14r urazené a nafúkané decko s dotknutým egom v počiatočnom štádiu rebélie teraz pôjde na pokec a založí si vlastnú miestnosť. Slečna je už veľká, slečna už trucuje a hovorí chalanom, že nemá cenu sa s nimi rozprávať. No fíha.
Toľko ku holke.
Filipito: Tvoja úloha v tomto prípade je jasná. Mňa by iba zaujímalo, z akého popudu si založil topic. Vyľakala Ťa tým "daj pokoj", alebo...?
Najlepsia kamaratka "daj pokoj" :(
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Prva myslienka ked som to cital (ok, priznavam, prva bola ze ma 14 a je to trknuta pubertacka
) bola, ze ak by mi kamaratka, a cisto kamaratka od ktorej nic viac nechcem daco take povedala, tak ok, nebolo by to zrovna prijemne, ale urcite by som takto nepanikaril.
Druha myslienka. Dnes som volal s mojou najlepsou kamaratkou, dost neprijemne som ju zvozil za daco co chce spravit. Bola trochu nastvana, ale preto, ze som mal pravdu a podakovala, ze som k nej uprimny. To je kamaratka. Takze otazka znie, co to mas Ty?
Druha myslienka. Dnes som volal s mojou najlepsou kamaratkou, dost neprijemne som ju zvozil za daco co chce spravit. Bola trochu nastvana, ale preto, ze som mal pravdu a podakovala, ze som k nej uprimny. To je kamaratka. Takze otazka znie, co to mas Ty?
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa: