Need for speed UNDERCOVER

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Najlepsi diel NFS

underground
38
11%
underground 2
102
31%
most wanted
112
34%
Carbon
32
10%
Pro street
11
3%
Porsche
38
11%

Celkom hlasov: 333

Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

joga bonito10 napísal:No nerobim len styling ja som sa len teraz pustil do stylingu...ako som ju kupil hned na nu isiel VÝŠKOVO A TUHOSTNE NASTAVITELNÝ PODVOZOK "D2 RACING" za 25 000 + dalsie upravy motora tak..no :D ale nejdeme to rozoberet....jasne ze mne sa tiez nepacia preplacane auta kadecim...ael to co si uz ukazoval boli showcars tak to ani moc na cestach nestretnes :wink:
by si sa divil co vsetko stretnem na ceste :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SchYzo napísal:necital som co sa tu pisalo, len sem prihodim svoj nazor, podla mna need for speed od dielu hot pursuit 2 uz niesu to co byvali, hodnota ich zabavnosti u mna odvtedy rapidne klesla. alebo som proste vyrastol zo zavodnych hier :D
Tak potom urcite skus Most wanted, to je podla mna najlepsi diel NFS doteraz. (hral som vsetky okrem Hot Pursuit a Underground 1) MW ma kopu policajtov, ktori su aj celkom inteligentni a bojuju proti tebe takmer realnymi prostriedkami (ziadne vybusniny zhadzovane z vrtulnikov :D ). K tomu ma navyse kopu krasnych aut ako Porsche alebo Lamborghini.
HP2 som nainstaloval az po tom, ako som dohral Underground 2 a vooobec ma to nebavilo, bolo to iba bezduche behanie po jednoduchych tratiach a ja som si v poslednej dobe oblubil free ride :)
Na NFS Porsche unleashed, ktore som hral tiez po dohrati U2 ma bavili tie "jazdy zrucnosti" a tento diel je u mna oblubenejsi ako HP2.
Undercover by som rad skusil, ale vraj nebude demo, tak neviem :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

GothaR napísal:Tak potom urcite skus Most wanted, to je podla mna najlepsi diel NFS doteraz. (hral som vsetky okrem Hot Pursuit a Underground 1) MW ma kopu policajtov, ktori su aj celkom inteligentni a bojuju proti tebe takmer realnymi prostriedkami (ziadne vybusniny zhadzovane z vrtulnikov :D ). K tomu ma navyse kopu krasnych aut ako Porsche alebo Lamborghini.
HP2 som nainstaloval az po tom, ako som dohral Underground 2 a vooobec ma to nebavilo, bolo to iba bezduche behanie po jednoduchych tratiach a ja som si v poslednej dobe oblubil free ride :)
Na NFS Porsche unleashed, ktore som hral tiez po dohrati U2 ma bavili tie "jazdy zrucnosti" a tento diel je u mna oblubenejsi ako HP2.
Undercover by som rad skusil, ale vraj nebude demo, tak neviem :?
hral som uplne kazdy diel co do teraz vysiel, ale posledne diely hram asi tak ze jeden den a potom idu z disku...podla mna naj diely boli porsche unleashed a high stakes...6kou to uz dosrali ako hovoris uz len bezduche behanie. a od dielu underground az po posledny prostreet ma to uz proste vobec nebavilo...hral som to len preto aby som odomykal nove auta aby som si ich mohol prezriet..
joga bonito10
Novice
Novice

Príspevok od používateľa joga bonito10 »

mna najviac bavil underground 2 inak uz ma potom nic tak nezaujalo... :?
frndell
Novice
Novice

Príspevok od používateľa frndell »

underground 2 je z nich urciet najlepsia...otvoreny svet v noci dobra hudba dobre tuningy a vsetko:D..a pro street am urcite prekvapil ze je tam dost pekan grafika aj vsetko ale to ze sa tam jazdi na stadionoch ma velmi sklamalo a tiez ze tam neni otvoreny svet
a aj ze tych novych NFS mi chybaju neony men sa to lubilo nemali to russit:D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

hlasovanie sa mi nepaci..., chyba tam najlepsi diel: High Stakes (prip. Road Challenge).

dalej taka klasika ako NFS 2 SE. ..., to boli casy...
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.gametv.cz/video-play.php?video=1757&play=1
zaujímave videjko na konci sa hovori ževraj bude najlepšie NFS zo všetkých no nechajme sa prekvapiť ono sa toho už hovorilo veľakrát ze že to a to bude naj... :roll: ale opak bol pravdou :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak gameska na mobil uz je a je celkom slusna, na toto sa dost tesim :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Najlepšie bolo NFS hot pursuit2 :) či už po grafickej (tedajšia doba) stránke, zvukovej, alebo hratelnosti...
UG1 sa mi ešte ako tak pozdávalo, ale od UG2 to nestojí ani za holý ***.
Automobilovým závodom kraľuje Racedriver Grid! To narozdiel od NFS sa aj ako tak s prižmúrenými očami približuje realite a nieje to len trápna arkáda
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

tak co kedy to vyjde na pc?lebo na xbox to uz vyslo...
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

za 4 dni ?? :wink:
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

uz to mam na ps2 a pre mna dost velke sklamanie,pockam este na pc verziu,ale pochybujem ze to bude nejake lepsie
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

nosooo napísal:uz to mam na ps2 a pre mna dost velke sklamanie,pockam este na pc verziu,ale pochybujem ze to bude nejake lepsie
že sklamanie :lol: po tých predchádzajúcich verziách sa ani iné nedalo čakať... rýchlokvaska NFS je len na hrabanie prachov
21rOBO21
Star
Star

nosooo napísal:uz to mam na ps2 a pre mna dost velke sklamanie,pockam este na pc verziu,ale pochybujem ze to bude nejake lepsie
a zčoho si konkrétne sklamaný ?? :cry:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

to uz je trend pic.vanie na nfs to je uz automatika hovorite o tom jak keby to bol nejaky budget dpc a uz prestante stale stym ze je to nerealne atd je to proste ARKADA sami vyvojari to tvrdia ak chcete realitu chodte si zahrat nejake lfs osobne ma hry kde idem sto a tuknem do sipky do lava v com auto urobi trojite hodiny nebavia ale uz su reci ako posledne naj nfs bolo nfs 5 trapne len si spomente jak sa seci trhali na underground alebo U2 OMFG ps :uz sa tesim na fandov colin mcrae rally a ich k minus edit:// aa uz tu mame prveho anonymneho k minus hrdinu keep it up boys
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Most wanted ani pro street som nehral ale cakam na nove ;-)
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

neviete kedy sa to priblizne objavi na nete?
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

podla needforspeed.sk by to malo byt o 2 dni (utorok)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

21rOBO21 napísal:a zčoho si konkrétne sklamaný ?? :cry:
hlavne z tej hratelnosti,ale vravim ze som to hral na ps2 a ani grafika nebola dobra,ale to sa dalo cakat od ps2.uvidime ake to bude na pc
21rOBO21
Star
Star

noo dúfam že na PC to bude lepšie,lebo na túto gamesu sa velmy teším a necem aby to dopadlo JAK z PRo street :cry: :cry:
Napísať odpoveď