Co ocakavaju muzi od vztahu?
No prave, niekto poriadne neprecistil a uz tu mame taku debilnu temuzelovoc napísal:prosim vas, vypucujte uz dakto autorke vyfuk. ved toto sa neda citat.
K teme: jasne, ze to dokazeme, to, ze teba nejaky odmietol alebo podviedol vobec neznamena, ze ostatni by to spravili tiez. Ak do teba nebol zalubeny, tak sa mu necuduj. Na romanticky vztah treba dve zalubene osoby, nie iba jednu.
erytrocyt to hned na prvej strane vyjadril velmi jasne
Zamnkut ci nezamknut, to je otazka...
No na teme nevidim nic zle, kazda zena ked je vo vztahu dlhsie pripadne caka na ten prvy vztah, tak si kladie otazku, ako vyzera taka laska, co sa stane ked vasen vyprcha, ci lasku nahradi aspon ucta, priatelstvo. Ja spajam slovo laska s dlhodobym vztahom, lebo az v nom sa ukaze ako to bude vyzerat najblizsie roky, resp. po svadbe. Krasne to vystihol Te Wei, ked napisal ci mu draha bude varit/prat/... s laskou alebo povinnostou...
Je nadherna predstava ked vo vztahu pretrvava vasen dlhe roky, potom sa o laske hovori velmi lahko, ale ked je vztah na kompromisoch, prisposobovani, hladani strednej cesty tak je to naozaj zalozene na priatelstve, istote v tom druhom.
Ale tuto temu treba rozoberat z pohladu ci hovorime o x-rocnom vztahu alebo x-dnovom vztahu. Skoda ze sa debata zvrhla na ironiu, nadavky krizom krazom na seba. Kazdy clovek vie milovat teda aj chlapi aj zeny.
Chalani treba sa povzniest nadto ze autorka temy formulovala text tak ako formulovala. Inak myslim ze kazdeho z nas zaujima ako sa da prezit plnohodnotny vztah plny lasky povedzme aj na cely zivot
Je nadherna predstava ked vo vztahu pretrvava vasen dlhe roky, potom sa o laske hovori velmi lahko, ale ked je vztah na kompromisoch, prisposobovani, hladani strednej cesty tak je to naozaj zalozene na priatelstve, istote v tom druhom.
Ale tuto temu treba rozoberat z pohladu ci hovorime o x-rocnom vztahu alebo x-dnovom vztahu. Skoda ze sa debata zvrhla na ironiu, nadavky krizom krazom na seba. Kazdy clovek vie milovat teda aj chlapi aj zeny.
Chalani treba sa povzniest nadto ze autorka temy formulovala text tak ako formulovala. Inak myslim ze kazdeho z nas zaujima ako sa da prezit plnohodnotny vztah plny lasky povedzme aj na cely zivot
A vy zase nechapete, ze to nemozete takto zovseobecnovat. Potom akurat vyzerate ako trubky. Vsetko je to individualne, niekedy sa takeho partnera podaji najst a niekedy nie.chococet napísal:to ze vy ste nepochopili podstatu temy to je uz vas problem...a to ze sa tu 6 stran riesili urazky tak zato si uz vazne mozete len vy svojimi blbymi reakciami...
Janta to plati aj pre teba.
V jednom mas pravdu, zeny vacsinou vsetko rozpitvavaju a "riesia". A zivot treba zit, nie nad nim rozmyslat, asi tolko ma napadlo po precitani tvojho prispevku.GothaR napísal:A vy zase nechapete, ze to nemozete takto zovseobecnovat. Potom akurat vyzerate ako trubky. Vsetko je to individualne, niekedy sa takeho partnera podaji najst a niekedy nie.
Janta to plati aj pre teba.
-
Takymalypako
Light Expert
Takéto témy už sú fakt nuda, stále o tom istom. Už po prvom príspevku Erytrocyta to mohli zamknúť, myslím že to napísal dosť jasne.
