LETENKY... a ich ceny...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
insane
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ja letim s frajerkou do Londyna (odlet 25.7.) a s Ryan Airom nas vysla spiatocna letenka na Standstead cca 4500 sk/osobu co je dost v pohode podla mna.
BeBe
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BeBe »

mno pokial dobre viem, tak cena letenky zalezi aj od toho, kedy kupujes:

ked kupujes letenku rok dopredu, tak ta to stoji oooovela menej

ako ja som este neletel :oops: ale paru kamosov co leteli tak hovoria :P
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

BeBe napísal: ked kupujes letenku rok dopredu, tak ta to stoji oooovela menej
hej, esteze to pred tebou minimalne styria nenapisali...

inak, ked mas tie "totalne akcie", ze letenku kupis za doslova par stovak, tak v tom byva nejaky zadrhel (bud je to LEN spiatocna, nie su v nej poplatky a podobne)... btw, niekedy sa po financnej stranke ozaj viac oplati letiet, ako napr. busom :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

BTW, zachytila som niekde v správach, že ceny leteniek musia byť po novom uvádzané so všetkými dodatočnými poplatkami. No veď uvidíme... :wink:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

caute,
planujem ist s frajerkou na jar/leto na 2 tyzdne do USA...
Poznate nejake weby s dobrymi cenami leteniek?
Destinacia by bola Washington DC, ak tam uz nekto letel, tak za aku cenu ste mali letenku resp. aku najnizsiu cenu ste videli?
ckm/pelikan ukazuje cenu cca 17 tis vratane poplatkov..

Dik
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

studentagency.cz
korunka.cz
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

chlapec10 napísal:caute,
planujem ist s frajerkou na jar/leto na 2 tyzdne do USA...
Poznate nejake weby s dobrymi cenami leteniek?
Destinacia by bola Washington DC, ak tam uz nekto letel, tak za aku cenu ste mali letenku resp. aku najnizsiu cenu ste videli?
ckm/pelikan ukazuje cenu cca 17 tis vratane poplatkov..

Dik
1. Upresni odkial chces letiet a hlavne datum, pretoze ceny zavisia dost na datumoch...
2. A prezrel si si tuto temu od zaciatku? Pretoze napriklad ten skyscanner.net, pripadne lastminute.com ti istotne pomozu...
3. Najlacnejsiu som nasiel za 28000 vratane poplatkov, je to samozrejme spiatocna, s CSA...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Plexxak napísal:ja som si na september kupil letenky cez net u Austrian Airlines, poletim do Frankfurtu a komplet cena pre 2 osoby je 200 euro... cize 100 euro na osobu... :) celkom sa oplati, ale odlet je zo Schwechatu
Nic proti, ale do piatku sa dalo objednat letenka do Frankfurtu (sice Hahn, nie hlavne letisko) v Ryanairi za 2 centy :) (tam aj spat)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:1. Upresni odkial chces letiet a hlavne datum, pretoze ceny zavisia dost na datumoch...
2. A prezrel si si tuto temu od zaciatku? Pretoze napriklad ten skyscanner.net, pripadne lastminute.com ti istotne pomozu...
3. Najlacnejsiu som nasiel za 28000 vratane poplatkov, je to samozrejme spiatocna, s CSA...
1. BTS alebo VIE
2. skyscanner som pozeral, lasminute nie, skusim
3, 28? to je dost, ja za necelych 18 s taxami, s BA
Ziaden konkretny datum, jar az leto, frajerka chce ked bude teplejsie, takze pocitam tak April az September
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

BTS nie je sanca, uz vobec nie Direct. Z Viedne pokial vidim, taktiez ziadny direct nenaslo. Jedine cez ine letiska mi naslo, ale aj to len zopar. A vsetky idu okolo 30K return, letenky sli v poslednom case hore. Pozeral som ako si napisal, teda april-september...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:BTS nie je sanca, uz vobec nie Direct. Z Viedne pokial vidim, taktiez ziadny direct nenaslo. Jedine cez ine letiska mi naslo, ale aj to len zopar. A vsetky idu okolo 30K return, letenky sli v poslednom case hore. Pozeral som ako si napisal, teda april-september...
nemusi byt direct, nemam problem prestupovat
BTS mi je jasne, lebo sa to drasticky znizuje na moznost Lufthansa alebo CSA..

A ako som povedal, s British A. z VIE cez LHR, som nasiel za 18 aj s poplatkami, spiatocnu, a len zistumem ci uz niekto niekedy videl nejake lepsie ceny, aj v ramci nejakej akcie, a hlavne kde ju videl
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Tusim ze LA stoji asi 18k. Spolocnost neviem, ale jedno som uz niekde videl a druhe som pocul od niekoho ... no viem, moc seriozna informacia to asi nieje, tak ale to si snad chcel pocut.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Odporúčila by som ti kúpiť si lacný low-cost do Londýna z BA alebo VIE (skyeurope, ryanair,...) a odtiaľ letieť do USA. Z Londýna sú lety do Washingtonu niekoľkokrát za deň a je tam oveľa väčšia konkurencia leteckých spoločností.
Len tak námatkovo som dala let v máji a z Londýna do Washingtonu vychádza na 388 EUR spiatočný s poplatkami. Keď si k tomu prirátaš lacnú letenku do Londýna, transport medzi letiskami v Londýne, tak si na tom cenovo stále dosť dobre. No a pokiaľ si do 25 rokov, tak môžeš získať ešte omnoho výhodnejšiu cenu.

www.lastminute.com
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:Odporúčila by som ti kúpiť si lacný low-cost do Londýna z BA alebo VIE (skyeurope, ryanair,...) a odtiaľ letieť do USA. Z Londýna sú lety do Washingtonu niekoľkokrát za deň a je tam oveľa väčšia konkurencia leteckých spoločností.
Len tak námatkovo som dala let v máji a z Londýna do Washingtonu vychádza na 388 EUR spiatočný s poplatkami. Keď si k tomu prirátaš lacnú letenku do Londýna, transport medzi letiskami v Londýne, tak si na tom cenovo stále dosť dobre. No a pokiaľ si do 25 rokov, tak môžeš získať ešte omnoho výhodnejšiu cenu.

www.lastminute.com
to je sice pravda, ale ak bude jedno z nich meskat, tak som v ..... a mozem si kupovat dalsiu letenku co lacna nebude ;)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No, mozes si to urobit s malým výletom do Londýna. Vezmi nejaký ranný let do Londýna a neskorý večerný let do Washingtonu. Stále je to celkom lacný variant.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:No, mozes si to urobit s malým výletom do Londýna. Vezmi nejaký ranný let do Londýna a neskorý večerný let do Washingtonu. Stále je to celkom lacný variant.
pvoiem to uprimne moja frajerka je fajnovka :oops:
Behat zo Stanstedu/Luttonu na Gatwick/Heathrow s batozinou sa jej urcite nebude chciet

Batozina je tiez problem, ked letim Transocensku trasu mozem si zobrat 2x20 KG batozinu/osobu, nizkonakladovka=nula(resp za priplatok)

A na kolko som pracoval na Bratislavskom letisku, tak viem ze tieto nizko nakladove lety az velmi casto meskaju, ba co horsie, sa rusia, takze tento variant neni az taky prijatelmy
Napísať odpoveď