LETENKY... a ich ceny...
hej, esteze to pred tebou minimalne styria nenapisali...BeBe napísal: ked kupujes letenku rok dopredu, tak ta to stoji oooovela menej
inak, ked mas tie "totalne akcie", ze letenku kupis za doslova par stovak, tak v tom byva nejaky zadrhel (bud je to LEN spiatocna, nie su v nej poplatky a podobne)... btw, niekedy sa po financnej stranke ozaj viac oplati letiet, ako napr. busom
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
1. Upresni odkial chces letiet a hlavne datum, pretoze ceny zavisia dost na datumoch...chlapec10 napísal:caute,
planujem ist s frajerkou na jar/leto na 2 tyzdne do USA...
Poznate nejake weby s dobrymi cenami leteniek?
Destinacia by bola Washington DC, ak tam uz nekto letel, tak za aku cenu ste mali letenku resp. aku najnizsiu cenu ste videli?
ckm/pelikan ukazuje cenu cca 17 tis vratane poplatkov..
Dik
2. A prezrel si si tuto temu od zaciatku? Pretoze napriklad ten skyscanner.net, pripadne lastminute.com ti istotne pomozu...
3. Najlacnejsiu som nasiel za 28000 vratane poplatkov, je to samozrejme spiatocna, s CSA...
Nic proti, ale do piatku sa dalo objednat letenka do Frankfurtu (sice Hahn, nie hlavne letisko) v Ryanairi za 2 centyPlexxak napísal:ja som si na september kupil letenky cez net u Austrian Airlines, poletim do Frankfurtu a komplet cena pre 2 osoby je 200 euro... cize 100 euro na osobu...celkom sa oplati, ale odlet je zo Schwechatu
-
chlapec10
Addict
1. BTS alebo VIEseth82 napísal:1. Upresni odkial chces letiet a hlavne datum, pretoze ceny zavisia dost na datumoch...
2. A prezrel si si tuto temu od zaciatku? Pretoze napriklad ten skyscanner.net, pripadne lastminute.com ti istotne pomozu...
3. Najlacnejsiu som nasiel za 28000 vratane poplatkov, je to samozrejme spiatocna, s CSA...
2. skyscanner som pozeral, lasminute nie, skusim
3, 28? to je dost, ja za necelych 18 s taxami, s BA
Ziaden konkretny datum, jar az leto, frajerka chce ked bude teplejsie, takze pocitam tak April az September
-
seth82
Darca
-
chlapec10
Addict
nemusi byt direct, nemam problem prestupovatseth82 napísal:BTS nie je sanca, uz vobec nie Direct. Z Viedne pokial vidim, taktiez ziadny direct nenaslo. Jedine cez ine letiska mi naslo, ale aj to len zopar. A vsetky idu okolo 30K return, letenky sli v poslednom case hore. Pozeral som ako si napisal, teda april-september...
BTS mi je jasne, lebo sa to drasticky znizuje na moznost Lufthansa alebo CSA..
A ako som povedal, s British A. z VIE cez LHR, som nasiel za 18 aj s poplatkami, spiatocnu, a len zistumem ci uz niekto niekedy videl nejake lepsie ceny, aj v ramci nejakej akcie, a hlavne kde ju videl
-
zuzkazuzka
VIP
Odporúčila by som ti kúpiť si lacný low-cost do Londýna z BA alebo VIE (skyeurope, ryanair,...) a odtiaľ letieť do USA. Z Londýna sú lety do Washingtonu niekoľkokrát za deň a je tam oveľa väčšia konkurencia leteckých spoločností.
Len tak námatkovo som dala let v máji a z Londýna do Washingtonu vychádza na 388 EUR spiatočný s poplatkami. Keď si k tomu prirátaš lacnú letenku do Londýna, transport medzi letiskami v Londýne, tak si na tom cenovo stále dosť dobre. No a pokiaľ si do 25 rokov, tak môžeš získať ešte omnoho výhodnejšiu cenu.
www.lastminute.com
Len tak námatkovo som dala let v máji a z Londýna do Washingtonu vychádza na 388 EUR spiatočný s poplatkami. Keď si k tomu prirátaš lacnú letenku do Londýna, transport medzi letiskami v Londýne, tak si na tom cenovo stále dosť dobre. No a pokiaľ si do 25 rokov, tak môžeš získať ešte omnoho výhodnejšiu cenu.
www.lastminute.com
-
chlapec10
Addict
to je sice pravda, ale ak bude jedno z nich meskat, tak som v ..... a mozem si kupovat dalsiu letenku co lacna nebudezuzkazuzka napísal:Odporúčila by som ti kúpiť si lacný low-cost do Londýna z BA alebo VIE (skyeurope, ryanair,...) a odtiaľ letieť do USA. Z Londýna sú lety do Washingtonu niekoľkokrát za deň a je tam oveľa väčšia konkurencia leteckých spoločností.
www.lastminute.com
-
zuzkazuzka
VIP
-
chlapec10
Addict
pvoiem to uprimne moja frajerka je fajnovkazuzkazuzka napísal:No, mozes si to urobit s malým výletom do Londýna. Vezmi nejaký ranný let do Londýna a neskorý večerný let do Washingtonu. Stále je to celkom lacný variant.
Behat zo Stanstedu/Luttonu na Gatwick/Heathrow s batozinou sa jej urcite nebude chciet
Batozina je tiez problem, ked letim Transocensku trasu mozem si zobrat 2x20 KG batozinu/osobu, nizkonakladovka=nula(resp za priplatok)
A na kolko som pracoval na Bratislavskom letisku, tak viem ze tieto nizko nakladove lety az velmi casto meskaju, ba co horsie, sa rusia, takze tento variant neni az taky prijatelmy