IT farma - vaše skusenosti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kolac
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

IT farma - vaše skusenosti

Príspevok od používateľa kolac »

Zdravim vas,

nenachadza sa tu niekto kto prešiel tymto programom, resp. pracuje pre t-systems, zaujimali by ma nejake vaše skusenosti, naj keby sa našiel niekto ochotný odpovedat mi na par otazok ... dik :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

1 tyzden ANG kurz s tym ze musis byt minimalne level 3 z 10 pricom 10 je ze anglictina je tvoj materinsky jazyk,,,dalej 1 tyzden prednasky o novych veciach a bla bla bla a potom pohovor v anglictine a potom bum bac robis nieco co si nikdy nerobil...nastupny plat 18K o dalsie 3 mesiace 20K o polrok 25K atd... samozrejme ze v hrubom a jaj zabudol som dostanes este taky test so 40 trapnymi zakladnymi otazkami ohladom IT :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Co to akoze je?
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Taky kvazi rychlokurz Server 2003 management, vhodne pre buducich 1st lajnakov na supporte. Hovorim za fy. v BA, nie T-Sys
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

omfg potom to tak aj vyzera - nieco potrebujes, spytas sa, ale je ti pridelena nejaka takato rychlokvasna nula, ktora presla rychlokurzom prezitia a ma ti pomoct, vacsinou to dopada totalnym fiaskom, pripadne ta presvedci ze vlastne nic nepotrebujes a mal by si byt rad ze ti nieco nefunguje :-)... zachvilu uz budu rychlokurzy aj na pozicie neurochirurg ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nordkapp_pb napísal:zachvilu uz budu rychlokurzy aj na pozicie neurochirurg ...
Ja si myslim, ze take nieco uz aj je :D Nie priamo neuro ale proste chirurg :) Aspon v Brezne, tam sa clovek boji ist do nemocnice..Lebo ak tam nieco operuju, tak to tak aj vypada :)

K teme: Nikto uceny z neba nespadol, takze nejak clovek musi zacat..Sice zakaznikov lutujem miestami, ale kym nieom nim ja, tak mi je to jedno :P
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

No nie tak celkom, 1st lajnaci v podstate len triedia vzniknute incidenty a pokial nevedia vyriesit dany problem pomocou svojich how to's, tak to davaju na 2nd lajnu. Az tam sa zvykne komunikovat so zakaznikom.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

killa_bee, kto ti takto skaredo klamal? :)
pedro115
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pedro115 »

sice trosku po dlhej dobe a trosku odveci ale tiez by som sa chcel vydat IT cestou.ako je to s jazykmi?na anglictinu u mna zabudnite.nemcina sa ako tak da a rusky viem dobre
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

pedro115 napísal:sice trosku po dlhej dobe a trosku odveci ale tiez by som sa chcel vydat IT cestou.ako je to s jazykmi?na anglictinu u mna zabudnite.nemcina sa ako tak da a rusky viem dobre
No bez anglictiny na to skor zabudni ty :)
pedro115
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jedine teda ze by som sa pretlkal ruskym pracovnym trhom
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

neviem ci nenapisem od veci ale podla mna vpohode robota za slusne prachy ani sa moc nenamakas, dost kamosov tam pracuje, a nestazuju sa, takze mozem len odporucit :wink:
pedro115
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

rusko mam trochu pochodene.prijatelne su len veke mesta.vsetky pod 500000 su pod nasou urovnou.ale taka moskva.tam mat nejake miestecko.to by nebolo dobre.ale je to daleko a februarove denne teploty -20 stupnov,to neni ono

ale to je aj tak daleka buducnost
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia pls moze mi to niekto z Vas vysvetlit polopatisticky ? ako pre uplneho debila :D ,mam ukoncenu elektrotechniku (stredna skola ) tu anglictinu na uroven 3 by som mal zvladat ,som v podstate mechanik pocitacovych sieti tak by som do toho siel pretoze pracu najst v tejto dobe nieje nic lahke :( som okolie ba tak sa chcem spytat kto tieto kurzy a skolena poskytuje ?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

cORP. napísal:ludia pls moze mi to niekto z Vas vysvetlit polopatisticky ? ako pre uplneho debila :D ,mam ukoncenu elektrotechniku (stredna skola ) tu anglictinu na uroven 3 by som mal zvladat ,som v podstate mechanik pocitacovych sieti tak by som do toho siel pretoze pracu najst v tejto dobe nieje nic lahke :( som okolie ba tak sa chcem spytat kto tieto kurzy a skolena poskytuje ?
v blave je takych isto vela, napr IBM :wink:
Napísať odpoveď