Stretko
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no takze dnes bolo stretko v brne, povedal by som, ze mimoriadne uspesne, kto odisiel skor. nech sa hanbi (tom4s3 ze?
) zhodnotili sme par ludi z fora, tretikrat v zivote som oznacil zensku za pcu, poohovarali sme, skritizovali sme hojka, pili sme, jedli sme a tu je suma sumarum:
1x nejaky steak (fikus-kukis) za 190
1x k tomu hranolky
2x nakladany hermelin (teta zapocitala len raz
, makaveli a ja, dobry bol)
k tomu 2x pecivo
2x cola
2x tonic
1x grog
3x nieco, co mam na papieriku oznacene ako čv
25x pivo (
)
spolu to kostovalo 1495,- (bez toho jedneho hermelinu), nechali sme tete sprepitne nejake drobne (ceske "drobne"=2x20, 3x10 a tak
), lebo sa mi to nechcelo pocitat a starala sa o nas ako o vlastnych.
1x nejaky steak (fikus-kukis) za 190
1x k tomu hranolky
2x nakladany hermelin (teta zapocitala len raz
k tomu 2x pecivo
2x cola
2x tonic
1x grog
3x nieco, co mam na papieriku oznacene ako čv
25x pivo (
spolu to kostovalo 1495,- (bez toho jedneho hermelinu), nechali sme tete sprepitne nejake drobne (ceske "drobne"=2x20, 3x10 a tak
-
fikus-kukis
Guru wannabe
ja mozem rovnako hodnotit nase dnesne stretko len kladne... dokonca ani tomase nieje taky kkt za akeho som ho dlho mal
:D(just kiddin)
kazdopadne kedze jedna zlata metlacka s peknym vystrihom nepatrila ku hojku stale najlepsie a najvacsie stretko bolo v BB... kurna ludia treba to prekonat.....
a na zaver ako to dosral Exxon
sms Maki - 20:02(ked som dorazil na stretko): Zdar, nedojdes na to hojko stretko? sme tam a tam
sms Exxon - 23:24: Uz chrapem, sry
no akoze tomu sa vravi spomalena reakcia
a na zaver ako to dosral Exxon
sms Maki - 20:02(ked som dorazil na stretko): Zdar, nedojdes na to hojko stretko? sme tam a tam
sms Exxon - 23:24: Uz chrapem, sry
no akoze tomu sa vravi spomalena reakcia
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bolo niekedy stretko o troch ci styroch plzniach zle ? (ades usudil ze dobre pivo nikdy nieje zle) ... ja to hodnotim klasicky ostravacky -> mazec jak cyp p..o ... fajna partia ludi si mylsim
((ti co odisli skor . tomase,tomo_za,nauraa a neznama holcina mozu lutovat, celkom sa to tam rozparadilo, uz sa tesim na dalsie
))
a teraz uz facku a spat ! nazďo ... rano skola
...
//edit: karmavrazda
((ti co odisli skor . tomase,tomo_za,nauraa a neznama holcina mozu lutovat, celkom sa to tam rozparadilo, uz sa tesim na dalsie
a teraz uz facku a spat ! nazďo ... rano skola
//edit: karmavrazda
-
makaveli
King
takze tu su fotky, dal som len tiea kolektivne, to bude kompromis.. ludom z meetingu, ktori chcu, poslem aj ostatne.. mena nejdem pisat kto je kto (niekomu by to mohlo vadit), necham to na predstavivost 
//sipocky a podobne veci s nickami tam nepridam.. nesuhlasia s tym vsetci, tak to budeme respektovat..
//sipocky a podobne veci s nickami tam nepridam.. nesuhlasia s tym vsetci, tak to budeme respektovat..