reprobates s vistou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Fighter
Amateur
Amateur

reprobates s vistou

Príspevok od používateľa Fighter »

ahoj je nejaka moznost ze spustim tuto hru pod vistou?
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

GameExpres napísal:Minimálna konfigurácia :
Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1500MHz, 4.00GB voľno na disku, DVDROM, paměť 768MB RAM
Fighter
Amateur
Amateur

viem ze to je pisane ze ma fungovat pod vistou x32 ale proste to nejde... neslo to ani brachovi pod vistou a ten isty problem som nasiel aj na nete ale ziadne riesenie :-( neviem ci ten crack nefunguje pod vistou... mozno original hra ide
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Stiahni najnovší patch a crack rovnakej verzie. Sused ktorý má Visty (bodaj by ten OS pes preskočil) si u hry The sims2 musel stiahnut najnovší patch a potom mu to začalo fungovať. Možno to bude podobné aj u tvojej hry.

P.S. Pred editáciou príspevku príspevok ako taký nedával zmysel. Pardon :oops:
goten
VIP
VIP

Fighter napísal:viem ze to je pisane ze ma fungovat pod vistou x32 ale proste to nejde... neslo to ani brachovi pod vistou a ten isty problem som nasiel aj na nete ale ziadne riesenie :-( neviem ci ten crack nefunguje pod vistou... mozno original hra ide
Hru inštaluj a spúšťaj ako správca (alebo si vypni UAC). Skús hru spustiť v režime kompatibility Win XP SP2 alebo Win 98.
Fighter
Amateur
Amateur

Goten napísal:Hru inštaluj a spúšťaj ako správca (alebo si vypni UAC). Skús hru spustiť v režime kompatibility Win XP SP2 alebo Win 98.
riadil som sa tvojimi radami vsetko som vyskusal co si napisal aj tak to nejde :-/

stale vypisuje ze program reprobates.exe prestal pracovat. Zhromazduju sa informacie a bla bla ...
goten
VIP
VIP

Fighter napísal:riadil som sa tvojimi radami vsetko som vyskusal co si napisal aj tak to nejde :-/
Ako sa to správa, keď to nejde? Klikneš na odkaz a čo sa stane - nestane? Skúšal si to aj niekde na XP? Drivery máš updatované? Je to česká verzia alebo nemecká?
Fighter
Amateur
Amateur

je to ceska verzia notebook mam novy driveri v nom su normalne updatovane... myslim... no a vypisuje ze program prestal pracovat a to s tymi informaciami co som upravoval prispevok trochu vyssie
goten
VIP
VIP

Choď do adresára, kde máš tú hru nainštalovanú. Klikni PTM na spúšťací súbor exe tej hry. Daj si kompatibilita a tam to nastav podľa obrázka. Klikni na ok. Potom klikni znova na ten exe súbor PTM a daj spustiť ako správca. Ak to nepôjde skús zmeniť v zložke kompatibilita z Win 98 alebo WIN Me na Windows XP (SP2).
Prílohy
vista.jpg
Fighter
Amateur
Amateur

aj takto som to skusal a aj tak to nejde... aj som si zaskrtol tie tri veci co mas aj ty zaskrtnute na obrazku... :?
goten
VIP
VIP

Skúšal si to spustiť aj na desktope pod Vistou? Akú verziu hry máš? Patchoval si ju? Stiahni si nejaký crack (hoci aj na nemeckú verziu) a skús či to pôjde. Inak už neviem. :?
Fighter
Amateur
Amateur

patchovat som to patchoval a nefungovalo to veru... nejaky nemecky som nasiel a hodil som ho tam a neslo to... a s tym desktopom si to ako myslel?
goten
VIP
VIP

No písal si, že máš NB a hru púšťaš tam. Desktopom som mysle "stolné PC". Keď si hru opatchoval, máš aj na tú verziu patchu crack?
Fighter
Amateur
Amateur

na stolnom pc mam XP a fungovalo to s tymto crackom normalne (vramci toho ze ten pocitac vykonom na tu hru nestaci) a na notebooku mam vistu a mozem si piskat
goten
VIP
VIP

Goten napísal:Keď si hru opatchoval, máš aj na tú verziu patchu crack?
:?:
Skús iný crack. Mal by byť pre tvoju verziu hry. Napr. patch 1.2.14 - crack 1.2.14.
Fighter
Amateur
Amateur

zajtra sa na to pozriem nechce sa mi to hladat dneska... uvidime... diky

nedalo mi to skusil som 1.2.14 patch german aj 1.2.14 crack german daky fix a nefunguje to stale ten isty problem.... je aj patch 1.3.3 ale na ten som nenasiel crack... hmm
Napísať odpoveď