Heroes
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mensi flashback...
pacilo sa mi to prepojenie, useky kde sa stretli postavy s druhymi, ktori neskor medzi sebou ci uz bojovali, alebo spolupracovali.. perfektne...
pekny zasah do minulosti, aby pribeh este viac rozsirili..
toto nebude mat podla mna konca.. stale je tam nieco nove, akoze je to ok, ale zas cele desatrocia budem sledovat jeden serial ? dalsi dallas ?? hehe ale toto je lepsie... aspon sme sa konecne dozvedeli co to o peterovom a celkovo aj nathanovom otcovi... co to bol a co chcel... a preco bol na tom lozku.. lenze nechapem, odkial zobral schopnost brat inym schopnosti.. skor by som povedal, ze mal schopnost podobnu ako matt a jeho otec...
nech je to ako chce... momentalne je podla mna najsilnejsia postava Pan Petrelli...
dobry diel.
pacilo sa mi to prepojenie, useky kde sa stretli postavy s druhymi, ktori neskor medzi sebou ci uz bojovali, alebo spolupracovali.. perfektne...
pekny zasah do minulosti, aby pribeh este viac rozsirili..
toto nebude mat podla mna konca.. stale je tam nieco nove, akoze je to ok, ale zas cele desatrocia budem sledovat jeden serial ? dalsi dallas ?? hehe ale toto je lepsie... aspon sme sa konecne dozvedeli co to o peterovom a celkovo aj nathanovom otcovi... co to bol a co chcel... a preco bol na tom lozku.. lenze nechapem, odkial zobral schopnost brat inym schopnosti.. skor by som povedal, ze mal schopnost podobnu ako matt a jeho otec...
nech je to ako chce... momentalne je podla mna najsilnejsia postava Pan Petrelli...
dobry diel.
No podľa mňa to bol jeden z nudnejších dielov...Proste som už videl aj lepšie. Príliš ma nezaujali tie flashbacky z minulosti - akurát z toho vieme, že Nathanov otec je asi zmrd a chce dosiahnuť svoj cieľ za každú cenu, a tak sa pokúsil zabiť aj Nathana. Koniec bol možno trochu zaujímavejší a uvidíme, ako sa Hiro dostane zo "zapeklitej" situácie, do ktorej sa dostal.
Takže dúfam, že ďalší diel bude (aspoň pre mňa) zaujímavejší a hlavne akčnejší
Takže dúfam, že ďalší diel bude (aspoň pre mňa) zaujímavejší a hlavne akčnejší
No už vieme, ako to bude rozdelené
1 pozitívna vec..niekto sa tu nájde kto mi vysvetlí čo ma Angela za schopnosť a donútila ho ju pustit...Neverím, že len tá láska...
inak Sylar no nvm nvm pôsobil ako dobrák ale vždy je na strane seniora Petreliho...Aj keď sám povedal, že matka mu nedala možnosť byť normálnym avšak myslím, že tým myslel Angelu...Čiže asi bude na strane Otca...Všetko mi vyhovuje, až na to, že PETER NEMÁ SCHOPNOSTI..
Inak by to bolo veľmo super...Napadla ma vec istá...čo ak Angela zrieši seniora...aby vrátil Petrovi schopnosti ?:P a čo sa stalo s Hirom no neviem...Policajt hraje v tejto sérií dôjsť dôležitú úlohu...a môžno, že Hiro sa ešte preberie v čas a všetko da ako ma byť...Lebo vieme dobre, že starý Hiro nechcel ísť s5 do minulosti
nový je ako malé decko čiže bez problému..
//
Tu som našiel super post
dúfam, že autor sa nenahnevá
//
Tu som našiel super post
Podla mňa je to zatmenie katalizator schopností podobne ako Claire.Ved v prvej serii bolo tiež zatmenie a začali sa objavovať o Heroesov ich schopnosti. A Hiro ked bol v minulosti tak bolo tiež zatmenie a Adam vtedy ziskal svoju nesmrtelnosť. Podla mňa sa Peterovi vrati jeho hlavná schopnosť. A Nathan možno tiež bude vedieť niečo nové kedže je to Petrelli Smile
-
Šu-Do
Redeemer
ty kokos... tak toto bol peckovy diel...
Heroes.S03E09.HDTV.XviD-LOL
pekne rozdelene partie.. jaaj.. nech uz Peter dostane spät schopnosti.. takto je to nuda.. Sylar je uz nejaky moooc iny.. to neni dobre... vidim ze Ell sa pridala k Villains.. newa... dobre je, ze Sylar je stale na zive a plny energie
Hiro a Ando hmmm.. som zvedavy ako dostane Hiro svoj rozum naspät... stale ale neviem, co ma za schopnost Patrelyiova... ale je uz nazive.. formacie sa formuju...
myslis si naozaj, ze zatmenim budu stlmene schopnosti vsetkych Hero ??
skor si myslim, ze budu silnejsi, alebo ja neviem... a inak hned som vedel, ze Claire je ten katalyzator...
omg to bude pecka dalsi diel..
)))
Heroes.S03E09.HDTV.XviD-LOL
pekne rozdelene partie.. jaaj.. nech uz Peter dostane spät schopnosti.. takto je to nuda.. Sylar je uz nejaky moooc iny.. to neni dobre... vidim ze Ell sa pridala k Villains.. newa... dobre je, ze Sylar je stale na zive a plny energie
Hiro a Ando hmmm.. som zvedavy ako dostane Hiro svoj rozum naspät... stale ale neviem, co ma za schopnost Patrelyiova... ale je uz nazive.. formacie sa formuju...
myslis si naozaj, ze zatmenim budu stlmene schopnosti vsetkych Hero ??
skor si myslim, ze budu silnejsi, alebo ja neviem... a inak hned som vedel, ze Claire je ten katalyzator...
omg to bude pecka dalsi diel..
-
zvonenie33
Light Professional
Nemozem si pomoct ale tento diel sa mi zdal neskutocne nudny (vsetky ostatne ma drzali v napati ale tento mi neako neslapal
).
Ku tej Petrrelyovej to je jasne nie? vizie buducnosti. Spominal to jej manzel ked povedal ze moze vidiet buducnost a to sa mu nehodi a este ona niekde kedysi vravela Peterovi ze svoju prvu schopnost, vizie mal od nej.
Ku tej Petrrelyovej to je jasne nie? vizie buducnosti. Spominal to jej manzel ked povedal ze moze vidiet buducnost a to sa mu nehodi a este ona niekde kedysi vravela Peterovi ze svoju prvu schopnost, vizie mal od nej.
zaujimavy diel Arthur sa cinil musim uznat nieje taky blby jak jeho synovia
inak trailer na to be continued
a kanadske promo
http://spoilertv-heroes.blogspot.com/20 ... adian.html
inak trailer na to be continued
a kanadske promo
http://spoilertv-heroes.blogspot.com/20 ... adian.html
-
Šu-Do
Redeemer
tento diel mi pripadal ako keby sa motal v kruhu... kazdopadne je to aj tak jeden z najlepsich... a konecne vyslo najavo, co sa stane po zatmeni...
ked su bez schopnosti je to nuda
ale ne... paradicka diel... stale pribudaju nove postavy.. uz ma to nici
som veeelmi zvedavy, co sa stane ked bude slnko take ake ma byt
co myslite ? zastreli Noah Sylara alebo El ? pochybujem ze ich vobec porani gulka..
ked su bez schopnosti je to nuda
co myslite ? zastreli Noah Sylara alebo El ? pochybujem ze ich vobec porani gulka..