Vernosť a bezhraničná láska k jednej osobe sa mi doteraz vyplácala tým, že som ostal za najväčšieho debila, ale čo už my chlapy sme proste svine a sme tí čo kazíme vzťahy, to asi chcela autorka témy ´počuť´
Vernosť a bezhraničná láska k jednej osobe sa mi doteraz vyplácala tým, že som ostal za najväčšieho debila, ale čo už my chlapy sme proste svine a sme tí čo kazíme vzťahy, to asi chcela autorka témy ´počuť´
Necital som to cele chcem len reagovat na tu prvy prispevok:
nezda sa ti ze chlapi toho obetuju dost pr svoju babu, tak napr.: styri az petdnido mesiaca nesexujem (ked mate kramy) ked niekde rano ideme musime vstavat s vami hodinu az dve skor aby ste sa stihli urobit, pozerame v piatok vecer hovadiny (romantika a pod.) aj ked v telke davaju nejaky dobry film, a vselijake podobne hovadiny ktore by sme sami od seba nerobili ani omylom, tak sa zamysli nad sebou, ze preco si tu taku otazku vlastne dala
nezda sa ti ze chlapi toho obetuju dost pr svoju babu, tak napr.: styri az petdnido mesiaca nesexujem (ked mate kramy) ked niekde rano ideme musime vstavat s vami hodinu az dve skor aby ste sa stihli urobit, pozerame v piatok vecer hovadiny (romantika a pod.) aj ked v telke davaju nejaky dobry film, a vselijake podobne hovadiny ktore by sme sami od seba nerobili ani omylom, tak sa zamysli nad sebou, ze preco si tu taku otazku vlastne dala
To mas pravdu len teraz mi napadla dalsia vec - ked ma zena muza, ktory sa o nu vzdy stara, dava jej najavo svoju lasku a je jej oddany, tak tu zenu takmer vzdy unudi a ona si najde niekoho ineho, ktory na nu kasle, nedviha jej telefony, atd. a s tym dokaze vydrzat dlhsieJanta napísal:V jednom mas pravdu, zeny vacsinou vsetko rozpitvavaju a "riesia". A zivot treba zit, nie nad nim rozmyslat, asi tolko ma napadlo po precitani tvojho prispevku.
Citala som, podla mna blbost, kedze si neviem predstavit ze ma bude mat chlap na salame ale ja ako tava budem slintat za nim. Vsak mam trochu hrdosti, sebaucty a plus samozrejme momentalne partnera. Ale kazdy vztah potrebuje sem tam ozivit, osviezit, lebo pride sakra nuda = problem.GothaR napísal:To mas pravdu len teraz mi napadla dalsia vec - ked ma zena muza, ktory sa o nu vzdy stara, dava jej najavo svoju lasku a je jej oddany, tak tu zenu takmer vzdy unudi a ona si najde niekoho ineho, ktory na nu kasle, nedviha jej telefony, atd. a s tym dokaze vydrzat dlhsieTakze zas sa tu netvarte, ze chcete takychto oddanych muzov
Odporucam pozriet toto http://www.hojko.com/teoria-alfa-s-t105986.html
Takze istym sposobom je jasne ze zeny bude vecne pritahovat skupina dobrodruznych, sebaistych, samostatnych muzov. Chlapci mate pravdu, potrebujeme castejsie zmenu a nieco netradicne/nebezpecne my a zrejme preto vznikaju zrady zo strany zien.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nechcem ani ja zovšeobecňovať, ale toto je vážna myšlienka smerom na dámske rady. Keď jeden bude "strúhať dobrotu", dokáže to na oplátku aj ten druhý, alebo mu začne liezť partner na nervy a bude to pociťovať negatívne?GothaR napísal:To mas pravdu len teraz mi napadla dalsia vec - ked ma zena muza, ktory sa o nu vzdy stara, dava jej najavo svoju lasku a je jej oddany, tak tu zenu takmer vzdy unudi a ona si najde niekoho ineho,
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?
Velka laska... laska, kt. vie hory prenasat.melissa napísal:
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
Velkym vzorom lasky je vztah mojej sestry a svagra.
Hadaju sa, ale to vztah utuzuje.
