Rýchlosť Turbo 3

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Rýchlosť Turbo 3

Príspevok od používateľa nevko »

Objednal som si Turbo 3, ale mám rýchlosť max. 3100 -3200 Kbps. Ešte nikdy som nemal 3584, alebo viac. Profil linky mám 4160/704. Žiadal som upraviť profil pri up na 5472, ale Tcom mi nevyhovel. Akú rýchlosť máte a aký máte profil linky?
Keď som mal Turbo 2, tak som mal aj 2200 - 2300 Kbps.
patrickth
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patrickth »

ja som kvoli tomu raz volal do t-comu a operator mi povedal,ze u nich je vsetko v poriadku,ci nemam virus,zapnute stahovanie kwed meriam ryclost a podobne kraviny, a nakoniec to zabil hlaskou,ze ta rychlost nie je garantovana :o a uz to nejak neriesim,vo februari mi konci viazanost tak uvidim.... :roll:
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nevko »

patrickth napísal:ja som kvoli tomu raz volal do t-comu a operator mi povedal,ze u nich je vsetko v poriadku,ci nemam virus,zapnute stahovanie kwed meriam ryclost a podobne kraviny, a nakoniec to zabil hlaskou,ze ta rychlost nie je garantovana :o a uz to nejak neriesim,vo februari mi konci viazanost tak uvidim.... :roll:
takže máš také rýchlosti ako ja?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M@rt1n »

T-Com su dajakz vadny ja mam Turbo 2 a malo by mi tahat 256 kb/s niekedy taha 64 kb/s a niekedy 900 kb/s :D ale to oni budu mat dakde chybu :wink:
patrickth
Novice
Novice

chyba bude asi v tom,ze,(aspon ja :) )nadmerne zatazujem linku(rapid,trezzor) :D

rapid mi ide cca 470
torenty 430
miso03
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso03 »

M@rt1n : ak si myslel kB/s tak posledna hodnota (900kB/s) je kravina. je to len nacachovane na disku, to co ti browser ukazuje ako rychlost je rychlost citania z disku.
tiez mam turbo3, speedtest mi ukazuje cca 3600kb/s, no ani cez ff ani cez torrenty viac ako 420kB/s nedam (profil linky mam 4160/512).
patrickth : operator vobec nezadrel. rychlost garantovana nie je, kedze tam mas agregaciu 1:xx. Garantovany 3,5mbit je za ine peniaze.
patrickth
Novice
Novice

ja som v celku spokojny,preto to ani neriesim, a tych cca 470 z rapidu ide v pohode cez IDManager,treba vyskusat,ja pouzivam verziu 5.12 portable :wink:
mrsk
Novice
Novice

RE: profil

Príspevok od používateľa mrsk »

tak od dnes rana mam Turbo 3 plus, ten profil linky je to co je uvedene na moj.t-com.sk? ak ano tak tam mam uvedene presne 3584/386 ... rychlost z gbit .sk 410kB/s...

hodne ludi pise po forach ze t-com ma v zmluve, resp. vseo podmienkach neaky udaj o agregacii, a prosim vas v ktorej casti? .. ja som nic take nenasiel...
chenmy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa chenmy »

mozno to bude aj tym ze si mylia niektori ludia kilobit a kilobajty :D rychlost stahovania je 3500kb/s a to znamena priblizne 420-460kilobajtov za sekundu :lol:
Napísať odpoveď