Ked som sa rano zobudil (okolo druhej na obed xD), tak bolo snehu uz len na trave a stromoch, cesty boli sice mokre, ale ziadny problem. Poobede som jazdil na aute aj cely vecer a nebol problem, teplota 3 stupne vonku, vozovky uplne v pohode. Zatial sa da.
no jasne zatial to ide v poho.ale neznasam televiziu ked zacnu p...t ze nemaju kamiony zimne pneu. no neoworim ze ne!!pomoze to urcite !!ale 40 ton na ceste na snehu alebo lade je to iste ci na letnych abo zimnych
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 5:08 )
naves
Te-wei napísal:toto bude moja prva zima na aute, tak som zvedavý, ale mám v plane ísť niekam trenovať smyky,,, nech viem, ako sa kedy moje auto správa,,,
Te-wei napísal:toto bude moja prva zima na aute, tak som zvedavý, ale mám v plane ísť niekam trenovať smyky,,, nech viem, ako sa kedy moje auto správa,,,
ked pojdes napis kde si bol, ja si chcem tiez nacvicit.
Zloba na ceste sa da robit na kazdom parkovisku pri obchodnych domoch, vecer byvaju prazdne a nieje problem si tam spravit malu skolu smykov... Alebo nejaka slepa cesta, alebo veduca do nejakej fabriky. Ja si pojdem tiez nacvicit...
ja to beriem sice ako zabavu, ale prospesnu. urcite je lepsia daka opustena okreska ako parkovisko, lebo na parkovisku si tazko nacvicis standardne situacie, ale tak v BA nie je moc na vyber. preto vzdy padne vhod daka sluzobka niekam dalej, napr minule som si pekne "zařádil" na kaskadach, 110 po polnej ceste v style rally, zaujimava skusenost
Tak ono sluzobne auto je najlepsi offroad, ze...
Treba mat cit, a ono to pekne ide aj v zime zvladat a celkom svizne jazdit... btw, kto uz prezul gumy na zimne?
ja mam prezute uz asi 2 tyzdne. Prezul som po tom co som ledva smykom dobrzdil na krizovatke. A oplatilo sa. Dnes som skoro nedobrzdil a narazil. Keby som mal letne uz riesim poistnu udalost.