Moj byvaly a moja sesternica
-
Majka16
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Moj byvaly a moja sesternica
Pred nejakym casom som chodila s jednym chalanom (21), nebolo to velmi dlho, trvalo to skoro 5 mesiacov. rozisli sme sa nie moc dobre, ale casom sme sa zacali ako tak bavit. moja sesternica (14) s nim ostala v kontakte na internete /inak od prveho dna nasho rozchodu zacal vypisovat mojim kamaratkam a volat ich na rande/. po case s nim isla von aj moja sesternica. zostala som uplne zarazena. viem co je on zac, ked chce nejaku ziskat, zmurkne na nu 4x jeho modrymi ocami a dosiahne co chce. /a vie to aj ona/. na druhy den po ich stretku som sa dozvedela, ze sa bozkavali a on sa jej samozrejme cez sms opytal, co bude dalej. ona mu na to odpovedala ze nic, len kamarati. /potom zacal vypisovat aj mne,ale som mu povedala ze s nim nechcem byt velmi v kontakte a ze mi je z neho zle/ od toho dna, co bol za nou 1x sem chodi pomerne casto a vela krat bola uz aj ona v dedine kde byva on. obcas tam chodi sama, niekedy zoberie aj jej kamaratky.
chcem sa opytat, ako by ste sa ku nej spravali a co jej na to povedali, keby vam to je tiez dost blizka osoba ako mne. /moj nazor ma o nu zaujem, aj ked je dost velky vekovy rozdiel medzi nimi, nechodil by predsa len tak za nou viac krat do tyzdna/ . za nazory dakujem
chcem sa opytat, ako by ste sa ku nej spravali a co jej na to povedali, keby vam to je tiez dost blizka osoba ako mne. /moj nazor ma o nu zaujem, aj ked je dost velky vekovy rozdiel medzi nimi, nechodil by predsa len tak za nou viac krat do tyzdna/ . za nazory dakujem
-
quancej
Expert
povedal by som, ze to hranici s pedofiliou. chalan by si mal ujasnit veci v hlave. ak uz nema do coho pichnut tak nech si hlada baby ktore by boli aspon trocha na jeho mentalnej urovni(mozno prave preto zere 14-tky
)
co sa tyka tvojej sesternice tak spravila dobre, ked ho odpalkovala. podla mna jej nemas co zazlievat, hladala skusenosti ako kazdy v jej veku.
co sa tyka tvojej sesternice tak spravila dobre, ked ho odpalkovala. podla mna jej nemas co zazlievat, hladala skusenosti ako kazdy v jej veku.
-
Majka16
Light Expert
to s tou pedofiliou som sa jej pytala aj jaquancej napísal:povedal by som, ze to hranici s pedofiliou. chalan by si mal ujasnit veci v hlave. ak uz nema do coho pichnut tak nech si hlada baby ktore by boli aspon trocha na jeho mentalnej urovni(mozno prave preto zere 14-tky)
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 17:28 )
ja sa s nim nebavim.. teda bavim,ale len sa pozdravime to je vsetko. zacal mi pred casom pisat, ale som mu rychlo vysvetlila ze mne je bez neho dobre a ze nechcem s nim byt v kontakte.DMC napísal:Mno ja neviem... Nezavidim ti velmi tu situaciu, mna by porazilo asiAle urcite by som sa na tvojom mieste nanho vykaslal...
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 17:29 )
takto isto to vidim aj ja... ciste zufalstvowolodo napísal:opytaj sa ho ze ci je na dne aby siel v takom vekuu po 14rocnej holke
-
triple
Guru wannabe
HH ja som sa dnes bavil tak z jedným inak popi*i týpkom .. ideme idem v aute a zrazu pri ceste jebavá ženská.. a hovrí .. áách túto som chcel poje**** ale nevydalo.. a hovorím čo prečo.. tak lebo som poje**** jej dcéru soničku.. (vtedy on 28 ona 14) pozrel som na neho ty si ko*ot? ukázal mi fotku v telefóne tak tú by som teda bol prefikol aj ja bez mihnutia oka .. a nehanbím sa za to 
Majka16: den má 24 hodín.. stihať sa dá kadečo
Majka16: den má 24 hodín.. stihať sa dá kadečo
-
Majka16
Light Expert
zial to bolo este ovela horsie ako tu pises... dovod uplne neviem, ale tak dozvedela som sa,ako ma na kazdom kroku podvadzal a to som prekvapena kedy to stihal, lebo bol u mna skoro kazdy den.Runes napísal:povedz ze ste sa rozisli preto ze si ho pristihla z inym chalanom abo povedz ze mal divne napady napr ze si pchal zeleninu do zadku abo furt trval natomze musi mat tvoju podprsenku na sebe ked ste spolu vonku...
triple: lenze on aj chodil do prace. a 2x do tyzdna pracoval do 18:00
-
Majka16
Light Expert
noo tak ja moc tiez neviem, takze sa hadat nebudem
heh... no a uz mi to je jedno. som rada, ze som sa ho "zbavila". i ked to da sa povedat skoncil on tym, ze ma ignoroval atd, tak som sa konecne zobudila a skoncila to a casom aj otvorila oci a zistila aky naozaj je
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 18:05 )
mal smolu chlapec 
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 18:05 )
no podla toho ako dalsia v zozname. my sme sa skor spoznali na nete, i ked ja som si ho na disko vsimla ale tak nedosiahol u mna co chcelbegbeee napísal:Si v zozname.![]()
Prepáč nemohol som si odpustiť.Ale je to strasny trpak podla mna 21/14..Keď sa ti sesterka zdoveri, podaj trestne oznamenie