asi na tomto fóre nedostanem odpoved ale chcem sa spýtať že či nemá náhodou niekto kotol od firmy viessmann Vitolig 300? spaluje drevenné pelety a dávali o tom jednu reportáž že to vydrží kúriť celý týždeň aj v týchto mrazoch a že je z toho strašne málo popola a automaticky prikladá z ozásobníka?
neviete o tom niečo, poprípade koľko stojí, lebo na nete som nenašiel jeho cenu
lebo mám kotol splyňujúci drevo, ale obhliadam sa po niečom novom a toto ma zaujalo, lebo napr, v mojom musím chodiť prikladať 2-3 krát za deň
kotol Vitolig 300
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: kotol Vitolig 300
kotol sice nepoznam, ale netusim preco menit ten stary. len kvoli lenivosti? peletky urcite nevydrzia tyzden a imho je to chu**** palivo.mito85 napísal:asi na tomto fóre nedostanem odpoved ale chcem sa spýtať že či nemá náhodou niekto kotol od firmy viessmann Vitolig 300? spaluje drevenné pelety a dávali o tom jednu reportáž že to vydrží kúriť celý týždeň aj v týchto mrazoch a že je z toho strašne málo popola a automaticky prikladá z ozásobníka?
neviete o tom niečo, poprípade koľko stojí, lebo na nete som nenašiel jeho cenu
lebo mám kotol splyňujúci drevo, ale obhliadam sa po niečom novom a toto ma zaujalo, lebo napr, v mojom musím chodiť prikladať 2-3 krát za deň
btw pozri http://www.viessmann.sk/sk/products/Hol ... g_300.html mas tam aj pdf na stiahnutie kde pisu ze vydrzi az 24 hodin bez vymeny. splynovaci kotlik si nechaj, ten by mal byt fajn. nemas jeho nazov?