Prepichnutie ucha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak ak to budes dezinfikovat sprejom ktory nato je tak nezapali, ale ked to po dvoch dnoch vytiahnes dierka sa stiahne a clovek by bol az prekvapeny ako sa dokaze rychlo hojit, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si to musel pichat na novo, takze ak tajne, tak jedine s dlhymi vlasmi aby si to mal cim zakryt :D
busher
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa busher »

ColdRain napísal:tak ak to budes dezinfikovat sprejom ktory nato je tak nezapali, ale ked to po dvoch dnoch vytiahnes dierka sa stiahne a clovek by bol az prekvapeny ako sa dokaze rychlo hojit, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si to musel pichat na novo, takze ak tajne, tak jedine s dlhymi vlasmi aby si to mal cim zakryt :D
bohuzial take dlhe vlasy nemam... ale casto nosievam kapucne... :D
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

uz mam dnes prepichnute :d
busher
Light Expert
Light Expert

blackshit100 napísal:uz mam dnes prepichnute :d
no fajin... a akoo??
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

2-krat sam doma.. neusnicu dodnes nemam.. bolo to ani nevycistenou obrovskou zycherkou.. a doteraaz nic.. nicoho sa neboj. .neboli to.. ina to ide tazko.. tak tazko ze som myslel ze si ho skor roztrhnem ako prepichnem:D
ked nechces zahoji sa to do hodiny.. ani nezbadas ani neboli..
a nausnicu nechcem .. myslim ze som chlap a nie nejaky pozer al. homosexual a.k.a. buzna :D nevem ja som iny . ja s nausnicou eee..
busher
Light Expert
Light Expert

mne sa nausnice pacia ale samozrejme nie na kazdom a kto sa este sprava ako buzna... ale chcem si dat lebo chcem vediet ako budem vyzerat a ci sa mi hodi, inak sa mi to paci. v utorok si asi pojdem dat prepichnut ucho... co sa stane ked si ju po 2dnoch od nastrelenia dam dole? asi na hodku? to sa nic nestane ze?
bajlachVT
Expert
Expert

zrastie dierka

//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 21:22 )
awtt
aaaaaaaaaaaaa ceresneeeeeeeeeee aaaaaaaaa :D kamo ti si frajo :D HEHEHEHEH mam inac v lavom uchu nausnicu :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

busher: presne toto aj u mna.. zvedavost.. a mladicka nerozvaznost.. ale za 5 kil v dakom salone sa to neoplati. .zober zicherku zabi ju tam a uvidis.. neboli to..
bajlachVT
Expert
Expert

este taka mensia otazka uz davno som pre...l ucho zicherkou ktoru som vybral dierka zrastla a urobilo sa mi take tvrde....sak to sa aj ma sa m zda...a uzto zmyzlo ale do toho isteho mi je*la nausnicu vadi to??
busher
Light Expert
Light Expert

Masaker napísal:busher: presne toto aj u mna.. zvedavost.. a mladicka nerozvaznost.. ale za 5 kil v dakom salone sa to neoplati. .zober zicherku zabi ju tam a uvidis.. neboli to..
hmm... no ale ja si to dam spravit v zlatnictve za 150 aj snausnicou,som sa pytal, obycajne prepichnutie stoji asi 30sk a nausnica je najdraksia... ked napriklad pojdem vecerat s fotrovcami tak by som si ju dal dole a tak...
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

v BJ stoji kilo ja us mam 3 ma jednm uchu .. kilo hore dole, ale urco keby stala jedna nausnica 5 kila tak to si radsej prepichnem sam
busher
Light Expert
Light Expert

ja som si bol dat dnes, hned po skole :D ani to nebolelo len som mal divny pocit,fotrovci otom este nevedia... :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

blackshit100 napísal:este taka mensia otazka uz davno som pre...l ucho zicherkou ktoru som vybral dierka zrastla a urobilo sa mi take tvrde....sak to sa aj ma sa m zda...a uzto zmyzlo ale do toho isteho mi je*la nausnicu vadi to??
mne tiez zrastla dierka som pockal kym mi ta hrudka zmizne asi 2 mesiace a teras mam presne v tom mieste.. v pohode je
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jak malé decko...teraz sa musí skrývať..omg..vlastne ty si decko..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

blackshit100 napísal:a ty jak spis preboha ked mas v oboch?? :d to se neda celu noc ne hlave rovno ze pozeraam na plafon alebo na ksichte o vankus:d mas to aze teraz :d
normal mna to vobec nebolelo ani prvu noc ani vobec nechapem
bajlachVT
Expert
Expert

Opak
to komu bolo??

