Domace Nezhody
-
luculiiik
Light Star
Re: Domace Nezhody
tak toto podľa mňa nie sú len obyčajné "domáce nezhody"...s tým sám veľa nenarobíš, mal by si to nahlásiť, nemáš moc na výber.Jebko napísal:Oco psychicky a fyzicky tyra mamu co s tym? ale len niekedy a dnes sa to dost vyhrotilo
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne to som chcela napisat/mas K+/, ak nahlasit, tak jedine mama osobne, lebo sa moze klude stat, ze este nakoniec mama aj tebe vynada a pred policiou vsetko zaprie. Pravdaze zo strachu. A ked by sa odhodlala na to, tak cim viac svedkov by vypovedalo, tym lepsie. Rodina, susedia, znami, atd..wolodo napísal:ja by som sa skusil porozpravat s mamou o tom otvorene, preco to ona neskusi nahlasit lebo ked to ty nahlasis a mama im povie ze je vsetko v poriadku tak sa naozaj nic nezmeni... ale ked to nahlasi mama a ty povies ze je to pravda tak si myslimze zmena bude
A este existuju aj nejake linky na pomoc tyranym zenam, kludne by tam mohla najprv zavolat, alebo aj ty. Maju vela skusenosti s takymi pripadmi.
Ludia vydno, ze ste sa neocitli v podobnej situacii. Asi by som nedokazal nahlasit svojich vlastnych rodicov na policii....aj ked uz vela nechybalo....asi aj viem ako sa citis. zazil som to iste doma....opakovalo sa to viac krat....nebolo to len raz.....a ked mi dosli nervi tak uz som aj ja na oca vyletel....sestra tiez.....je to velmi neprijemne
ale tym sme nic nedokazali....az nakoniec jednu nic zavolala policiu mama, a ja so sestrou sme museli hovorit policajtom co sa u nas deje, a nebolo mi vsetko jedno
A viem, ze tu policiu by som sam nedokazal zavolat....tak mu to neradte, lebo pochybujem, ze to dokaze on.....malo kto ma taku naturu......
-
.:M4jco:.
Medium Star
Ja si z tejto témy nerobím srandu pretože som týranie mamy a par krat aj mňa zažil za život dva krát, takže viem o čom hovorím. Pokial zavoláš na políciu a povieš že tvoj otec týra mamu tak dojdu, zoberú si otca na vypočutie na stanicu a pokial sa neprizná tak (čo asi nespraví) tak ho pustia naspäť domov... Ale aby si nepovedal že si robím srandu teda, tak čo by som ti poradil je aby si (pokial máš starých rodičov) našiel pomoc u nich. My sme to vyriešili takto, a potom už len jednoho dňa sme odišli zo starého domova ku babke na dočasné bývanie a neskôr sme si našli normálny domov.
Ale otec pride domov od policie...tam sa mu mozno aj povyhrazaju trosku...respektive ho upozornia, a moze sa stat, ze prestane, lebo uz bude mat strach......vacsinou su ludia tohto typu psychicky slaby.....a je to tak....tych skor zdeptas psychicky ako fyzicky......no mzoe sa stat to, ze zacne este viac......
-
chococet
Light Expert
to je vazne tazka situacia neviem co by som robila na tvojom mieste..ale urcite treba veci riesit a neprivierat oci pred skutocnostou a cakat ze raz to bude lepsie...ty musis vediet na kolko je ta situacia vazna a podl atoho zvolit co robit bud s avazne porozpravat s mamou , ist na tu spominanu policiu ci uz hladat pomoc u blizkych..drzim palce aby si mal dostatok sil a vsetko zvladol..mylsim ze boh nam dava preto tazke ulohy lebo vie ze sme natolko silny ze ich zvladneme a v buducnosti nam budu napomocne a mozno prave vdaka tomu sa vyvarujeme podobnim situaciam...