//GothaR: upraveny nazov
Prepichnutie ucha
Prepichnutie ucha
ahojte.chcem sa spytat kto si prepichuje doma usi
ako nausnicky........ lebo chcem si prepichnut a mam nazori vselijake e nerob to lebo to nemusi dopadnut dore....ze nemusis si presne spravit dierku...rcej chod do studia kde to roba....ale zas ze v pohode ze bezne tak davaju nausnicky domacky....
Re: PREPICHNUTIE UCHA
Len pri tomto bacha, v uchu su nervove zakoncenia, osobne by som si to len tak doma nerobilblackshit100 napísal:ahojte.chcem sa spytat kto si prepichuje doma usiako nausnicky........ lebo chcem si prepichnut a mam nazori vselijake e nerob to lebo to nemusi dopadnut dore....ze nemusis si presne spravit dierku...rcej chod do studia kde to roba....ale zas ze v pohode ze bezne tak davaju nausnicky domacky....
pokial neprepichujes chrupavku.. usne laloky su v pohode tam ti nehrozi vela zeby si si nervy poprepichoval.. a ver tomu ze v studiu tiez nemaju nahmatane kdeti lalok mozu prepichnut a kde nie oni mozu taksito chytit nervy ako aj ty doma.. ja uz mam3 diery home made a je touplne v pohode
ale daj sito spravit nekomu kamaratovi mame abo komu bo sam je velak pravdepodobnost ze to krivo prepichnes.. a este jedna vec.. prepichuj s ruzovou ihlou najhrubsou, ona je dost hruba na to zby sa do nej dala vsunut ta cast nausnice ktora jev uchu. ize postupuj sposobom: prepichnes ucho ihlou hrubou, kym je ihla v uchuzasunies do nej tu cast nausnice ktora je v uchu a potomuz iba pretiahnes nazat..
ak by si ihlu vytiahol a potom chcel prepchat nausnicu tak by si sa s tym dlho je*al, bolelo by to a ani by sa ti to nemuselo podarit..
psv studiu stoji nastrelenie 100-120 sk ziadnych 500
ale daj sito spravit nekomu kamaratovi mame abo komu bo sam je velak pravdepodobnost ze to krivo prepichnes.. a este jedna vec.. prepichuj s ruzovou ihlou najhrubsou, ona je dost hruba na to zby sa do nej dala vsunut ta cast nausnice ktora jev uchu. ize postupuj sposobom: prepichnes ucho ihlou hrubou, kym je ihla v uchuzasunies do nej tu cast nausnice ktora je v uchu a potomuz iba pretiahnes nazat..
ak by si ihlu vytiahol a potom chcel prepchat nausnicu tak by si sa s tym dlho je*al, bolelo by to a ani by sa ti to nemuselo podarit..
psv studiu stoji nastrelenie 100-120 sk ziadnych 500
kamarati si to robia bezne aj 3 dieri za sebou......zicherka do palenky nad ohen a do ucha....no ale mne to pripada dost hrozne
hehehe no tak newem..... a inac nesom na SK takze take lacne studia nemam.......no newem.....pojdem asi do kupelke a prezijem :} a co sa stane ak nahodou prepichnem nerv??ja to cem normalne na ucho celkom dole na lalok no toto ....... spod ucha proste :} dakujem za vasu vasu :}
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prepichnutie ucha je dost lacne na to aby si to riskoval doma...
maju to tam dostatocne vydezinfikovane a robi to profesional. to hovori samo osebe...
a co sa tyka nervovych zakonceni... v ucu su rozne nervove cesty ktore prenasaju pocity (ako teplo, chlad a pod.) ak by si to prepichol, to by bol pruser...
maju to tam dostatocne vydezinfikovane a robi to profesional. to hovori samo osebe...
a co sa tyka nervovych zakonceni... v ucu su rozne nervove cesty ktore prenasaju pocity (ako teplo, chlad a pod.) ak by si to prepichol, to by bol pruser...
no bol som sa pytat a s nusnicou to stoji v prepocte na nase 400 sk mam si to prepchnut v studiu o alebo obchode ci co to je abo doma??je to vela abo bezna cena ako na SK
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 20:31 )
do ktoreho ucha si mam dat nausnicu praveho ci laveho???abo to nebolo jak buzna :d asi lave ne :d
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 20:31 )
do ktoreho ucha si mam dat nausnicu praveho ci laveho???abo to nebolo jak buzna :d asi lave ne :d
skocsi do najblizsieho board aelbo rock shopu a tam toho maju kolko len nechces..blackshit100 napísal:no dva chcem aj ja.....a ste rozhodnuty ze do laveho?ok :d tak lave :d
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 10:04 )
ma niekto stranku na nausnice.....google nejak pozna len zenske :d dik (chlapcenske nausnice)
a ti hovorim kym si prepichujes iba laloky tak riziko ze prepichnes nerv je take iste ako aj vstudiu... a nerob to ziherkou ziherka je tupa priliz, abude ta to bolet.. pouzi ruzovu ihlu aj ket sa zda ze je fest hruba neboli to
a vydenzifikuj normalne v alkohole vodka staci