Mam problem s hrou BF2. Nainstaloval som hru z napaleneho DVD, z ktoreho instalovali hru viaceri znami a nemali problem. Po instalaci a cracknuti hry sa hra po spusteni nazapne, uvidim iba ciernu obrazovku a pocujem zvuk, ktory pocut pri hlaseni chyby. Ked minimalizujem hru tak dole v liste vidim, ze tam je nejaka chybna hlaska, ale nemozem ju vidiet, pretoze mam zvysok cierny. Vyzera to asi takto (viz screen). Skusal som reinstall, pustit hru bez cracku, s inym crackom, s najnovsim patchom bez cracku a s prislusnym crackom, takisto spustit hru v roznych rezimoch kompatibility, avsak stale mam po spusteni hry error a ciernu obrazovku.
Za help dopredu diky
Battlefield 2 problem
s
nemam program ktory by mi zamkol refresh rate, ale neviem kde sa zo da pozriet... ovladac som nainstaloval ten ktory bol ku hre a na vecsinu hw mam v podstate aktualne ovladace
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 15:47 )
teraz kukam ze asi nemozem dat inu freq jak 75hz... vie niekdo ako sa to da nastavit?
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 21:28 )
niekto vie co s tym? refresh
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 15:47 )
teraz kukam ze asi nemozem dat inu freq jak 75hz... vie niekdo ako sa to da nastavit?
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 21:28 )
niekto vie co s tym? refresh
vzdy ked ho zapnem tak najkor nabehne cierna obrazovka a potm sa ozve zvuk chyba a dalej ho uz nespusti a ked minimalizujem tak dole v liste je napisany error pritom doteraz som ho normalne hravaltest napísal:Aky error ti pise?
presne ta ista chyba ako vidis obrazok v prvom prispevku ak na to niekto prisiel nech poradi