Navsteva v nemocnici

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal:Vies ono, ked osoba za ktorou ides na navstevu ty, lezi na izbe s dajme tomu mensimi detmi, ktory trpia nejakou vaznejsou chorobou a rodicia...ked sa to tak da nazvat ich, maju niekde hlboko v ...... alebo dokonca, nemaju ziadnych rodicov.....tak to by som sa rozplakal asi tiez....

qwerty...tato tema nieje o vychvalovani, na akych poziciah mas koho....myslim si, ze vacsinu z nas to netrapi.....tak sa uz konecne zobut..
tak ma tu nebuzeruj a nehraj sa na najvacsieho bossa ktory vie co a ako v mojom zivote bezi okej? To nebolo o vychvalovani sa ale o dokazani ti ze pravdu ohladom mna proste a jednoducho
N-E-M-A-S!!!!!!
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

qwerty-xyz napísal:tak ma tu nebuzeruj a nehraj sa na najvacsieho bossa ktory vie co a ako v mojom zivote bezi okej? To nebolo o vychvalovani sa ale o dokazani ti ze pravdu ohladom mna proste a jednoducho
N-E-M-A-S!!!!!!
sry neda mi to nenepisat

v jednej teme pises ze ta fotrik vyhadzuje z bytu a v druhej ta pusta behat po nemocnici? s coho by mal problemy :) lebo su niake veci dane a to nemoze porusit ani ten hore :) mal by si sa uvedomit
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nedavno sa mi stalo ze naj kamos dostal zachvat na slepaku krce a tak, a stalo sa mu to u frajerky tak bezali do nemocnice, a dako zabudli dat vediet jeho matke, no a neskor sa to dozvedela tak prisla do nemocnice, chalanovi akurat robili dajakyodber vysetrenie ci co a frajerka ho drzala za ruku no jehomatka sa nasrala, chytila nerf navrieskala na nu skratka hysak preplo jej.. a vyhnala ju z nemocnice a chlapcovi zakazala navstevy.. skratka ket sme ho prisli pozriet sestricka iba je mi to luto bla bla ale matka chalana si nepraje aby mal navstevy.. ale nakoniec sme ju ukecali, bolo to uz vecer jeho matka bola v praci a chalan lezal na vip izbe cize pohode sme dosli za nim aj po navstevnych hodinach.. takze ak rodic navstevy nezakaze tak v pohode, ak to neje dajaky tazky psychoticky stav, zalezi aj od sestriciek..
Napísať odpoveď