Pomoc s GPS na N95

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
djsoram
Novice
Novice

Pomoc s GPS na N95

Príspevok od používateľa djsoram »

tak problem je v tom.. ze.. je tam skoro vsetko co k gps patri akurat mi chybaju mapy a ten hlas.. mapy som nasiel a dal som ich tam ale nesli mi a neviem kde je problem .. potrebujem poradit odkial stiahnut mapyy alebo ako nanovo preinstalovat tie programi na gps.. dik
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

co tak trochu rozpisat problem?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc s GPS na N95

Príspevok od používateľa cORP. »

djsoram napísal:tak problem je v tom.. ze.. je tam skoro vsetko co k gps patri akurat mi chybaju mapy a ten hlas.. mapy som nasiel a dal som ich tam ale nesli mi a neviem kde je problem .. potrebujem poradit odkial stiahnut mapyy alebo ako nanovo preinstalovat tie programi na gps.. dik
nahras to cez soft autorote trebars stiahnes cez pc napojis mobil a on ich nahra do garmina neviem co konkretne pouzivas ale ak si z blizka senca spravim ti to za mensi poplatok mam s tym uz skusenosti :wink:
ach3ron
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ach3ron »

no na toto by som sa rad spital jak na GPS do n95 neviem o tom vobec nic jak na to co treba kupit alebo jak poradil by mi dakto stym ???
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ach3ron napísal:no na toto by som sa rad spital jak na GPS do n95 neviem o tom vobec nic jak na to co treba kupit alebo jak poradil by mi dakto stym ???
nemusis nic kupovat chod na symbianforum.cz tam si pozri temu je tam tusim vsetko platit netreba nic gps modul je uz v telefone cracknes garmin tx , nahodis mapy hlasovu navigaciu aku chces ja som dal cz,sk hu pretoze clovek vie aj madarsky a nic tazkeho to nieje cca den sa s tym budes serkat alen akoniec sa to spojazdni :wink:
serfar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa serfar »

ja mam iny problem mam n95 a nechce mi najst gps modul neviete preco ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

serfar napísal:ja mam iny problem mam n95 a nechce mi najst gps modul neviete preco ?
mas ten interny zapnuty? :wink:
Napísať odpoveď