Battlefield 2 problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kowei
Amateur
Amateur

Battlefield 2 problem

Príspevok od používateľa kowei »

Mam problem s hrou BF2. Nainstaloval som hru z napaleneho DVD, z ktoreho instalovali hru viaceri znami a nemali problem. Po instalaci a cracknuti hry sa hra po spusteni nazapne, uvidim iba ciernu obrazovku a pocujem zvuk, ktory pocut pri hlaseni chyby. Ked minimalizujem hru tak dole v liste vidim, ze tam je nejaka chybna hlaska, ale nemozem ju vidiet, pretoze mam zvysok cierny. Vyzera to asi takto (viz screen). Skusal som reinstall, pustit hru bez cracku, s inym crackom, s najnovsim patchom bez cracku a s prislusnym crackom, takisto spustit hru v roznych rezimoch kompatibility, avsak stale mam po spusteni hry error a ciernu obrazovku.
Za help dopredu diky
Prílohy
Clipboard01.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nemas nahodou pevne stanovenu obnovovaciu frekvenciu obrazovky, pripadne stare ovladace alebo nieco podobne...???
kowei
Amateur
Amateur

s

Príspevok od používateľa kowei »

nemam program ktory by mi zamkol refresh rate, ale neviem kde sa zo da pozriet... ovladac som nainstaloval ten ktory bol ku hre a na vecsinu hw mam v podstate aktualne ovladace

//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 15:47 )
teraz kukam ze asi nemozem dat inu freq jak 75hz... vie niekdo ako sa to da nastavit?

//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 21:28 )
niekto vie co s tym? refresh
Prílohy
vpravo dole
vpravo dole
Kraken55
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kraken55 »

zdravim mam takito isty problem len to je natom blbe ze doteraz som ho hraval asi dva mesiace a spustal sa v pohode teraz mi vzdy pri spusteni vyhodi error skusal som uz vsetko reinstal aj patche a nic nepomaha prosim pomozte
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aky error ti pise?
Kraken55
Light Expert
Light Expert

test napísal:Aky error ti pise?
vzdy ked ho zapnem tak najkor nabehne cierna obrazovka a potm sa ozve zvuk chyba a dalej ho uz nespusti a ked minimalizujem tak dole v liste je napisany error pritom doteraz som ho normalne hraval

presne ta ista chyba ako vidis obrazok v prvom prispevku ak na to niekto prisiel nech poradi :?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Stalo sa mi to isté. Vypol som hru a na druhý deň len čierne okno. Nepamätám sa či som hru skúšal preinštalovať, ale pomohlo mi obnovenie systému do predchádzajúceho dňa, keď ešte BF2 išlo.
Kraken55
Light Expert
Light Expert

Goten napísal:Stalo sa mi to isté. Vypol som hru a na druhý deň len čierne okno. Nepamätám sa či som hru skúšal preinštalovať, ale pomohlo mi obnovenie systému do predchádzajúceho dňa, keď ešte BF2 išlo.
:smt009 No tak som to skusil tak ako si napisal a znova funguje velka vdaka velmi si mi pomohol :happyrespect:
Napísať odpoveď