Co vsetko mate v aute ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co vsetko mate v aute ?

Príspevok od používateľa Runes »

Tak by ma zaujimalo co mate vnutri v aute mysilm co vsetko ste si porobili v interieri od blbosti ako soska na zadnom skle az po neviem ake "tuningovanie" palubovky. Proste co ste spravili aby vase auto bolo vase. :-) Mam auto par tyzdnov (9) a ked budem mat cas cem sa dotoho pustit a upravit si interier. Zatial mam len dake predstavi a cem sa nechat tak trosku inspirovat. Chcem tam narvat opierku na laket pre vodica zmenit radio dake lahke osvetlenie pri prevodovke lebo tam je fakt tma mozno zmenit hlavu prevodovky slahnut tam daky tuty fruty drziak na telefon ale ziaden sa mi nepaci. a asi milion veci ktore ma este nenapadli :-D
Mam Citroen Xantiu 1,9TD 1994 vo tmavofilajovej az skoro ciernej farbe :-)

BTW pridajte aj foto a nehanbite sa aj za uplne hluposti len ma to zajima

A taka podtema ake hluposti nosite v aute ja tam mam uz permanentne sarkana zaloznu lekarnicku (ruksak) vrchnu cast uniformi blbosti na umyvanie okien (som posadnuty cistymi oknami na afte skoro kazdy tyden umyvam) nalepky SCK.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

NIČ ? ... načo mi je 120 dalsich veci, ktore ma mozu pri buracke zabit ? ? ? ... subjektivne pri plysakovi na spataku nemam lepsi pocit ako bez neho ... laktova by sa zisla, ale do feliny som este ziadnu rozumnu nevidel ... vlastne jeden doplnok tam je -> penovy potah na volant v debilnej modro ciernej "wannabe tuningovej" farbe, ktory podla kamarata musi zarucene pridavat aspon 5 koni :-D (venec na filcke je dost tenky, nahouby sa drzi a este je po obvode aj akysi nechutny rozlupany)

.. inak by som sa asi radsej zastrelil ako by som si mal dat do auta napr. int. neony a podobné "hustovychytávky" ....

..a co sa vozi v kufri a pri rezerve ? okrem povinnej vybavy kopa handier na utretie ruk a hocicoho, WD-40, ocelovy kartac, mazivo (grafitovu vazelínu?) nejake naradie, kompresor myslim ze aj baterku ...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

taakze honda civic 1.5LSi ´93 (EG) na exteriery sa nebude robit uplne nic..to auto je krasne v serii...interier mam zatial uplne klasicky..natrafil som na kusok vo vyssej vybave takze sedacky mam s velkym bocnym vedenim a sportovo tvrdene. Zatial som len strekol budiky do farby auta. Mam v plane este ocalunit tapacire resp. len tu ich latkovu cast, urcite nejakou bielou latkou..zatial neviem cim konkretne, alcantra je dost draha :D hlavu radiacej paky a manzetu by som chcel tiez vymenit (hlava by bola najlepsia z Vtička), planujem vymenit aj volant za o nieco mensi.. najradsej by som original honda ale nezastrelim sa ked mi padne do oka nejaky iny :) velmi silno rozmyslam nad nejakym osvetlenim nad nohy (NIC KOLOTOCARSKE).. neony sa mi zdaju strasne gycove ale nic ine co by som tam dal ma nenapada.. neony svietia moc silno, chcel by som len taky jemny odtien nejakej cervenej farby nech tam svieti..vsak ale to este nejako vyriesim. Palubovku mam sedu co sa mi fakt nepaci.. rozmyslal som nad streknutim na ciernu ..no to by boli same problemy.. potiahnutie do kozenky ma este cas.. radio tam mam mne vyhovujuce. ale predne repro sa budu menit + do kufra nejaky maly subik nech dokresli tu hudbu v tych spodnych frekvenciach. laktovu opierku by som najradsej ocalunil do bielej alebo bielo-cervenej.. mozno keby ma napadol nejaky vzor (honda logo?) tak by sa ocalunila do bielej a vzor by bol cervenej.. btw prosim odpustite si poznamky typu som dieta, som tuzer a podobne.. interier si chcem prisposobit :) a prikladam aj fotku pre predstavu.. sry za ten bordel v aute ..ale robila sa elektrika tak som musel dat prec stredovy panel aj plast pod volantom (preto trcia kable) a RJ je tiez vonku :D

skoda, ze sa tato tema nevyvija tak ako som si to predstavoval.. neviem naco pisete aky mate bordel v kufri, dobre viete, ze autora nezaujimalo to, ze tam mate wd40ku. Neviem no ale mne to vtipne nepride.
Prílohy
DSC00151.jpg
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ten votuzing potah na volant mame v aute aj my, no a musim povedat ze sa mi s nim soferuje ovela lepsie...

no ale kedze vlastne auto nemam tak sa do diskusie viac nepridam :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som si na mojom favorite stihol spraviť akurát tak repro. Dal som do predu 2 dvojpasmove, do zadu po 2ks výšky, stredy a basy, samozrejme na vyhybky.
Vzhľadom na to, že to favorťacke plato je absolutne neoužitelne na montaž repra (ako materialom tak i tvarom), tak som tam na mieru narezal a okobercoval MDF dosku. Vyriešiť musím ešte dvíhanie pri otvorení veka kufru. Mám to už vymyslené, no ešte som sa k tomu nedostal.
Rádio som musel dávať nové. Bolo tam akési clarion na CD, ktoré malo odpálenú pravú stranu a celkovo bolo v dôchodkovom veku..

