Moj byvaly a moja sesternica

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Majka16
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Moj byvaly a moja sesternica

Príspevok od používateľa Majka16 »

Pred nejakym casom som chodila s jednym chalanom (21), nebolo to velmi dlho, trvalo to skoro 5 mesiacov. rozisli sme sa nie moc dobre, ale casom sme sa zacali ako tak bavit. moja sesternica (14) s nim ostala v kontakte na internete /inak od prveho dna nasho rozchodu zacal vypisovat mojim kamaratkam a volat ich na rande/. po case s nim isla von aj moja sesternica. zostala som uplne zarazena. viem co je on zac, ked chce nejaku ziskat, zmurkne na nu 4x jeho modrymi ocami a dosiahne co chce. /a vie to aj ona/. na druhy den po ich stretku som sa dozvedela, ze sa bozkavali a on sa jej samozrejme cez sms opytal, co bude dalej. ona mu na to odpovedala ze nic, len kamarati. /potom zacal vypisovat aj mne,ale som mu povedala ze s nim nechcem byt velmi v kontakte a ze mi je z neho zle/ od toho dna, co bol za nou 1x sem chodi pomerne casto a vela krat bola uz aj ona v dedine kde byva on. obcas tam chodi sama, niekedy zoberie aj jej kamaratky.

chcem sa opytat, ako by ste sa ku nej spravali a co jej na to povedali, keby vam to je tiez dost blizka osoba ako mne. /moj nazor ma o nu zaujem, aj ked je dost velky vekovy rozdiel medzi nimi, nechodil by predsa len tak za nou viac krat do tyzdna/ . za nazory dakujem
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

21? 14? co by som povedal? asi iba, ze :lol: :lol: :lol:
chlapec na hlavu, dievca typicka 14-tka..na to sa viac neda povedat..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

si predstavim ze ked som nastupil do skolky moja by este nebola na svete... ked som maturoval ona bola siestacka na ZS :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

povedz ze ste sa rozisli preto ze si ho pristihla z inym chalanom abo povedz ze mal divne napady napr ze si pchal zeleninu do zadku abo furt trval natomze musi mat tvoju podprsenku na sebe ked ste spolu vonku... :-D
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Mno ja neviem... Nezavidim ti velmi tu situaciu, mna by porazilo asi :D Ale urcite by som sa na tvojom mieste nanho vykaslal...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

opytaj sa ho ze ci je na dne aby siel v takom vekuu po 14rocnej holke :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

je to zasraný úchyl
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Laska nepozna hranice, ci ako? :) To si samozrejme robim p tentokrat. Chalan to asi nema moc v hlave v poriadku. A ak je to tvoja najblizsia sesternica, tak by sa mala spytat samej seba, ci tiez nema nasrate v hlave.
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

povedal by som, ze to hranici s pedofiliou. chalan by si mal ujasnit veci v hlave. ak uz nema do coho pichnut tak nech si hlada baby ktore by boli aspon trocha na jeho mentalnej urovni(mozno prave preto zere 14-tky :D )
co sa tyka tvojej sesternice tak spravila dobre, ked ho odpalkovala. podla mna jej nemas co zazlievat, hladala skusenosti ako kazdy v jej veku.
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

quancej napísal:povedal by som, ze to hranici s pedofiliou. chalan by si mal ujasnit veci v hlave. ak uz nema do coho pichnut tak nech si hlada baby ktore by boli aspon trocha na jeho mentalnej urovni(mozno prave preto zere 14-tky :D )
co sa tyka tvojej sesternice tak spravila dobre, ked ho odpalkovala. podla mna jej nemas co zazlievat, hladala skusenosti ako kazdy v jej veku.
to s tou pedofiliou som sa jej pytala aj ja :D no a stve ma to, ze sa s nim bozkavala, lebo viem, ze on casom zajde aj ovela dalej a myslim, ze nebude mat sancu sa branit. no a jeho sladkymi recickami ju myslim si "dostane". proste ze mu neodola a podlahne. doteraz sme boli super kamaratky, sme spolu kazdy den, ale od kedy sa stalo toto, neviem ako sa ku nej spravat, lebo nechcem aby dopadla ako ja. velka laska a potom o to vacsie sklamanie. a silno pochybujem ze sa za 3 mesiace zmenil a konecne dospel. je prelietavy a ma rad baby na jednu noc. i ked mal frajerku, nikdy mu nestacila a uzival si na diskotekach s inymi.

