Prepichnutie ucha
tak ak to budes dezinfikovat sprejom ktory nato je tak nezapali, ale ked to po dvoch dnoch vytiahnes dierka sa stiahne a clovek by bol az prekvapeny ako sa dokaze rychlo hojit, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si to musel pichat na novo, takze ak tajne, tak jedine s dlhymi vlasmi aby si to mal cim zakryt 
bohuzial take dlhe vlasy nemam... ale casto nosievam kapucne...ColdRain napísal:tak ak to budes dezinfikovat sprejom ktory nato je tak nezapali, ale ked to po dvoch dnoch vytiahnes dierka sa stiahne a clovek by bol az prekvapeny ako sa dokaze rychlo hojit, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si to musel pichat na novo, takze ak tajne, tak jedine s dlhymi vlasmi aby si to mal cim zakryt
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
2-krat sam doma.. neusnicu dodnes nemam.. bolo to ani nevycistenou obrovskou zycherkou.. a doteraaz nic.. nicoho sa neboj. .neboli to.. ina to ide tazko.. tak tazko ze som myslel ze si ho skor roztrhnem ako prepichnem:D
ked nechces zahoji sa to do hodiny.. ani nezbadas ani neboli..
a nausnicu nechcem .. myslim ze som chlap a nie nejaky pozer al. homosexual a.k.a. buzna
nevem ja som iny . ja s nausnicou eee..
ked nechces zahoji sa to do hodiny.. ani nezbadas ani neboli..
a nausnicu nechcem .. myslim ze som chlap a nie nejaky pozer al. homosexual a.k.a. buzna
mne sa nausnice pacia ale samozrejme nie na kazdom a kto sa este sprava ako buzna... ale chcem si dat lebo chcem vediet ako budem vyzerat a ci sa mi hodi, inak sa mi to paci. v utorok si asi pojdem dat prepichnut ucho... co sa stane ked si ju po 2dnoch od nastrelenia dam dole? asi na hodku? to sa nic nestane ze?
hmm... no ale ja si to dam spravit v zlatnictve za 150 aj snausnicou,som sa pytal, obycajne prepichnutie stoji asi 30sk a nausnica je najdraksia... ked napriklad pojdem vecerat s fotrovcami tak by som si ju dal dole a tak...Masaker napísal:busher: presne toto aj u mna.. zvedavost.. a mladicka nerozvaznost.. ale za 5 kil v dakom salone sa to neoplati. .zober zicherku zabi ju tam a uvidis.. neboli to..
mne tiez zrastla dierka som pockal kym mi ta hrudka zmizne asi 2 mesiace a teras mam presne v tom mieste.. v pohode jeblackshit100 napísal:este taka mensia otazka uz davno som pre...l ucho zicherkou ktoru som vybral dierka zrastla a urobilo sa mi take tvrde....sak to sa aj ma sa m zda...a uzto zmyzlo ale do toho isteho mi je*la nausnicu vadi to??
ak jedna nausnica urcite lave ucho... neviem ako teraz ale za mojich cias v pravom nosili buzici
ucho mi prepichla kamaratka hrubou ihlou do injekcnej striekacky a nausnicu mi dala kamaratka lebo k nej stratila par...
cize ma to nic nevyslo
zapali sa to ako komu... ja osobne som to mal zapalene tak 2 mesiace a odvtedy nic... z toho prve dva tyzdne som citil kazdy jeden pohyb nausnice a dnes neviem ze ju mam
ucho mi prepichla kamaratka hrubou ihlou do injekcnej striekacky a nausnicu mi dala kamaratka lebo k nej stratila par...
cize ma to nic nevyslo
zapali sa to ako komu... ja osobne som to mal zapalene tak 2 mesiace a odvtedy nic... z toho prve dva tyzdne som citil kazdy jeden pohyb nausnice a dnes neviem ze ju mam
hm
Forr kids !! ked vam rodičia nechcú dovoliť pearsing alebo prepichnutie ucha ! / je najlepšie sa s nimi porozprávať a ak ani to nepomôže a ste rozhodnuty dajú sa chupit tzv. náhrady piercingu! sú to iba maličke takmer neviditelne naušnice ktoré nedovolia zrast dierke a večšina ludi si ich ani nevšimne..
a k tej téme prepichnutia ja mam na lavom uchu 7 a na pravom 4 na spodnej pere a v jazyku (večšinu my robila priatelka) niečo sám a tie zložitejšie v štúdiu.. No ani jedno prepichnutie nebolelo len ten jazyk sa my trchu zapalil ( tak som fičal na polievkach)
ale už je to v pohode.. cena prepichnutia ucha (aj s náušničkov sa u nas pohybuje okolo 5€ podotikam s najdrachšiou náušničkou čisto prepich vichadza na nieaké 1-2€ čize ceny su priatelne,, no aj tak do ucha je to zbitocne v pohode staci stlacit zuby a je to prakticky zadara:D)) 
a k tej téme prepichnutia ja mam na lavom uchu 7 a na pravom 4 na spodnej pere a v jazyku (večšinu my robila priatelka) niečo sám a tie zložitejšie v štúdiu.. No ani jedno prepichnutie nebolelo len ten jazyk sa my trchu zapalil ( tak som fičal na polievkach)
-
Daya_eXtreme
Novice
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 15:47 )
Vieš ćo? Ja som piercingy objednávala na bodypiercing.sk .. ale tam sú väčšinou pierce ... Ale možeś si dať aj pierc ako náušku ... Ja mám tiež piercing normál v laloku v uchu ... A sú tam aj dobré cenybajlachVT napísal:no dva chcem aj ja.....a ste rozhodnuty ze do laveho?ok :d tak lave :d
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 10:04 )
ma niekto stranku na nausnice.....google nejak pozna len zenske :d dik (chlapcenske nausnice)