez problému..
//
Tu som našiel super post :) dúfam, že autor sa nenahnevá
Podla mňa je to zatmenie katalizator schopností podobne ako Claire.Ved v prvej serii bolo tiež zatmenie a začali sa objavovať o Heroesov ich schopnosti. A Hiro ked bol v minulosti tak bolo tiež zatmenie a Adam vtedy ziskal svoju nesmrtelnosť. Podla mňa sa Peterovi vrati jeho hlavná schopnosť. A Nathan možno tiež bude vedieť niečo nové kedže je to Petrelli Smile
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

"it´s comming" znamená, že prichádza zatmenie slnka, ktore sposobi u vsetkych hrdinov utlmenie schopnosti.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ty kokos... tak toto bol peckovy diel...
Heroes.S03E09.HDTV.XviD-LOL
pekne rozdelene partie.. jaaj.. nech uz Peter dostane spät schopnosti.. takto je to nuda.. Sylar je uz nejaky moooc iny.. to neni dobre... vidim ze Ell sa pridala k Villains.. newa... dobre je, ze Sylar je stale na zive a plny energie :P
Hiro a Ando hmmm.. som zvedavy ako dostane Hiro svoj rozum naspät... stale ale neviem, co ma za schopnost Patrelyiova... ale je uz nazive.. formacie sa formuju...
myslis si naozaj, ze zatmenim budu stlmene schopnosti vsetkych Hero ??
skor si myslim, ze budu silnejsi, alebo ja neviem... a inak hned som vedel, ze Claire je ten katalyzator...

omg to bude pecka dalsi diel.. :))))
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Nemozem si pomoct ale tento diel sa mi zdal neskutocne nudny (vsetky ostatne ma drzali v napati ale tento mi neako neslapal :D ).
Ku tej Petrrelyovej to je jasne nie? vizie buducnosti. Spominal to jej manzel ked povedal ze moze vidiet buducnost a to sa mu nehodi a este ona niekde kedysi vravela Peterovi ze svoju prvu schopnost, vizie mal od nej.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tu buducnost vidi uz v podstate kazdy druhy :P
som len zvedavy, ci uz v nasledujucom diely bude to zatmenie slnka :)
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

podareny kusok musim uznať som zvedavy ako sa to ted vsetko zvrtne uz aby bol utorok hh
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

to Šu-do: ano pridavam sa aj ja peckovy diel :) jedine co mi vadi, ze Peter este nema schopnosti....hadam po zotmeni ich nejako dostane...a som si isty, ze to zatmenie im utlmi schopnosti, je to aj v spoileroch
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pozeral som posledne 2 diely hned po sebe a to nad cim som krutil hlavou pocas prvej tristvrte hodky sa pekne pospajalo v druhej... tesim sa na novy diel.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

The Eclipse, Part One:
otazok je cim dalej tym viac, jooooooooooooooj uz aby som aspon stipku chapal... :lol:
Daphne...WTF?!?
Claire - WTF?!?
Noah - som fakt zvedavy
Hiro - tiez som zvedavy
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

musim skonstatovat ze tento serial si stale drzi svoju kvalitu narozdiel od PB je tu velmi vela otazok na ktorych odpovede sa neviem dockat. hiro ako mladik je haluzak :D
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

zaujimavy diel Arthur sa cinil musim uznat nieje taky blby jak jeho synovia

inak trailer na to be continued

a kanadske promo

http://spoilertv-heroes.blogspot.com/20 ... adian.html
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tento diel mi pripadal ako keby sa motal v kruhu... kazdopadne je to aj tak jeden z najlepsich... a konecne vyslo najavo, co sa stane po zatmeni...
ked su bez schopnosti je to nuda :D ale ne... paradicka diel... stale pribudaju nove postavy.. uz ma to nici :P som veeelmi zvedavy, co sa stane ked bude slnko take ake ma byt
co myslite ? zastreli Noah Sylara alebo El ? pochybujem ze ich vobec porani gulka.. :)
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

paradny diel:) ale cakal som ze peetrovi sa vratia schopnosti:D ale inak celkom fajn ubehlo to ako by to malo 15minut uz sa tesim na part2 :)
Napísať odpoveď