//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 17:28 )
DMC napísal:Mno ja neviem... Nezavidim ti velmi tu situaciu, mna by porazilo asi :D Ale urcite by som sa na tvojom mieste nanho vykaslal...
ja sa s nim nebavim.. teda bavim,ale len sa pozdravime to je vsetko. zacal mi pred casom pisat, ale som mu rychlo vysvetlila ze mne je bez neho dobre a ze nechcem s nim byt v kontakte.

//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 17:29 )
wolodo napísal:opytaj sa ho ze ci je na dne aby siel v takom vekuu po 14rocnej holke :roll:
takto isto to vidim aj ja... ciste zufalstvo
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

HH ja som sa dnes bavil tak z jedným inak popi*i týpkom .. ideme idem v aute a zrazu pri ceste jebavá ženská.. a hovrí .. áách túto som chcel poje**** ale nevydalo.. a hovorím čo prečo.. tak lebo som poje**** jej dcéru soničku.. (vtedy on 28 ona 14) pozrel som na neho ty si ko*ot? ukázal mi fotku v telefóne tak tú by som teda bol prefikol aj ja bez mihnutia oka .. a nehanbím sa za to :oops:

Majka16: den má 24 hodín.. stihať sa dá kadečo
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:povedz ze ste sa rozisli preto ze si ho pristihla z inym chalanom abo povedz ze mal divne napady napr ze si pchal zeleninu do zadku abo furt trval natomze musi mat tvoju podprsenku na sebe ked ste spolu vonku... :-D
zial to bolo este ovela horsie ako tu pises... dovod uplne neviem, ale tak dozvedela som sa,ako ma na kazdom kroku podvadzal a to som prekvapena kedy to stihal, lebo bol u mna skoro kazdy den.

triple: lenze on aj chodil do prace. a 2x do tyzdna pracoval do 18:00
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

heh aj v praci sa da podvadzat
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:heh aj v praci sa da podvadzat
no ale v tejto nemal prilezitost, lebo pracuje vo vyrobe plastovych okien a baby tam nemaju. on mal najradsej tie diskotekove a jeho byvale.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jaj no ale neboj podla mna urcite ked chce tak by mohol aj pomedzi pracu, neni problem.....
Ale ved vies lepsie nejdem sa hadat..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Majka16 napísal:on mal najradsej tie diskotekove a jeho byvale.
Si v zozname. :lol:

Prepáč nemohol som si odpustiť. :P Ale je to strasny trpak podla mna 21/14..Keď sa ti sesterka zdoveri, podaj trestne oznamenie :wink:
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

noo tak ja moc tiez neviem, takze sa hadat nebudem :) heh... no a uz mi to je jedno. som rada, ze som sa ho "zbavila". i ked to da sa povedat skoncil on tym, ze ma ignoroval atd, tak som sa konecne zobudila a skoncila to a casom aj otvorila oci a zistila aky naozaj je :)

//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 18:05 )
begbeee napísal:Si v zozname. :lol:

Prepáč nemohol som si odpustiť. :P Ale je to strasny trpak podla mna 21/14..Keď sa ti sesterka zdoveri, podaj trestne oznamenie :wink:
no podla toho ako dalsia v zozname. my sme sa skor spoznali na nete, i ked ja som si ho na disko vsimla ale tak nedosiahol u mna co chcel :D mal smolu chlapec :lol:
Napísať odpoveď