Pomoc s GPS na N95
Pomoc s GPS na N95
tak problem je v tom.. ze.. je tam skoro vsetko co k gps patri akurat mi chybaju mapy a ten hlas.. mapy som nasiel a dal som ich tam ale nesli mi a neviem kde je problem .. potrebujem poradit odkial stiahnut mapyy alebo ako nanovo preinstalovat tie programi na gps.. dik
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc s GPS na N95
nahras to cez soft autorote trebars stiahnes cez pc napojis mobil a on ich nahra do garmina neviem co konkretne pouzivas ale ak si z blizka senca spravim ti to za mensi poplatok mam s tym uz skusenostidjsoram napísal:tak problem je v tom.. ze.. je tam skoro vsetko co k gps patri akurat mi chybaju mapy a ten hlas.. mapy som nasiel a dal som ich tam ale nesli mi a neviem kde je problem .. potrebujem poradit odkial stiahnut mapyy alebo ako nanovo preinstalovat tie programi na gps.. dik
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nemusis nic kupovat chod na symbianforum.cz tam si pozri temu je tam tusim vsetko platit netreba nic gps modul je uz v telefone cracknes garmin tx , nahodis mapy hlasovu navigaciu aku chces ja som dal cz,sk hu pretoze clovek vie aj madarsky a nic tazkeho to nieje cca den sa s tym budes serkat alen akoniec sa to spojazdniach3ron napísal:no na toto by som sa rad spital jak na GPS do n95 neviem o tom vobec nic jak na to co treba kupit alebo jak poradil by mi dakto stym ???