Doberaju si jeden druheho. Su romanticki a lasku si vyznavaju nie stale, ale len raz za den ci dva. Je to tak akurat.
Ked si hovorite ako sa milujete kazdych 5 minut, ucinok slovneho spojenie "Milujem Ta." straca efektivitu. Nie je Vam takym vzacnym, neviete ho prezit... chapete?
Ak uz budem mat v dospelosti staly vztah, stale trochu zivelny a pestry ako ho maju ti dvaja, budem stastny ako blcha.
Su spolu a drzia pri sebe v dobrom aj v zlom... je to mozno fraza, ale u nich pravdiva.
Tych ludi mam rad a vazim si ich.
Ci dokazem taku lasku prijat? Kazdu taku lasku prijme radsej ako nenavist. Hoc' aj svojsky, ale prijme ju a snazi sa ju aj oplatit ako sa len da.
Pre mna osobne laska neznamena kupovanie drahych veci, zvacsa p*covin. Mne by stacilo od dievcata, keby ma pohladila po tvari, prehrabla sa mi vo vlasoch, pleskla po riti, objala, dala bozk na lice, celo... dobre navarila (nie vela, ale chutne) a to je vsio.
Sex... no... ak ide vyhradne o zvieraciu nadrzanost, jasna vec. Ked som zalubeny po usi, po rozume mi chodi skor nezne milovanie, jemnost...
Vernost? Ked som zalubeny je mi zatazko kuknut na ine dievca, nezaujima ma jej zadok a nereagujem na to, ked sa zohne s vystrihom tak, ako by som reagoval v citovo nepodfarbenom stave.
Postavit sa strachu... ak niekoho milujem, vznika isty druh "materinskeho" pudu - snazim sa chranit milovanu osobu hoc' aj vlastnym telom.
Inak je prekonanie strachu otazkou situacie lebo len v konkretnej situacii sa ukaze, kto je co zac'.
Co by som dokazal obetovat... ? Je to tiez otazka danej minuty. Zalezi to totiz od toho, co je Vam kedy ako dolezite.
No ja si take struhanie dobroty velmi zelam.fikus-kukis napísal:Nechcem ani ja zovšeobecňovať, ale toto je vážna myšlienka smerom na dámske rady. Keď jeden bude "strúhať dobrotu", dokáže to na oplátku aj ten druhý, alebo mu začne liezť partner na nervy a bude to pociťovať negatívne?
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co to je?
Isty sex
:D
just joke
Suhlasim s nazorom, ze zena potrebuje hlavne POCUT, ze ju chlap lubi, nejake prakticke dokazy si sotva vsima, resp. po upozorneni na to povie, ze ano ano, vie o tom, ale mala by radost z toho keby to aj pocula. IMHO myslim si, ze si tie prakticke dokazy lasky skor NEVSIMA a ma maximalne len uznanlive reci pri upozorneni.
Isty sex
just joke
Suhlasim s nazorom, ze zena potrebuje hlavne POCUT, ze ju chlap lubi, nejake prakticke dokazy si sotva vsima, resp. po upozorneni na to povie, ze ano ano, vie o tom, ale mala by radost z toho keby to aj pocula. IMHO myslim si, ze si tie prakticke dokazy lasky skor NEVSIMA a ma maximalne len uznanlive reci pri upozorneni.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj ten film som videl a presne vystihuje ako to je.. niekde som to aj písal .. ženy vyprávajú aký bol ich bývalý nespravodlivý, žiarlivý, ničil ich, kontroloval, podvázal a bla bal.. a ked si človek povie ako fasa ja som presne opak .. tak po pár dnoch ju omrzí a ide za tým hlupákom...JaJeNiektoIny napísal:Neviem, ale mne sa zdá, že pokiaľ nevyjadrujeme lásku aspoň ako táto postava z filmu Zmluva s diablom, tak vám to dievčatám nie je dosť a myslíte si, že vás neľúbime tak ako vy nás, alebo dokonca, že vás neľúbime vôbec.
Sry za zovšeobcňovanie
na toto by som rád počul (čítal) ženskú odpoveď