by si sa divil co vsetko stretnem na cestejoga bonito10 napísal:No nerobim len styling ja som sa len teraz pustil do stylingu...ako som ju kupil hned na nu isiel VÝŠKOVO A TUHOSTNE NASTAVITELNÝ PODVOZOK "D2 RACING" za 25 000 + dalsie upravy motora tak..noale nejdeme to rozoberet....jasne ze mne sa tiez nepacia preplacane auta kadecim...ael to co si uz ukazoval boli showcars tak to ani moc na cestach nestretnes
Need for speed UNDERCOVER
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak potom urcite skus Most wanted, to je podla mna najlepsi diel NFS doteraz. (hral som vsetky okrem Hot Pursuit a Underground 1) MW ma kopu policajtov, ktori su aj celkom inteligentni a bojuju proti tebe takmer realnymi prostriedkami (ziadne vybusniny zhadzovane z vrtulnikovSchYzo napísal:necital som co sa tu pisalo, len sem prihodim svoj nazor, podla mna need for speed od dielu hot pursuit 2 uz niesu to co byvali, hodnota ich zabavnosti u mna odvtedy rapidne klesla. alebo som proste vyrastol zo zavodnych hier
HP2 som nainstaloval az po tom, ako som dohral Underground 2 a vooobec ma to nebavilo, bolo to iba bezduche behanie po jednoduchych tratiach a ja som si v poslednej dobe oblubil free ride
Na NFS Porsche unleashed, ktore som hral tiez po dohrati U2 ma bavili tie "jazdy zrucnosti" a tento diel je u mna oblubenejsi ako HP2.
Undercover by som rad skusil, ale vraj nebude demo, tak neviem
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hral som uplne kazdy diel co do teraz vysiel, ale posledne diely hram asi tak ze jeden den a potom idu z disku...podla mna naj diely boli porsche unleashed a high stakes...6kou to uz dosrali ako hovoris uz len bezduche behanie. a od dielu underground az po posledny prostreet ma to uz proste vobec nebavilo...hral som to len preto aby som odomykal nove auta aby som si ich mohol prezriet..GothaR napísal:Tak potom urcite skus Most wanted, to je podla mna najlepsi diel NFS doteraz. (hral som vsetky okrem Hot Pursuit a Underground 1) MW ma kopu policajtov, ktori su aj celkom inteligentni a bojuju proti tebe takmer realnymi prostriedkami (ziadne vybusniny zhadzovane z vrtulnikov). K tomu ma navyse kopu krasnych aut ako Porsche alebo Lamborghini.
HP2 som nainstaloval az po tom, ako som dohral Underground 2 a vooobec ma to nebavilo, bolo to iba bezduche behanie po jednoduchych tratiach a ja som si v poslednej dobe oblubil free ride
Na NFS Porsche unleashed, ktore som hral tiez po dohrati U2 ma bavili tie "jazdy zrucnosti" a tento diel je u mna oblubenejsi ako HP2.
Undercover by som rad skusil, ale vraj nebude demo, tak neviem
-
joga bonito10
Novice
underground 2 je z nich urciet najlepsia...otvoreny svet v noci dobra hudba dobre tuningy a vsetko:D..a pro street am urcite prekvapil ze je tam dost pekan grafika aj vsetko ale to ze sa tam jazdi na stadionoch ma velmi sklamalo a tiez ze tam neni otvoreny svet
a aj ze tych novych NFS mi chybaju neony men sa to lubilo nemali to russit:D
a aj ze tych novych NFS mi chybaju neony men sa to lubilo nemali to russit:D
Kód: Vybrať všetko
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=1757&play=1Najlepšie bolo NFS hot pursuit2
či už po grafickej (tedajšia doba) stránke, zvukovej, alebo hratelnosti...
UG1 sa mi ešte ako tak pozdávalo, ale od UG2 to nestojí ani za holý ***.
Automobilovým závodom kraľuje Racedriver Grid! To narozdiel od NFS sa aj ako tak s prižmúrenými očami približuje realite a nieje to len trápna arkáda
UG1 sa mi ešte ako tak pozdávalo, ale od UG2 to nestojí ani za holý ***.
Automobilovým závodom kraľuje Racedriver Grid! To narozdiel od NFS sa aj ako tak s prižmúrenými očami približuje realite a nieje to len trápna arkáda
to uz je trend pic.vanie na nfs to je uz automatika hovorite o tom jak keby to bol nejaky budget dpc a uz prestante stale stym ze je to nerealne atd je to proste ARKADA sami vyvojari to tvrdia ak chcete realitu chodte si zahrat nejake lfs osobne ma hry kde idem sto a tuknem do sipky do lava v com auto urobi trojite hodiny nebavia ale uz su reci ako posledne naj nfs bolo nfs 5 trapne len si spomente jak sa seci trhali na underground alebo U2 OMFG ps :uz sa tesim na fandov colin mcrae rally a ich k minus edit:// aa uz tu mame prveho anonymneho k minus hrdinu keep it up boys