Nvidia geforce 8500GT 256MB
Re: Nvidia geforce 8500GT 256MB
čaute mohol by mi niekto poradiť mám Asus Geforce8500gt 1024mb grafickú kartu a včera večer som zapol počítač a obrazovka mi nešla. Zadal som heslo pre vstup do Windowsu a počul som ako ma hodilo na pracovnú plochu všetko frčalo len monitor bol stále tmavý. Skúšal som reset PC a stále to isté, neviem vůobec netusím kde může byť chyba. Odpojil som kábel z monitora do PC a vypísalo mi chýba kábel a tam behala tá ikona, takže monitor je dobrý. Teraz som prehodil veci do starého PC, aby som aspoň niečo mal, ale hovorím vobec si neviem rady. Ak mi viete niekto pomocť bol by som veľmi vďačný. Myslím si, že asi nejaký vírus sa mi dostal do PC, ktorý mi blokuje zobraziť obrazovku alebo netuším, lebo keby som mal odpálenú grafickú kartu tak by som PC vůbec nezapol a ja počujem ako sa štartuje počítač a aj sa poslepiačky prihlásim do Windowsu ba dokonca som ho aj poslepiačky vypol len tú obrazovku mi ani za nič na svete nechce zobraziť a skušal som PC na druhom monitore a tam tiež vypísalo ten kábel a Check your Pc_ Ale grafická sa může len tak z ničoho nič odpáliť? Sorry za obťažovanie, ale keď budete mať čas tak by ste mi mohli skúsiť poradiť.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nvidia geforce 8500GT 256MB
Skús tú kartu v inom PC. Win ti nabootuje aj bez funkčnej grafickej karty. Winu stačí, ak detektuje, že jadro je funkčné a komunikuje zo zbernicou.