Need for speed UNDERCOVER
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No hraci su uz velmi pohodlni. Ved podobne to dopadlo aj s Mafiou, kde museli vydat patch, aby lamky dokazali vyhrat preteky formuli, pritom to chcelo iba trosku praxe a cely pretek sa dal vyhrat v pohode. To iste NFS, v jednotke a dvojke to boli vyzvy, teraz je to len o tom, ze na maximalne tretie opakovanie sa da vyhrat akykolvek pretek. Vsimol som si to uz v Underground II (I som nehral) - pri prvom pokuse mali nepriatelia o dost lepsie casy ako ja, ked som nevyhral, tak mali pri dalsom opakovani uz casy horsie...sundevil napísal:grafika moze byt aka chce skvela, moze mat ultra super mega detaily, ale pokial sa s jednym prstom v nose da v pohode vsetko vyhrat tak ani odkaz, ze je to typicka arkada, nepomoze k lepsiemu hodnoteniu.
pre mna je tento nfs maximalne sklamanie
mno..., hratelnost - cista arkada, miestami funny- ...aspon, ze je tam ten pribeh
lebo je to fakt hra na kratko... obtiaznost nulova. Mozno multiplayer sa chyti...
grafika celkom pekna, na moj vkus "prilis leskla" na co som si uz ale na novsich NFS zvykol (aspon ze auto mozem nafarbit matnou farbou
).
Je tam zopar bugov - raz sa mi dokonca podarilo prejst skrz policajne auto, co som nepochopil.
- dalsi bug sa mi prejavuje pri zapnuti AA. Skusil som 2x AA na mojej ATine (X1900XT) s najnovsimi drivrami. A po zapnuti AA sa v istej vzdialenosti predo mnou vytvori pas, ktory je cely sivy - je tam proste len model krajiny a pod. a nie je to ofarbene. Pred tym pasom a za tym pasom je vsetko OK... Takze hravam bez AA 1280 * 1024 a med-high detaily. Prijemne ma teda prekvapila graficka narocnost hry.
grafika celkom pekna, na moj vkus "prilis leskla" na co som si uz ale na novsich NFS zvykol (aspon ze auto mozem nafarbit matnou farbou
Je tam zopar bugov - raz sa mi dokonca podarilo prejst skrz policajne auto, co som nepochopil.
- dalsi bug sa mi prejavuje pri zapnuti AA. Skusil som 2x AA na mojej ATine (X1900XT) s najnovsimi drivrami. A po zapnuti AA sa v istej vzdialenosti predo mnou vytvori pas, ktory je cely sivy - je tam proste len model krajiny a pod. a nie je to ofarbene. Pred tym pasom a za tym pasom je vsetko OK... Takze hravam bez AA 1280 * 1024 a med-high detaily. Prijemne ma teda prekvapila graficka narocnost hry.
Kde pak pánové z EA udelali chybu? Mne to pripada ako keby si zabudli vymeniť kalednár, namiesto roku 2008 tam asi majú r. 2004. Inak si neviem vysvetliť tak dokonale spackanú hru čo sa týka či grafickej stránky alebo celkovej hrateľnosti. Hra nemá ani nohu ani pätu. Maximálne odfláknutá sra!ka, ktorá nemala spatriť svetlo sveta. EA asi tiež zmieta ekonomická kríza a preto dali na starosť vývoj začínajúcim a hlavne lacným vývojárom...
btw. PC to určite nie je:Radeon 4870 1gb,C2D E7300, 2Gb Corrsairs twin2x 1066, šicko na full.

btw. PC to určite nie je:Radeon 4870 1gb,C2D E7300, 2Gb Corrsairs twin2x 1066, šicko na full.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ludia ,mal som crack len ten co sa nahradza tusim paul.dll a neskutocne mi to zasekavalo kedy sa len dalo , no teraz to davam na 1024*768 a na full okrem aa na cca 40fps ,cize hodnotim optimalizaciu ako celkom v pohodice ,no zaroven musim skonstatovat ze je to nuda
moje pc :
cpu athlon x2 3800+
ram 2gb 800mhz
hdd 250gb 16mb cache wd
vga ati hd2600pro
moje pc :
cpu athlon x2 3800+
ram 2gb 800mhz
hdd 250gb 16mb cache wd
vga ati hd2600pro
-
manager666
Star
no chyba tomu napriklad menu...
alebo to mam len ja taku verziu ? Spustim, nacitam profil a hram... a to iste aj pri prvom spusteni...ziadne menu nic...len ked v hre dam escape, tak tam mam volby,atd...
ale to mi velmi nevadi...setrili na spravnom mieste....
Je to taky priemer tato hra...lepsie ako Pro Street aj Carbon, ale horsie ako MW... ja si ju rad zahram...
on T9300,4GB RAM, 9600M GT na 1440x900 vsetko full okrem AA.

alebo to mam len ja taku verziu ? Spustim, nacitam profil a hram... a to iste aj pri prvom spusteni...ziadne menu nic...len ked v hre dam escape, tak tam mam volby,atd...
ale to mi velmi nevadi...setrili na spravnom mieste....
Je to taky priemer tato hra...lepsie ako Pro Street aj Carbon, ale horsie ako MW... ja si ju rad zahram...
on T9300,4GB RAM, 9600M GT na 1440x900 vsetko full okrem AA.
-
fikus-kukis
Guru wannabe