Čo budem riešiť ďalej - zútulnenie interieru, predsalen v škodovke mysleli viac na to, aby plasty v zakrutách vrzgali, než aby bolo auto pohodlné..

Pokiaľ ide o facelift, mám svoje predstavy na menšie skrášlenie, no žiadne zhŕňače, trhače kobercov, falošne nasavače, kinderko na natenu a podobne veci sa konať nebudu.
Najviac neznášam tuzing typu hlučne a obvešane plastmi. Radšej nech to vyzerá ako nová seriovka s menšími vylepšeniami, pohodlná vo vnútri.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal: Najviac neznášam tuzing typu hlučne a obvešane plastmi.
neviem najst ten obrazok ale mna v tomto smere dostala jedna stara hrca ktora mala ako vyfuk konzervu od zavaraniny :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

tak hádam ma neukameňujete...moje autíčko je už starý šrot ale aj tak ho mám veľmi rád. Ale neoplatí sa doňho veľmi investovať a tak sa venujem skôr takým drobnostiam. Kúpil som si ten osviežovač, lebo som si tam naprdel. Potom som prefarbil nárazníky na čiernu metalízu, na prednú kapotu som kúpil znak, keďže výrobca to asi nepovažoval za podstatné. Daľej som si spravil interiérové podsvietenie a potom som sa zameral na bezpečnosť a ochranu voči pokutám. Čiže namontoval som si to pípatko aby som nezabudol vypnúť svetlá. Potom som vyrobil upozornenie na povinnosť zapnúť svetlá. No a potom také hovadiny, ako premastenie pohyblivých častí, vyčistenie podbehov, renovácia stieračov atď.... :wink:
Frikso
Darca
Darca

Grim-Reaperka: Aké máš teda to auto? (značka).
Keď už hovoríš o tých stieračoch, ja sa už asi 2 mesiace chystám vymeniť gumičky. Trocha to vrže a spomeniem si na to vždy keď prší.
Viem, majú ich na každej pumpe, tušim si po ne skočim hneď teraz.. :oops:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Frikso napísal:Grim-Reaperka: Aké máš teda to auto? (značka).
ak sa nemylim, ma "dejmu triko", po slovensky daewoo tico :)

k teme: ja mam v kabine hlavne bordel... uhladne natlaceny vo dverach, stredovom tuneli a kastliku :D ale tak ak mam konkretizovat:

- jelenicu na okna, kedze sa mi stale rosia
- daky specialny gel proti roseniu okien (ved pisem, ze sa mi stale rosia :D)
- malicku detsku tenisku adidas
- model range rovera, ale uz to je zbalene, nakolko na palubovke ani teniska ani auto nedrzalo...
- v kastliku okrem povinnych veci (vesta, ziarovka...) dake drobne naradie, cdcka, handra na ruky ci na okna (kedze sa mi naozaj furt rosia :) ) a kopa kravin, wunderbaum, lienka na vyduchu kurenia - ked kurim, tak trepe kridlami, je to akoze vona do auta, ale nedal som tam napln, pretoze mne vsetko pachne tak umelo a koncentrovane.
mal som aj ten potah na volant, ale ekd som raz na parkovisku zatocil volantom, volant stal a tocil sa iba ten navlek, bol cas poslat ho do hajan
a maval som tam cely rok skrabku na okna a ked dnes rano bolo treba skrabat, nebola tam :evil:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

==KUFER==
*hasiaci pristroj
*stara zakopova vojenska lopatka
*lana a gumy
*lekarnicky
*deky
*kluce M13 na montovanie tazneho zariadenia

