nenachadza sa tu niekto kto prešiel tymto programom, resp. pracuje pre t-systems, zaujimali by ma nejake vaše skusenosti, naj keby sa našiel niekto ochotný odpovedat mi na par otazok ... dik
IT farma - vaše skusenosti
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
IT farma - vaše skusenosti
Zdravim vas,
nenachadza sa tu niekto kto prešiel tymto programom, resp. pracuje pre t-systems, zaujimali by ma nejake vaše skusenosti, naj keby sa našiel niekto ochotný odpovedat mi na par otazok ... dik
-
MP4-27
Guru wannabe
1 tyzden ANG kurz s tym ze musis byt minimalne level 3 z 10 pricom 10 je ze anglictina je tvoj materinsky jazyk,,,dalej 1 tyzden prednasky o novych veciach a bla bla bla a potom pohovor v anglictine a potom bum bac robis nieco co si nikdy nerobil...nastupny plat 18K o dalsie 3 mesiace 20K o polrok 25K atd... samozrejme ze v hrubom a jaj zabudol som dostanes este taky test so 40 trapnymi zakladnymi otazkami ohladom IT 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
omfg potom to tak aj vyzera - nieco potrebujes, spytas sa, ale je ti pridelena nejaka takato rychlokvasna nula, ktora presla rychlokurzom prezitia a ma ti pomoct, vacsinou to dopada totalnym fiaskom, pripadne ta presvedci ze vlastne nic nepotrebujes a mal by si byt rad ze ti nieco nefunguje
... zachvilu uz budu rychlokurzy aj na pozicie neurochirurg ...
-
Soviet
Darca
Ja si myslim, ze take nieco uz aj jenordkapp_pb napísal:zachvilu uz budu rychlokurzy aj na pozicie neurochirurg ...
K teme: Nikto uceny z neba nespadol, takze nejak clovek musi zacat..Sice zakaznikov lutujem miestami, ale kym nieom nim ja, tak mi je to jedno
No bez anglictiny na to skor zabudni typedro115 napísal:sice trosku po dlhej dobe a trosku odveci ale tiez by som sa chcel vydat IT cestou.ako je to s jazykmi?na anglictinu u mna zabudnite.nemcina sa ako tak da a rusky viem dobre
-
cORP.
Addict
ludia pls moze mi to niekto z Vas vysvetlit polopatisticky ? ako pre uplneho debila
,mam ukoncenu elektrotechniku (stredna skola ) tu anglictinu na uroven 3 by som mal zvladat ,som v podstate mechanik pocitacovych sieti tak by som do toho siel pretoze pracu najst v tejto dobe nieje nic lahke
som okolie ba tak sa chcem spytat kto tieto kurzy a skolena poskytuje ?
-
Hotwire
Addict
v blave je takych isto vela, napr IBMcORP. napísal:ludia pls moze mi to niekto z Vas vysvetlit polopatisticky ? ako pre uplneho debila,mam ukoncenu elektrotechniku (stredna skola ) tu anglictinu na uroven 3 by som mal zvladat ,som v podstate mechanik pocitacovych sieti tak by som do toho siel pretoze pracu najst v tejto dobe nieje nic lahke
som okolie ba tak sa chcem spytat kto tieto kurzy a skolena poskytuje ?