Kam s frajerkou?
Kam s frajerkou?
Caute viete pomoct?ja som s tym nikdy nemal problem ale v poslednom case dosla fantazia...sme kazdy den na kuchajde ale je to uz stereotyp...domov ju zobrat nemozem ( kazdy den tam je plno ) a uz naozaj neviem co...kam chodtie vy?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
co tak skusit ist na kuchajdu?
To fakt dnesna mladez nema v hlave nic? Ani len kus predstavivosti kde by mohol clovek ist s frajerkou?
To fakt dnesna mladez nema v hlave nic? Ani len kus predstavivosti kde by mohol clovek ist s frajerkou?
Podla tohto usudzujem, ze tvoja fantazia je vlastne kuchajda...luksiman napísal:ja som stym nikdy nemal problem ale v poslednom case dosla fantazia...sme kazdy den na kuchajde ale je to uz stereotyp
-
pryja
Darca
A co tak k nej domov? Ci tam je tiez malo miesta? Co potom robia ti, ktori byvaju na dedine s desiatimi domami. OMG, ked neni uz v Bratialave kam ist a co robit, tak zbalte kufre a chodte do NY. Neni to nahodou tak, ze vy sa nudite spolu? Vsak ona uz tiez mohla sto krat nieco navrhnut, niekam ta pozvat a nie len cakat a slapat okolo Kuchajdy dokola kazdy den.
sexshop? tam mate vela hraciek
tam by vam to niaku tu chvilku mohol vydrzat
boze nechapem ba dost velka velke moznosti a nemate kam ist? a co ste robili na kuchajte?omg
ja som bol v bs rok a stale sme s babou mali kde chodit neni tamani kino teda je ale tak je otvorene raz za rok no sak skus porozmyslat
co tak napr cajovna? tam je v zime celkom dobre teply cajik
pizzerka prechadzka pri dunaji a mohol by som pokracovat do rana
boze nechapem ba dost velka velke moznosti a nemate kam ist? a co ste robili na kuchajte?omg
ja som bol v bs rok a stale sme s babou mali kde chodit neni tamani kino teda je ale tak je otvorene raz za rok no sak skus porozmyslat
co tak napr cajovna? tam je v zime celkom dobre teply cajik
pizzerka prechadzka pri dunaji a mohol by som pokracovat do rana
-
jin
VIP
Ako kachna napísal - spolu odkážete byť kdekoľvek, len si treba vytvoriť podmienky. Akurát včera sme boli s holkou dve hodiny v auparku. V poschodových garážach o polnoci
Inak môj tip - čo takto začať objavovať čaro čajovní? "MyAMama", Aura, Dobrá čajka, EXIT café, U Modrého slona, Kelion a iné...
//Lol ty bimbo, v aute sme sedeli
Inak môj tip - čo takto začať objavovať čaro čajovní? "MyAMama", Aura, Dobrá čajka, EXIT café, U Modrého slona, Kelion a iné...
//Lol ty bimbo, v aute sme sedeli
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
existpierre
Medium Star