==INTERIER==

*vonave kokocinky (fotrova robota)
*takeho drbnuteho zlteho maca co po stlaceni vrieska "I love you" ale toho som uzpesne zneskodnil oplieskanim o dvere predneho ulozneho priestoru pred spolujazdcom
*plysovu ovcu zavesenu v pravom hornom rohu pred spolujazdcom (podla nej identifikujem nasu modru Fobiu vtom kvante modrich Fobii co sa po cestach a parkoviskach pohybuju... :D )
*medzi tuning taktiez ratam vselijake custom skrabance na plastoch palubovky
*najvacsi tuning motorickej casti vozidla zazilo podradenie 5->1 kde to schytali "psie zuby" ktore fixuju ozubene koleso prveho prevodoveho stupna na hriadeli prevodovky a preto vzdy pri spomalovani na 1ke pocut taky velice sportovy rapkavy zvuk :D (som len rad ze nepreklzol remen na rozvodoch motora (mozno je tam retaz?) no v kazdom pripade keby udrel piest na ventily tak sme dojazdili.... )
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal: *najvacsi tuning motorickej casti vozidla zazilo podradenie 5->1 kde to schytali "psie zuby" ktore fixuju ozubene koleso prveho prevodoveho stupna na hriadeli prevodovky a preto vzdy pri spomalovani na 1ke pocut taky velice sportovy rapkavy zvuk :D (som len rad ze nepreklzol remen na rozvodoch motora (mozno je tam retaz?) no v kazdom pripade keby udrel piest na ventily tak sme dojazdili.... )
LOL SchuMAGER :-D tato ta ma rad ze :-) btw k ovecke ty aspon afot najdes ale ja zaparkujem a bludim a hladam :-D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to Frikso.. na tvojom mieste by som na fačku strekol ten spodny diel do farby auta.. uplne to zmeni ten favorit.. neviem ci mozes ale daju sa streknut aj tie plasty co su v parabole v svetle..

nevyzera to podla mna uplne zle
Prílohy
svetla03b.jpg
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Frikso napísal:Ja som si na mojom favorite stihol spraviť akurát tak repro. Dal som do predu 2 dvojpasmove, do zadu po 2ks výšky, stredy a basy, samozrejme na vyhybky.
Vzhľadom na to, že to favorťacke plato je absolutne neoužitelne na montaž repra (ako materialom tak i tvarom), tak som tam na mieru narezal a okobercoval MDF dosku.
no jasné, toto som spravil aj ja na moje basáky + výškové dopredu a rádio za 3 600,- a to bol rachot :D
K tomu ešte poťah na volant , poťah na pás , nástavec na radiacu páku, ktorý sa zlomil po prvom zaradení spiatočky a krásne "chrómované" štuple na ventily, ktoré mi potom skorodovali a musel som rezať plášť , ha ha

Tunning výbava z čerpačky RULEZZ :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

IMHO favorit bude s naraynikom vo farbe vyzerat velmi divne. Radsej by som ho nejakym pripravkom vhodne zaciernil, nech vyzera ako novy. Favorit vie byt s vhodnymi doplnkami velmi pekne auto.
Frikso
Darca
Darca

Fabo:Kd sa to dobre spraví, tak to vyzerá naozaj pekne. Pôvodne mala byť spodna časť vo farbe už od výroby, no nakoniec sa od toho upustilo.

Také niečo by som chcel zbastliť túto zimu, viď prílohu.

Point: Nad tými svetlami som už premýšlal, no uzavrel som to tak, že by sa to na biele auto veľmi nehodilo.

schw33k: Ja žiaden tuning by slovnaft klubove body nechystam. Výmena toho zadného plata je bežná záležitosť nie len u favoritov ale i u iných značiek. Subwoofer som schválne nechcel (i keď mam predpripravu na radiu), pretože to zabera zbytočne priestor a hudba je veľmi nevyvážená. (Vykon woofera, stredobasu a výšok).
Jazdiť po ulici 40 s otvorenymi oknami s hlukom a.k.a family frost nie je moja parketa.
Prílohy
toto je pekne
toto je pekne
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviete dakto o dakom drziaku telefonu ale nie masivnom a mal by byt na prisavnik bo uz ma ot nebavi nikde nic akurat jeden som nasiel ale ten stal 1000 to radsej prilepim telefon na volant paskou
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

frikso.. na tvojom mieste by som to najprv vyskusal lebo podla mna by sa to na biele auto praveze este viac hodilo.. skus to zaciernit len tak.. a vyskusas.. ale podla mna to bdue dobre.. fabia ma len take svetla .. a ece k tomu narazniku vo farbe auta.. nie cely naraznik do laku ale len jeho spodnu cast.. za komunistov to zakazali .. ale mozem ti kludne odftoit biely favorit co to trak straknute ma a vyzera to o dost modernejsie

preco to zakazali neviem povedat..neviem ani ci to zakazali..ale pamatam sa, ze niekde som tak cital.. proste, ze sa to neschvalilo tak sa museli dat narazniky do jednej farby
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Point napísal:.. za komunistov to zakazali ..
nevies nahodou z akeho dovodu?

/aj ma to napadlo a vobec by som sa nedivil :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:nevies nahodou z akeho dovodu?
OT: lebo to bolo moc Zapadne ??? :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ked strieknes iba spodok tak to je OK, a vyzera celkom fajn. Cely naraznik by bol divny.
Napísať odpoveď