kotol Vitolig 300

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mito85
Star
Star

kotol Vitolig 300

Príspevok od používateľa mito85 »

asi na tomto fóre nedostanem odpoved ale chcem sa spýtať že či nemá náhodou niekto kotol od firmy viessmann Vitolig 300? spaluje drevenné pelety a dávali o tom jednu reportáž že to vydrží kúriť celý týždeň aj v týchto mrazoch a že je z toho strašne málo popola a automaticky prikladá z ozásobníka?
neviete o tom niečo, poprípade koľko stojí, lebo na nete som nenašiel jeho cenu
lebo mám kotol splyňujúci drevo, ale obhliadam sa po niečom novom a toto ma zaujalo, lebo napr, v mojom musím chodiť prikladať 2-3 krát za deň
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: kotol Vitolig 300

Príspevok od používateľa zelovoc »

mito85 napísal:asi na tomto fóre nedostanem odpoved ale chcem sa spýtať že či nemá náhodou niekto kotol od firmy viessmann Vitolig 300? spaluje drevenné pelety a dávali o tom jednu reportáž že to vydrží kúriť celý týždeň aj v týchto mrazoch a že je z toho strašne málo popola a automaticky prikladá z ozásobníka?
neviete o tom niečo, poprípade koľko stojí, lebo na nete som nenašiel jeho cenu
lebo mám kotol splyňujúci drevo, ale obhliadam sa po niečom novom a toto ma zaujalo, lebo napr, v mojom musím chodiť prikladať 2-3 krát za deň
kotol sice nepoznam, ale netusim preco menit ten stary. len kvoli lenivosti? peletky urcite nevydrzia tyzden a imho je to chu**** palivo.
btw pozri http://www.viessmann.sk/sk/products/Hol ... g_300.html mas tam aj pdf na stiahnutie kde pisu ze vydrzi az 24 hodin bez vymeny. splynovaci kotlik si nechaj, ten by mal byt fajn. nemas jeho nazov?
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

tyzden vydrzi akurat tak v nizkoenergetickom dome, kde mas minimalne straty tepla. Tiez treba zistit dostupnost a cenu peletiek v okoli, aby si sa potom nechytal za hlavu
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no nato som tiež myslel že kde by som ich vôbec zohnal ale zase na druhú stranu aj drevo je už pekný problém zohnať:((
a ja mám značku Verner VN25 alebo V25C (asi) nechce sa mi hladať papiere:(
teraz som si všimol že aj verner tá taký typ kotla a udáva že treba dokladať za 2-3 dni
Napísať odpoveď