Flinstone
no ja som dal v sobotu bolelo na druhy den menej a teraz uz vobec......uz len s nausnicou chodim po uchu nech je velka diara :) a mi povedala ze ju mam mat 6 tyzdnou :shock: na sk je 2 nie ??
busher
Light Expert
Light Expert

Opak napísal:jak malé decko...teraz sa musí skrývať..omg..vlastne ty si decko..
zato ze mas o niekolko rokov viac tak co si myslis o sebe, urcite su aj mladsi a lepsi ako ty ty **... na fore si velky macher co? *** **y

//GothaR: vulgarizmy scenzurovane, basa 2 dni :pravidla:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

ak jedna nausnica urcite lave ucho... neviem ako teraz ale za mojich cias v pravom nosili buzici

ucho mi prepichla kamaratka hrubou ihlou do injekcnej striekacky a nausnicu mi dala kamaratka lebo k nej stratila par...

cize ma to nic nevyslo

zapali sa to ako komu... ja osobne som to mal zapalene tak 2 mesiace a odvtedy nic... z toho prve dva tyzdne som citil kazdy jeden pohyb nausnice a dnes neviem ze ju mam ;-)
petriq
Novice
Novice

hm

Príspevok od používateľa petriq »

Forr kids !! ked vam rodičia nechcú dovoliť pearsing alebo prepichnutie ucha ! / je najlepšie sa s nimi porozprávať a ak ani to nepomôže a ste rozhodnuty dajú sa chupit tzv. náhrady piercingu! sú to iba maličke takmer neviditelne naušnice ktoré nedovolia zrast dierke a večšina ludi si ich ani nevšimne..

a k tej téme prepichnutia ja mam na lavom uchu 7 a na pravom 4 na spodnej pere a v jazyku (večšinu my robila priatelka) niečo sám a tie zložitejšie v štúdiu.. No ani jedno prepichnutie nebolelo len ten jazyk sa my trchu zapalil ( tak som fičal na polievkach) :D ale už je to v pohode.. cena prepichnutia ucha (aj s náušničkov sa u nas pohybuje okolo 5€ podotikam s najdrachšiou náušničkou čisto prepich vichadza na nieaké 1-2€ čize ceny su priatelne,, no aj tak do ucha je to zbitocne v pohode staci stlacit zuby a je to prakticky zadara:D)) :oops:
Daya_eXtreme
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Daya_eXtreme »

:D Podľa mńa je tiež zbytoćné chodit s prepichnutím laloku , do śtúdia .. Ja som už 12 dierok prepichovala , a ako úplne v pohode ... ja som vśetko zicherkou .. ale je pravda , že je lepšia ihla injekčná ... Ale šak dá sa aj so zicherkou .. A pozor , na uhol , akým to prepichnete , može sa sta´t , že bude na krivo ... To potom vyzerá divne ... A inak zapáli´t sa Ti to može , aj keď si dáš v štúdiu .. keď sa o to niekto nestará ... A na dezinfekciu stačí alkohol , alebo obyčajná Alpa .. bežne ju dostaneš v drogérii ... A inak vobec to nebolí ... :D Nebojte ... Ja som si 4 dierky prepichovala .. úplne v pohodke ... Ale zase keď sa necítiś na to , prepichnú´t si to sama , tak radšej neskúśaj :D Lebo to moźe zle dopadnuť :D

//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 15:47 )
bajlachVT napísal:no dva chcem aj ja.....a ste rozhodnuty ze do laveho?ok :d tak lave :d

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 10:04 )
ma niekto stranku na nausnice.....google nejak pozna len zenske :d dik (chlapcenske nausnice)
Vieš ćo? Ja som piercingy objednávala na bodypiercing.sk .. ale tam sú väčšinou pierce ... Ale možeś si dať aj pierc ako náušku ... Ja mám tiež piercing normál v laloku v uchu ... A sú tam aj dobré ceny :P
Napísať odpoveď