viem ze to je pisane ze ma fungovat pod vistou x32 ale proste to nejde... neslo to ani brachovi pod vistou a ten isty problem som nasiel aj na nete ale ziadne riesenie neviem ci ten crack nefunguje pod vistou... mozno original hra ide
Stiahni najnovší patch a crack rovnakej verzie. Sused ktorý má Visty (bodaj by ten OS pes preskočil) si u hry The sims2 musel stiahnut najnovší patch a potom mu to začalo fungovať. Možno to bude podobné aj u tvojej hry.
P.S. Pred editáciou príspevku príspevok ako taký nedával zmysel. Pardon
Fighter napísal:viem ze to je pisane ze ma fungovat pod vistou x32 ale proste to nejde... neslo to ani brachovi pod vistou a ten isty problem som nasiel aj na nete ale ziadne riesenie neviem ci ten crack nefunguje pod vistou... mozno original hra ide
Hru inštaluj a spúšťaj ako správca (alebo si vypni UAC). Skús hru spustiť v režime kompatibility Win XP SP2 alebo Win 98.
Fighter napísal:riadil som sa tvojimi radami vsetko som vyskusal co si napisal aj tak to nejde :-/
Ako sa to správa, keď to nejde? Klikneš na odkaz a čo sa stane - nestane? Skúšal si to aj niekde na XP? Drivery máš updatované? Je to česká verzia alebo nemecká?
je to ceska verzia notebook mam novy driveri v nom su normalne updatovane... myslim... no a vypisuje ze program prestal pracovat a to s tymi informaciami co som upravoval prispevok trochu vyssie
Choď do adresára, kde máš tú hru nainštalovanú. Klikni PTM na spúšťací súbor exe tej hry. Daj si kompatibilita a tam to nastav podľa obrázka. Klikni na ok. Potom klikni znova na ten exe súbor PTM a daj spustiť ako správca. Ak to nepôjde skús zmeniť v zložke kompatibilita z Win 98 alebo WIN Me na Windows XP (SP2).
Skúšal si to spustiť aj na desktope pod Vistou? Akú verziu hry máš? Patchoval si ju? Stiahni si nejaký crack (hoci aj na nemeckú verziu) a skús či to pôjde. Inak už neviem.
na stolnom pc mam XP a fungovalo to s tymto crackom normalne (vramci toho ze ten pocitac vykonom na tu hru nestaci) a na notebooku mam vistu a mozem si piskat
zajtra sa na to pozriem nechce sa mi to hladat dneska... uvidime... diky
nedalo mi to skusil som 1.2.14 patch german aj 1.2.14 crack german daky fix a nefunguje to stale ten isty problem.... je aj patch 1.3.3 ale na ten som nenasiel crack... hmm